Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová, typicky americká rodinná komedie ... o tom, kterak roztomilá, výřečná, přemoudřelá holčička napravila urostlého, úspěšného, sebestředného tatíčka. Podívaná je to náramná: Nechutně sladká jako ... jako cumel, křiklavě barevná jako papoušek a urputně veselá jako cirkusový klaun. Její komika je všudypřítomná, leč neupřímná, podbízivá, vlezlá - až agresivní ... a pramálo důvěryhodná. Nicméně ... zdá se, že její sebevědomí je neotřesitelné. Jak by mohla neuspět, když jí po boku stojí americký národní sport ? Velice bídné 2* ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasická nenáročná (a po finanční stránce velmi úspěšná) Disneyovka, ve které nás Rock učí o důležitosti rodiny. Nehledejte v tom žádnou logiku, prostě se bavte nebo to vypněte, jinak se z toho zblázníte :). Zkrácení o dvacet minut by filmu rozhodně neuškodilo. Rozpočet: 22 milionů USD. Box office: 147 milionů USD. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Taková rodinná oddechovka typu "Když jste viděli jednu, viděli jste všechny". Ale Dwayne Johnson mě kupodivu mile překvapil, netušila jsem ani, že má takový komediální talent. I výkon malé Madison Pettis byl pozoruhodný, takže i když to bylo vcelku o ničem, ti dva to u mě vytáhli alespoň takhle vysoko. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem rád, když se akční hrdinové pouštěli do komediálních rolí (Slyovi to vyšlo snad jen v Oskarovi, Arniemu tak napůl v Pravdivých lžích). Dwayne Johnson je snad první případ, kdy mi tenhle fakt absolutně nevadí (bylo by však ještě lepší, kdyby si sem tam střihl roli v nějakém akčním bijáku). Plán hry je sice hloupý a jakýkoliv náznak originality postrádající film, ale mně se svým zvráceným způsobem poněkud zalíbil a zařadil se mezi mé guilty pleasure. Tomu nahrává i fakt, že se v hlavní roli objevil The Rock, že se jedná alespoň okrajově o americký fotbal a že se na hlavní dětskou představitelku dá narozdíl od většiny jejích vrstevníků či vrstevnic koukat. Když už se musejí točit rodinně zaměřené filmy, tak by měly vypadat nějak takto. Za tohle patří moje veliká pochvala studiu Disney. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)

Reklama

Reklama