Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (574)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přezevšecky pochyby jsem na Saw pětku šel do kina a abych se přiznal, docela jsem se bavil. Saw 5 není tak krvavá jako její předhozí díly, nesnaží se zaujmout jen krví, a morbidností smrtí, snaží se trošičku docílit faktu, že příběh, kterým nás po několik let obklopovala je vlastně jinak, než by být měl, nebo spíše po několik let byl, což se dalo čekat. Nenapadá mě, co jiného by se na to všecko dalo vymyslet. Rozhodně jsem se ale po hodinu a půl docela i bavil. Sice to skončilo jak jinak než otevřeně, takže nezbývá nic jiného než počkat na příští Halloween, ale po hodně špatné čtyřce jsem byl vcelku potěšen. Hlavně tedy tím, že z až příliš zlého a krvavého ztvárnění se trošku upustilo, a to především. Jen stále po shlédnutí filmu nemohu setřást ten pocit, že pětka byla vlastně o ničem. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, tomuhle dílu jsem se dost dlouhou dobu vyhýbal. Jednak proto, že čtyřka byla dost ubohá a trapná, jednak proto, že tuhle sérii považuju za mrtvou již od třetího dílu. A dnes přišel ten den, kdy jsem si řekl, že tomu dám ještě šanci. A světe div se, nebylo to tak strašný, jak jsem čekal. Jistě, příběh je už tak recyklovaný, že nám nemá téměř co nabídnout, ale je to MNOHEM snesitelnější a lepší než ona zmiňovaná 4. Ale přesto nemůžu dát víc jak 40 %. Možný důvod je v tom, že zde bylo vysvětleno vše tak polopaticky, takže jsem se nemohl zbavit pocitu, že režisér/scénárista pochybuje o divákovu IQ. Takže, pokud fakt nemáte cokoliv jiného na práci, znáte tuto sérii a jste ochotni tomu věnovat 1 a půl hodiny života, tak v lepším případě vás to zabaví. V tom horším... si už nezahrajete další hru... ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další rok, další halloween, další Saw. Nová zápletka, nové postavy, pitvání starých (zápletek i postav). Já nemůžu být nespokojený. Nejsem z těch, co baží po krvi. A přesto se mi to líbilo. Protože je tu chytrý příběh. Ať si kdo chce říká co chce. Nehledě na to, že to nebylo zase tolik krvavé, spíš trochu víc á la Roxette ;o). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné jako čtyřka a kvalita dolů nejde. Pořád se na to dá koukat. Podle mého názoru je tento díl celkem brutální, určitě masakrálnější než dva předchozí. Řezání rukou, sekání hlav, lámání kostí vás docela znechutí, ale to k SAW patří a je to sice hnusné, ale na druhou stranu by bez toho film nebyl tím čím býval. Potoky krve opět tečou, děj je docela zajímavý, ale už se v tom trochu ztrácím, protože si přesně nepamatuju co bylo v předchozích dílech. Konec je zajímavý a nečekaný, uvidíme co nám přinese šestka. 55% ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Když jsou mi veškeré postavy ve filmu totálně u zadku, interakce mezi nimi je místy příšerná, opakované tajtrlíkování s klíči už spíše připomíná dementní variaci Pevnosti Boyard, jediná past již nemá čím překvapit a celé to směšné, vyčpělé a nesmyslné divadýlko vypadá ještě laciněji než předchozí díly, nemá stále více zrezivělejší a tupější Pila daleko k odpadu. Ten nedávám proto, že potenciál k pádu na úplné dno odpudivého komerčního humusu tu pořád je. Ale ten už nejspíše beze mě... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (20)

  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)
  • Ve scéně, kdy agent Erickson (Mark Rolston) mluví s Jill Tuck (Betsy Russell), je na stole fotografie Ericksona a jeho ženy. Jde o fotku Marka Rolstona a jeho reálné ženy. (c.tucker)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama