Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

tron 

všechny recenze uživatele

Tak tu už som sa vážne strácal v deji a potvrdilo sa mi, že je dobre, že som prvým trom dielom dal 3* (aj keď ma až tak veľmi nebavili), lebo štvorka (a dnešná päťka) sú naozaj o triedu horšie. Objavuje sa síce Jigsaw v početných flashbackoch, ale už to nie je ono. „Súčasný“ dej je napriek nechutnosti pascí o ničom, postavy hysterické a nesympatické, dialógy majú ku klenotom strieborného plátna sakra ďaleko a miestami sa tu tak ziapalo, až som toho fakt mal po krk a boleli ma z toho uši. Za najväčší problém Saw 5 považujem hrozne nezaujímavé dve mužské postavy, ktoré sa na seba podobajú, takže som miestami nevedel, na koho sa práve pozerám (!). Páči sa mi nekompromisnosť série (čo sa týka likvidácie dôležitých kladných postáv) + prekvapivé konce (teraz neriešim, či mali dávali logiku), ale päťka ma nebavila. Ale rád som videl Drakea z Votrelcov. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Největší hororová nuda od... Saw IV. Miluji první díl, dvojku jsem si bez problémů užil, ale od té doby to s touhle sérií frčí dolů jako na tobogánu. A pětka nemá k pomyslnému dnu skutečně daleko. Stačí jen ještě víc přitlačit na demenci, vyměnit necharismatické herce za otravné komparzisty a vybrat mnohem neoriginálnější pasti. Dávám tomu dva díly a James Wan začne koulet očima z toho, do jakých výkalů se jeho dítě propadlo. Pokud už to nedělá poslední tři roky. Největší žánrový blivajz letošního roku nicméně zná své jméno. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Zdravím vás agente Strahme. Pokud slyšíte tohle, tak jste konečně našel to, co jste hledal..... Ať si kdo chce co chce říká, metody Jigsawa jsou účinné. Tenhle SAW je trochu jinej. Je o souboji dvou agentů, o zásadách a o tom, jak to dopadá, KDYŽ VÍTE a je vám to k hovnu. To vše za doprovodu kapající krve a ozubených kol. Když už jsem vydržel až sem, tak VI. dám taky! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Doma ctíme pravidlo, že správná vana nemá být plná vody, ale krve. 2.) Mám ve skautu na starosti ,,bojovky“. 3.) Budu vědět co dělat, když je dědictvím truhla. 4.) Po večerech doma skládáme puzzle z lidské kůže. 5.) Často přemýšlím, za jakou cenu jsem ochoten přežít. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní dějová linie se sice kolem Jigsawa pořád dokola omotává a nedokáže se ho pustit (při Bellově neutuchajícím charizmatu se snad ani není čemu divit), ale vyšetřovací odbočky a překvapivě dobře fungující "dlouhá" past nějakým zvláštním způsobem fungují lépe než celý předchozí díl dohromady. Byla to sice labutí píseň, ale ona lehká spokojenost za to (bohužel naposledy) stála. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Patrick Melton, Marcus Dunstan .. Ve stručnosti - nebál bych se SAW V označit za lepší než dva předešlé díly série, kde se kal dna hororové tvorby pomale blížil. I když jde i nyní o absolutně nevzrušivou řezničinu (vzal jsem si k filmu talíř s jídlem a spokojeně hltal zatím co film plynul..), nemá zase tak hloupý příběh (rozuměj v rámci žánru, kde se zázraky nečekají a ani nedějí!) a provázanost s předešlým průběhem docela funguje a pořád se něco dalšího rozkrývá. Škoda, že finále není silnější. ___ Přestat SAW točit jako krvavě hororovou sérii (v podstatě nefunkční, protože nestraší/nehnusí se) a více rozpracovat slabé thrillerové linky, možná bych nebyl proti zaokrouhlit celek na deset dílů... :-)) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy agent Erickson (Mark Rolston) mluví s Jill Tuck (Betsy Russell), je na stole fotografie Ericksona a jeho ženy. Jde o fotku Marka Rolstona a jeho reálné ženy. (c.tucker)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama