Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (51)

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perníkový táta nepolevuje a série rozehrává nové karty, nové linky, které na kvalitě neubírají. První čtyři epizody jsou pozvolnější, než bych čekal po vygradovaném závěru druhé série. Kolotoč kolem Hanka, zacelování rodinných vztahů s nastartováním "rodinného" podnikání a intrik kolem spolupráce s panem "gentlemanem" posouvají neustále Perníkového tátu k nejpropracovanějším seriálům. Moc se nepovedla epizoda Fly, která mi přišla úplně mimo a možná těch pár epizod není tak vypjatých, aby se tato série vyrovnala druhé. Nicméně nakopla čtvrtou sérii nevídaným stylem......8/10 ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti serii jsem kratce opustil, protoze mi prislo pod ruku nekolik serialu, kterym jsem dal prednost. Nic to nemeni na tom, ze tohle byla asi zatim nejlepsi serie ze tri, stale velmi dobrych serii, ktere jsem dosud videl. Jasne zaver druhy sezony byl silny diky Pinkmanovi, ale tohle byl mazec prubezne napric celou sezonou. S vyjimkou nudne "Mouchy". Vazne netusim, kterym smerem se bude situace kolem tech dvou vyvijet dal ... ale jsem sakra zvedavej! ()

Reklama

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série za 3 hvězdy, více se řeší rodinné záležitosti, přičemž nejzajímavější je vývoj u nenáviděné Skyler, které se celý život hroutí pod rukama a obrací proti ní. Přesto je prvních několik epizod až příliš rozvláčných. Nicméně od setkání Hanka s mexickými bratránky sledujeme prozatím nejlepší pasáž seriálu, prim pak hraje především Jesse, u kterého se naplno projeví odpor ke zneužívání dětí, který byl naznačen už v předchozí sérii. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť platí, že väčšina epizód sa síce nedostala u mňa na plný počet, ale asi práve vďaka prísnemu, až chirurgicky presnému uržiavaniu vyváženého tempa a rytmu je to ako celok takmer dokonalé. Takmer preto, že vrchol sú tri epizódy niekde uprostred, potom sa zase trochu zvoľní, aby sa zase ku koncu pritvrdilo. Na humor tu už máme výhradne len Saula a funguje to perfektne. Ostatným postavám už do smiechu nemá byť prečo. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro vývoj postav zřejmě ta nejzásadnější série, ve které jde humor a nemoc úplně stranou. Walt dávno není tím hodným tátou, co chce zabezpečit rodinu. Stává se velmi dobrým manipulátorem, který, zdá se, dokáže ukecat i samotného Guse Fringa. Platí na něj snad jen Skyler, ale úplně jinak, než tomu bylo dosud, byznys je zkrátka nejlepší dělat s rodinou. Jesse, zdá se, konečně dospívá, v čemž mu nejspíš pomůže i fantastický závěr série. A Hank je jim všem blízko, až příliš... v karavanu se napětí dalo krájet, Waltovo řešení situace opět o jeho osobě mnohé vypovídá. K tomu je tu velmi zajímavá dvojice bratranců, postupně nasměrovaná na Hanka, jemuž ve famózní přestřelce naprosto mění život. A pak je tu dialogová smršť při honu na mouchu, úplně jiná, odpočinková? Ani náhodou, tahle epizoda řekne tolik o vztahu Walta s Jessem, čímž vlastně vysvětlí veškeré jejich konání ve dvou závěrečných. Zase výborně napsáno, obsazeno a samozřejmě odehráno, s naprosto excelentním závěrem, přesněji dvěma závěry. 90% ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • Epizóda je venovaná Gwyn Savage, ktorá zomrela začiatkom roku 2010 vo veku 44 rokov. Na seriáli pracovala v oddelení castingu. (koba)
  • Epizóda je venovaná Shari Rhodes, ktorá koncom roka 2009 prehrala boj s rakovinou prsníka. Shari Rhodes pracovala na seriáli v oddelení castingu a v tejto epizóde sa mihne v roli ženy na invalidnom vozíku pred supermarketom. (koba)

Reklama

Reklama