Reklama

Reklama

Krokodýl zabiják

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Malé lázeňské městečko terorizuje ohromný lidožravý krokodýl a ubohá skupinka Američanů ho musí zastavit, než začne znovu zabíjet. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové béčko o krokodýlovi, který terorizuje jedno městečko pravděpodobně někde v jihovýchodní Asii. Ten dostane v prvních deseti minutách hodně prostoru. Z počátku má svoji zabijáckou show a poté jeho mladší příbuzní, malí krokodýlci, vystoupí na samotné show v zábavním parku. Ovšem poté nastává strašná nuda, kdy se krokodýl objeví jen na pár krátkých chvil. Nezachrání to ani ženský, jelikož tady je to skoro samá Filipínka, Vietnamka, nebo co to bylo. Totální brak! [484. hodnocení, 44. komentář, 17%] ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Michael Madsen jel na dovolenou do Thajska. Zde se setkal s filmaři, již natáčeli film o heroických Američanech, osvobozujících tentokrát Thajskou zátoku od krokodýla. Natočil s nimi pár záběrů a dovolená byla zadarmo. Film oplývá velkým množstvím dokumentárních záběrů, špatných herců, tragického scénáře a ubohých digitálních efektů. Ač se tváří totožně, je to laciná napodobenina klasických tuctových horrorů. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jack má krokodýlí farmu, o níž usiluje místní developer. Respektive o místo, kde se nachází. Do jejich střetu zasáhne mořský krokodýl, který si vybere přímořské městečko jako své loviště. Nejdřív to má vypadat, že se jedná o krokodýla vypuštěného v noci z Jackovy farmy, brzy ale nejen policie zjistí, že téměř šestimetrový zabiják je přivandrovalec. A tak začne hon, jehož se zúčastní také lovec krokodýlů (M. Madsen), co chce pomstít všechny ty, které krokodýl sprovodil ze světa. V první polovině se více povídá a řeší farma, druhá je o něco svižnější a nejlepší je poslední čtvrtina zachycující lov. Jako plus lze označit převažující záběry živého krokodýly, byť nemá patřičnou délku. Triky jsou průměrné, ale ne nejhorší. Krve dosti, uhryznutá hlava, paže, roztrhaná těla a překusování obětí ujdou. Kromě klišé v podobě sežrané dívky  a zde i jejího chlapce na začátku (hned po rybářích), je sežráno dítě a padouchové by si tentokrát měli dávat obzvláště pozor. Tenhle krokodýl je totiž neobyčejně vypečený, a tak vleze i tam, kde byste ho nečekali. Závěr v jeskyni je přitažený za vlasy, což u těchhle filmů je snad pravidlo. Ale jinak je většina sežrání vcelku realistická. Pěkná příroda (mohlo jí být více), povedené podmořské záběry. Scénář sice průměrný, avšak s minimem stupidních dialogů. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

O krokodíloch je hodne filmov,ale tento je z tých najhorších.Pripadal mi taký zlepenec z dokumentárnych a hraných filmov.Okorenený aj láskou na prvý pohľad,aj podnikateľskými zloduchmy.Veľmi predvídateľný film,ale krajina pekná.Tentokrát je to Thajsko.O hercoch škoda hovoriť,nemá to význam.Tvorcovia do filmu napchali aj mladé thajské teenagerky,ale vôbec to nepomohlo.Úplne zbytočný film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I tento kousek je součástí Maneater Series. Asi nejvíc zde samozřejmě kromě diváků trpěla i samotná atmosféra. Film místy připomínal spíše komedii či parodii a diváci se povětšinu času budou spíše držet za hlavu a usínat, než aby se třásli strachy a schovávali pod peřinou. Tenhle film stačí opravdu vidět jen jednou a nikdy více. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama