Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (764)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se koukal s neteřema z "donucení" , ale nakonec to bylo fakt docela pěkné. Prostě animák plný zábavných monster. 65 % Na jedno shlédnutí, úplně v pořádku. ()

new4nomaly 

všechny recenze uživatele

Nějak to nefungovalo. Málem jsem v kině usnul. Já miluju animáky, kvůli osobitě podanému humoru ale vtipy tady vyznívali opravdu velmi, ale velmi trapně. Film je slabý už od začátku a v momentě, kdy se na scéně objeví, zrzavý chlapec, si řeknete "uf, konečně to začne být legrace, vždyť ten jeho nástup je fakt hodně vtipnej, je to takový střeštiprdlo......." Mimochodem, nástup chlapce na scénu byl jediný "okamžik" kdy jsem se od srdce zasmál a to je, podle mého názoru, hodně málo. Neustále jsem se díval na hodinky a čas neskutečně pomalu plynul, což je u filmu hodně špatně a prckové kolem mě se smáli a vlastně ani nevím čemu, oni se totiž například smáli úvodnímu titulku!? Pro mě velmi slabý animák! ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Veľa fórikov a zopár i podarených- ako oddychovka po stresovom dni vhodné. Boli sme na 2D verzii, a aj z tej mi, vďaka zbesilému lietaniu postáv a grimás, bolo chvíľami na zvracanie :D Genndy sa skrátka nezaprie (jeho postavy musia byť naspídované). Vďaka v pohode slovenskému dabingu som bol ušetrený dementného čara Adama Sandlera. Potešil ma hlas Dorky Nvotovej v úlohe upírky Mavis. Vadilo mi okaté poučovanie o tom, čo je správne, byť tínedžerom, tak si zívaním odtrhnem čeľusť ()

david666 

všechny recenze uživatele

Plno příšerek, vtipné momentky a pěkná animace. Není to zas až tak moc dětské, takže i dospělí to v pohodě zkousnou. I když u písniček jsem místy trpěl. Kdyby tam nebyly, dal bych vyšší hodnocení. Viděl jsem v Cinemacity a byl jsem 3D trošku zklamán, protože před filmem byla upoutávka na Samova dobrodružství 2 ve 3D, a to byla jiná káva. Každopádně ještě musím zmínit vtip (který nikdo samozřejmě v sála nepochopil), kdy hlavní hrdina zmíní, že ho teda nikdo zatím nechtěl sežrat, kromě divného týpka na koncertě SLIPKNOT:-) ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Hlavní příběhová linie je předvidatelná, natáhlá a otravná nuda, nicméně film nabízí celou řadu sympatických postaviček a fajn gagů. ()

vofo 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal 3 hvězdy za normální animák. Ale originální dabing mě donutil tomu dát hvězdy 4. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Žánrově to perfektně sedí.To znamená,že i když se jedná o animovanou pohádku,tak zabaví celou rodinu včetně "dospěláků". Příběh je "napěchovaný" vtipnými dialogy a groteskní animací.Snímek si po celou dobu udržuje svižné tempo a nedovolí Vám nepozornost.Ono se nejedná zas až tak o originální zápletku,prostě se prohodí strany od kterých se vše odehraje. Co lze ještě pochválit,tak 3D o to se určitě nepokoušejte přijít. Dobrý animák,který si prostě užijete s celou rodinu. SRANDA!! ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Animáky jsou tady především od toho, aby člověk čas od času opustil všechna ta dramata (ať už v jiných filmech, nebo v životě samotném) a vyčistil si mysl. Tento kousek k tomu však přidává ještě bonusy navíc! Ať už je to celá kupa fórů, zběsilé tempo nebo skvělý Adam Sandler v 'hlavní roli'. Hodinka a půl příjemně uteče a na nudu si ani nevzpomenete! ()

M.a.t.y.y 

všechny recenze uživatele

Mezi animákama je tohle silný nadprůměr, prošpikovaný humorem od začátku od konce, s mnoha příšerkama, zajimavým příběhem, u kterého sice víte jak to dopadne, ale cesta ke konci je zpracována originalně, scénář není uplně tupý,hudba povedená a celkově vás nic nebude otravovat. Všechno do sebe krásně zapadá a pařbu na hradě si zcela jistě užije celá rodina. Jediný vroubek má animace, která třeba v porovnání s Legendární partou, trošičku pokulhává, ale určitě neurazí. Silné 4* ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Zabavne, oku lahodiace, dobre sa pozerajuce a najma remeselne bravnurne stvorene dielo, ktore vas presvedci o tom, ze bubakov sa netreba bat. Ono je to totiz skor naopak. :) 80%. ()

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama