Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu předstírat, že jsem viděl všechny řady, ale 1-2 ano. Jako zábava na sobotní odpoledne to je docela fajn, ale rozhodně to není show o vaření. Tohle je reality show do morku kosti, a když mě vcelku bavily záběry z kuchyně tak ty zákulisní intriky už ani tak moc ne, pravidělně jsem je přeskakoval. Polovina tohoto pořadu je jenom tak na oko aby se neřeklo, ale to pochopíte už v průběhu prvního dílu. Bohužel co se týče jednotlivých řad je tento pořad zajímavý spíše pro účastníky než diváky. Koncept se v jednotlivých řadách děsně opakuje a málokdy přijde nějaká opravdová novinka. JInak řečeno pokud jstě viděli jednu řadu, jakoby jste viděli všechny. ()

bif 

všechny recenze uživatele

První série byla velice povedená a v dalších jsem čekal nějaké změny a ty se nějak nedostavily, což znamená, že další účastníci v dalších sériích již mohli tušit co je čeká, také mi vadilo, že v každé sérii byl zákonitě vyřazen jeden soutěžící, třeba kvůli zdravotním problémům atd (i když u Aarona v 3 sérii se tomu nedivím). Ramsay mi příjde zábavný a efektní a určitě mi nepřijde jako arogantní debil. Ovšem musím se ztotožnit s názorem, že týmy jsou vážně nevyvážené a většinou se bez problémů dá poznat kdo vyhraje, u první série to bylo jasné a u druhé taky, jedině u třetí jsem netušil, protože tam byli všichni tupí. Celkově je pekelná kuchyně dobrý a návykový pořad, dokázal jsem se dívat i na 5 (!!) dílů denně!! ()

Reklama

Starbuck 

všechny recenze uživatele

It's raw! Do me a favor. Fuck off! Tak to je něco, co uslyšíte v Hell's Kitchen asi tisíckrát.. Hádám, že je to celkem provařená reality show. Ale kdyby jste ji náhodou ještě někdo neochutnali, tak jde v podstatě o to provařit se do finále, cesta je dlouhá a nesnadná, ale odměna jistě stojí za to. Vlastní restaurace. Jak již sám název napovídá, nebude to procházka růžovou zahradou, ale pořádně pekelná jízda. A kdo je průvodcem? Nikdo jiný než Gordon Ramsay. Šéfkuchař z Velké Británie. Ale žádného britského gentlemana nečekejte, alespoň ne v jeho kuchyni. Tam si totiž nebere žádné sevítky. O běhu kuchyně v restauracích toho moc nevím .... ostatně stejně tak jako o jakékoliv jiné kuchyni. Vždycky mě fascinuje jak tam po sobě, kromě jídla, hází časové údaje. 2 minuty, 30 sekund, 5 minut, šéfe. A při tom je nikdy nevidíte, že by se podívali na hodinky. Přesto ale ví kolik minut zbývá. Teda je pravda, že ne vždy se úplně trefí... It's overcooked! A zákazníci? No na jídlo čekáte třeba i dvě hodiny. A pak? SHUT IT DOWN!. ()

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuji o tom, že je Ramsay výborný kuchař, ale s jistotou mohu říci, že nejlepší na světě taky rozhodně není. Proto mi tolik vadí jak se v pořadu chová. Je mi jasné, že je to hlavně proto, aby na pořad lidi koukali. Ale jeho chování je leckdy hodně za hranou slušnosti, mnohdy za hranou psychické poruchy. Takhle se skvělý kuchař nechová. A jestli si myslí, že soutěžící po jeho výstupu budou vařit lépe, tak se hodně, ale hodně plete. Divím se, že ho některý ze soutěžících ještě nenapadl nožem nebo po něm nehodil prkénko na krájení, protože já bych to asi udělal. Myslím, že na tohle lidi nekoukají kvůli jídlu, ale proto, aby viděli, jak daleko je schopný Ramsay zajít pro získání diváků... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama