Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Novom 

všechny recenze uživatele

Barrandov z nepochopitelných důvodů vysílá tuto reality show až v pozdních nočních hodinách, ale aspoň se na ni dá koukat před spaním. Vždyť ono by to mohlo nahradit jiné trapné pořady. Takové věštění z křišťálové koule v poledne dovede člověku zkazit den. Gordon je dle mého názoru až zbytečně vulgární a hrubý na soutěžící. Tahle skutečnost se nejvíc projevila v jendom díle 6. série, kde Gordon naštvaně opustil kuchyni, protože podle jeho slov soutěžící nezvládali tempo. Ti se tak semkli a začali spolupracovat, že jejich výkonnost vzrostla o mnoho procent a obešlo se to bez řvaní a nadávek + byli hosti spokojení. I tak by to bez Ramseyho nemělo ten šmrnc. Ač jsou jeho sprosťárny občas moc, je to kuchař par-excelence a jeho pořady byly a budou fajn. 7/10 ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před nápadem, že Gordon Ramsay vydělává nejen v restauracích, ale i na přijímacích pohovorech do nich. HK není nic jiného než hledání nových kuchařů do jeho nových restaurací. Jako personalista, ale stojí za hovno, protože si neuvědomuje, že jedná s člověkem. Nutí lidi dělat, co nechtějí, způsobem jakým nechtějí. Jsou mu ukradení. A ještě to rád dává na odiv. Kdyby byl opravdu tak zapálený do kuchyně, nechoval by se jako neandrtálec. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Úrovňou pre mňa veľmi podobné Polreichovej relácii, ale najlepšie z toho pre mňa vyšiel Žídek. Toto je ozaj prehnaná komerčná šou. Presne je to veľmi prehnané. Veľa zo zmien sa neukážu podrobne, nie je to úplne podrobné, ide hlavne o zábavu, čím viac šokujúce, tým lepšie pre program. Nemusím tento americký štýl. ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem první díl a už mám plnou hlavu ječení, urážek a sprostých nadávek. Kdyby jich bylo méně, byla by to příjemnější podívaná. Takhle všechno ostatní bledne v hněvu Gordona Ramsayho. Asi je to součást konceptu. Škoda. Přiznám, že Masterchef a naše české Ano, šéfe je mi milejší... Po pár dalších dílech mi příjde, že řve hlavně pro efekt (neumím si představit, že by to všechno, co vypustí ven, myslel upřímně) a on si sám vybírá, kdo odejde, a to hned v průběhu vaření. Dost divné, že pokaždé řve na jednoho na dva lidi, co jsou pak eliminováni... ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Průkopníci nových směrů v pedagogice odbourávajících nezdravý způsob soutěžení si rvou vlasy, milovníci amerického stylu reality-show chrochtají blahem. Určité typy jsou ochotny Ramsayovi olízat boty za to, že jim dá rondon šéfkuchaře a královský plat k tomu v jedné ze svých parádních restaurací. Takže pokud chcete vidět, jak špičkoví kuchtíci pálí nebo nedopečou (případně obojí zároveň) jeden stejk za druhým, protože jsou přemotivovaní a vystresovaní až na půdu či se jim nedaří spolupracovat (docela těžké, u vyřazovací soutěže), zatímco se o pár metrů dál prochází polonahé modelky a už hodinu čekají vypulírovaní VIP hosté na své jídlo, zatímco Ramsay vyšiluje jako smyslů zbavený, je to přesně formát pro vás. Každé rozčílené gesto, nebo teatrální stížnost Ramsaye na zpackanou porci se pro jistotu přehraje nejméně dvakrát (nadávky jsou poctivě vypípané a pokud jsou vidět ústa, tak ještě vizuálně rozostřené). Největší kiksy se pak sjíždějí v rekapitulacích znova a znova. Pokud vydržíte déle jak půl dílu, začnete zvolna pronikat do charakterů jednotlivých účastníků této soutěže, což je ta zajímavější a hodnotnější stránka této značně natahované show (20 epizod u 10. série. OMG!). No, a zatímco tým, který svou směnu vyhrál, odjíždí limuzínou utratit poukaz do luxusních butiků, či odlétá vrtulníkem kamsi na pláž na koktejlovou degustaci, jejich méně úspěšní kolegové piglují kuchyň, nebo ručně stloukají máslo na večerní šichtu. Sansára na talíři, chtělo by se říci. Jinak obdivuji, jaký je Ramsay stratég v businessu. Na místo náročného a nákladného výběrového řízení udělá výdělečnou reality-show, ve které si týpka ještě pěkně proklepne.:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama