Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je tento pořad založen ne na vaření, ale na Gordonových nadávkách, s kterýma to mimochodem dost přehání. Každej se splete, každý udělá chybu, ale tu chybu nevyřešíš tím, že tomu člověkovi řekneš "Běž s tímhle hnusem do hajzlu, ty tlustoprde jeden!" Bez prdele, takových podobných věcí slyším v jedné epizodě často. Já být ten soutěžící, tak bych ho asi musel ubít pánvičkou. A dost jsem se divil, že zatímco v MasterChefovi byl v poho, tady se choval jak arogantní prase. 60%. ()

Reklama

Novom 

všechny recenze uživatele

Barrandov z nepochopitelných důvodů vysílá tuto reality show až v pozdních nočních hodinách, ale aspoň se na ni dá koukat před spaním. Vždyť ono by to mohlo nahradit jiné trapné pořady. Takové věštění z křišťálové koule v poledne dovede člověku zkazit den. Gordon je dle mého názoru až zbytečně vulgární a hrubý na soutěžící. Tahle skutečnost se nejvíc projevila v jendom díle 6. série, kde Gordon naštvaně opustil kuchyni, protože podle jeho slov soutěžící nezvládali tempo. Ti se tak semkli a začali spolupracovat, že jejich výkonnost vzrostla o mnoho procent a obešlo se to bez řvaní a nadávek + byli hosti spokojení. I tak by to bez Ramseyho nemělo ten šmrnc. Ač jsou jeho sprosťárny občas moc, je to kuchař par-excelence a jeho pořady byly a budou fajn. 7/10 ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná reality show, která nabízí jedinečný pohled do kuchyně. Gordon Ramsay je skvělý šéfkuchař i "vedoucí" pořadu. Špatný je samotný koncept soutěže, který by bez Ramsaye naprosto nefungoval. Stojí to jen na něm, jakožto charismatické vůdčí osobnosti, která dokáže chudáky potící se u plotny seřvat a hodit po nich talíře. Každý díl je jinak stejný, ocenil bych i kdyby byl delší. Je vám úplně jedno, že někdo vypadne, protože ta hlavní postava stále zůstává... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama