Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

fisikk odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co se mi na tomto filmu líbilo, bylo...hmmm, počkat...vůbec nic!!! Bylo to úplně na... "odpad!" ()

r.lily odpad!

všechny recenze uživatele

Ten nejlepší odpad, který jsem doposud viděla. Je to tak špatný, že to už nikdy nic nepřekoná a doteď nechápu, o čem to bylo a proč se to dělo. Naprosto bez souvislostí, scény, které tam někdo přidal omylem a jako TOP soundtrack, který zní, jako kdyby ho dělal Troška k Z pekla štěstí. Rozhodně doporučuji pro ty, kteří se rádi zasmějí těm nejšpatnějším filmům. Myslela jsem si, že nic horšího než Dragon nebo Trhni si už být nemůže, ale co se nestalo .. VYNIKAJÍCÍ !!!!! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto nemozem ani povazovat za horor,dementna komedia s dementnou blondinou,zaostalym kretenom a pochybnou babkou,nechapem k comu bol dobry tento brak,americka sracka,jednu hviezdicku davam za hudbu...:-) ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Jones a Leprechaun bola na svoje pomery celkom vydarena kravinka na ktorej sa dalo pobavit, v klude pozriet a cloveku z toho hned neprislo zle. Asi preto som siel aj do jeho dalsieho filmu s tragickym nazvom Rumplcimprcampr. Kedze to dopadlo asi najhorsie ako dopadnut mohlo Triloquista som si pustil s naivym vyrazom na tvari ze horsie to uz byt nemoze. Jones opat nesklamal a vyprodukoval tak nehoraznu hovnovinu ze jeho dalsi film si pozriem uz len z dovodu ci sa este dokaze prekonat. V tejto chvili mi to pripada absolutne nemyslitelne. Vedzte ze som za vsetky mozne chore nechutnosti a zvratenosti vo filmoch ale naozaj nevidim nic cim k tomu Jones tymto filmom prispel. ()

CharlieSs odpad!

všechny recenze uživatele

- SPOILER + EXTRÉMNĚ SPROSTÁ SLOVA + Kurva co to bylo? Tohle má být horor? Co to bylo za píču v hlavní roli? Co to bylo za píčovinu?! Díky bože, že chcípla na konci._. ()

Italiano odpad!

všechny recenze uživatele

No prostě hrůza! Takovýhle shit bych nedoporučoval opravdu nikomu..Absolutně hrozný příběh, který nemá hlavu ani patu.Má jen partu psychopatů, která vraždí každého na potkání. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

"Dej mi čoko nebo ti sežeru voko". Nadějný začátek se bohužel zvrhl v něco sice zvráceného, ale taktéž nudného. Za hláškující loutku 35%. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Potom co sem si přečetl komentáře, tak sem byl celkem nadšenej. Ze začátku to bylo fajn a vypadalo to, že se to pěkně rozjíždí nicméně to byl spíš vrchol. Všem co to tady tak démonizujete tak doporučju pohledat pojem TROMA ;) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Vymyšlená a vcelku dobře udělaná blbůstka která zabaví.Dříve to bylo opravdu překvapení,dnes průměrná věc. ()

Dr.Loomis odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za humus...Dokoukal jsem to ale tím větším kroucením mě z toho začal bolet krk,jaká to byla debilita...Ješte že jsem to koupil v trafice za pádo.Kdybych věděl že to bude taková blbost,tak si to nenechám dát ani zadarmo.Ruce pryč. 0% ()

matoon97 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne blbá atmosféra, scenár celý vykradnutý od zlovestného ticha a prifarbených pár úbohých vecí. Veď čo iné sa od Marka Jonesa dalo čakať! Neviem či sa smie hodnotiť film bez toho, aby sme ho videli aspoň polovicu, ale toto sa fakt nedalo pozerať! Klasika Jones! 5% ()

OsuDNR odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nemožu myslieť vážne...KATASTROFA....toto je co ? každý z Vás by dokázal natočiť neco lepšie...NIKDY VIAC! DUFAM ZE SA UZ TAKYTO FILM NEOBJAVÝ!!! Ale dosť som sa na tom zasmál :D ()

ijacobo 

všechny recenze uživatele

Nudný, nesympatický příběh. Špatný pokus o road movie. Přesto některé hlášky a scénky jsou paradoxně nezapomenutelné. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Dávám za tři, pač u tohohle opravdu nevím, co si myslet. Doteď netuším, jestli to někdo myslel vážně (v tom případě *), nebo to byl vtip (pak asi ****). No na druhou stranu se nedá říct, že bych se vyloženě nudil. PS: A všechna čest tomu klukovi, já takhle celou dobu křivit hubu, už mi to asi zůstane...:-D ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

"Vraždící loutka" je film divný, ujetý, špatný a stupidní, ale vlastně to tak mělo být, protože se nejedná o žádné veledílo. Loutka je vtipná, ubírá na vážnosti a u jejího dřevěného zadku se jí motá šílená a zvrhlá blondýnka (představuji Vám Angelinu) a její bratr s výrazem deb*la (Norbert ala břichomluvec). Ne. Tohle opravdu nešlo brát vážně. Ani jsem to nebrala jako film, ale spíše jako parodii. A pořádnou parodii s velkou dávkou černého humoru a s nespočtem sprostých slov. Na druhou stranu mě "Vraždící loutka" bavila a upřímně hned od začátku mi přišla "nachuť". I když herci byli někdy nudní, tak byli i celkem zábavní. Dialogy byly příšerné ("Abrakadabra, ty krávo!"), ale songy a melodie rozhodně stojí za to. Když to tak shrnu, tak "Vraždící loutka" opravdu nic zajímavého nenabídne. Navíc se absolutně ztrácí nad pojmem horror, ale jinak je to film na pobavení duše. Nic víc v něm opravdu nehledejte ;) ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tohle si vzpomínám jako kdyby to bylo včera. Kdysi jsem si to koupil v trafice,jentak ze zvědavosti,jak se říká. A když jsem si to pustil,asi po půl hodině jsem to vypnul a disk jsem hodil do zapálených kamen na uhlí. ()

Reklama

Reklama