Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Tyhle negři jsou pánové některých skvělých parodií i některých na které se nedá koukat o těch tak trochu dělám že sem je neviděl, ale tohle je ten první případ. Spousta zábavy od začátku až do konce, která si nedělá problém dělat z jakéhokoli rasového nebo homosexuálního komplexu velkou a nemalou prdel, zabalená do spousty dobrejch songů, zásah do černýho!! A bacha na bílý.. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Wayans family si jednoho dne sedla po celodennim flinku k rodinnemu ohnisti a hlavni kapelnik kmene rozdelil vsem clenum role, vznikl z toho fakt desnej dupak, bez hlavy a paty s jednou jedinou hlaskou (Jdu si vyzvednout syna - tak zase za tyden). Je to dalsi div sveta, nebot souperi se squaterama z houseboatu jmenem Kelly Family o nejdivnejsi rodinnou fotbalovou jedenactku. ()

Reklama

Bart16 

všechny recenze uživatele

Ou,rodina Waynsových opět útočí na naše bránice.Po skvělým Scary Movie,hodně drsným,ale úderným Někdo to má rád blond,průměrném,ale celkem vtimném Pidihajzlíkovi je tu Dance flick,který je hned po Scary Movie 2 jejich nejhorším počinem.Nemůžu říct,že bych se u filmu ani jednou nezasmál,to opravdu ne,ale celý film na m působyl hrozně laciným dojmem(občas mi to připomínalo Disaster Movie a podobné sračky).Snad se příště tahle rodinka pro příště polepší.Jinak nad nimi zlomím hůl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem snímek (respektive asi poslední hodinku z něho) viděl v silně podnapilém stavu, když nebyl lepší plán na večer a v omezených podmínkách byl shledán tím nejlepším, co tehdy běželo v televizi. Moc se mi tenkrát (asi 14 dní zpět v čase) líbil. Pobavil jsem se u toho dost. Rozhodně však neberu csfd.cz, tenhle super portál, na lehkou váhu, takže mi bylo blbé napálit sem 5*. Navíc, když je dávám tak zřídka. Rozhodl jsem se zhlédnutí opakovat v nealkoholickém stavu. To se mi úplně nepodařilo, ale přiblížil jsem se tomu, takže třetí projekce není v plánu. Film se mi líbil o poznání méně. Dokonce o tolik méně, že by se dalo vlastně konstatovat, že se mi nelíbil vůbec. S ohledem na to, že nechci vypadat jako nějaký rasista, ba dokonce bych měl nerad spor s negerskou rodinou Wayensových, tak hodnocení trošičku přidám. Navíc Marlona má docela rád, neboť je to zdatný scénárista a v určitém typu filmů i perfektní herec. Jednotlivá zhlédnutí tak nějak zvláště zprůměruji. Pokud nejste feťáci nebo alkoholici, kteří už mají pouze jeden stav, tak silně doporučuji se jako střízlivý na film nedívat. Je to hrozná blbost s jedním až třemi světlými momenty a zbytkem nudy a hnusu. Nejhorší jsou hudební čísla a na nich hlavně ta odporná hudba. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama