Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu se promítla půlka rodiny Wayensů. Vlastně bych se nedivil, kdyby každý černoch ve filmu nebyl z té jejich enormně obrovské rodiny. Myslím si, že by jim to v pohodě vystačilo. Škoda jen, že tenhle film je tak strašně pitomej. A to jinak s jejich komediemi zase tak velký problém nemám. Říkal jsem si ale, že ty veškeré taneční filmy, co poslední dobou hrozně vyrostly, by od nich mohli dostat slušně na frak. A neříkám, že nedostali, ale fóry, který mě rozesmály, jsem už většinou někde viděl a druhá část fórů byla pro změnu nechutná. Někdy víc, někdy míň. V parodiích mi to ale už delší dobu přijde totálně zbytečný. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Kolik těch Wayansů vlastně je? No ale k filmu - mě se to kupodivu líbilo. Humor Wayansovic klanu je poněkud svérázný, takže tak trochu chápu rozporuplné hodnocení. Černohumorné a chvílemi zcela nepokrytě fekální vtipy každému nesednou. Jenže na mě Dance Flick, narozdíl od větší části ostatních diváků (soudě podle místního hodnocení), prostě fungoval. Některé scénky mě totálně rozsekaly, např. flashdance, teplá show nebo číslo Sugar Beara a po skončení závěrečných titulků jsem se na ně prostě musela podívat znovu. Jednoznačné napravení reputace Wayansů po hrůzném Někdo to rád blond. Jen tak dál! ()

Reklama

greetchen 

všechny recenze uživatele

V sérii všech těch Scary Movie, Epic Movie atd. je tohle docela příjemná podívaná. Ano, je to trapný, nechybí fekální humor a má to hluchý místa, ale jinak má tenhle film (ve srovnání s předchozími) překvapivě dost trefného humoru, docela sympatické herecké osazenstvo a je to správně kousavé, jak se od parodie očekává. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bratry Wayansy mám rád viděl jsem všechny jejich filmy a proto jsem si nemohl ujít i tuto parodii na taneční filmy. Musím říct, že to co jsem očekával sem taky dostal. Film má spoustu pop-kulturních narážek a různých sprosťáren. Film se mi líbil sice za jejich nejlepší film považuji Scary Movie, ale i tak sem nebyl zklamaný.Rozhodně se jedná o daleko lepší parodii než ty sračky Disaster Movie a Epic Movie .I délka kolem 80 minut je tak akorát. Celkem slušných 50 %. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik Wayansů je moc Wayansů? Tuhle rodinku fakt miluju, Shawn a Marlon jsou ikonami tohohle žánru a když se sejde celá rodina v jednom filmu, je to teda bizár. Na kultovní parodie to kvalitou nedosahuje a humor sám o sobě je tak na hranici trapnosti, ale pár momentů film jistě měl a cokoliv, co si bere do huby High school musical nebo Stmívání má u mě zelenou. Dalo se. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama