Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 4
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 4

Recenze (255)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Vykašlete se na tenhle typ soutěží. V česku toto nemá smysl! Slavíka vyhraje vždycky Gott i kdyby byl v kómatu, Talent vyhrála ze soucitu malá holka, do první pětice nejlepší zombie masky v prvním Zombiewalku se dostala ubohá maska mnicha, protože slíbil striptýz a třetí místo Stardance získal tydýt z reklamy, protože je to "ten tydýt z reklamy", byť jeho taneční kreace připomínala dřevěnou loutku. Ani se nedivím Taclíkovi, že po vyřazení ani nečekal na společné foto a nasraně se vytratil. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné k čemu mě Marek Eben donutil. Dát čtyři hvězdičky reality show, to se může u mě stát skutečně max. jednou za deset let. Ovšem Eben je mistr kultivovanosti, vzdělanosti, noblesy a co on uvádí, na to se mohou dívat i královny. Opět potvrdil svou extra třídu, na kterou se nikdo ze současných rádoby moderátorů nikdy nedostane. K tomu ještě kulturní prostředí tance a máme tu skutečně kulturní pořad, na který se dá dívat, přestože jde o realityshow. ()

Reklama

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Všeho moc škodí. U první série by se dala hodnotit alespoň originalita v českých luzích a hájích, ale po čtvrté sérii soutěž zevšední. Je to stejný efekt jako když přišla první řada VyVolených, SuperStar, zkrátka něco nového, co tu ještě nebylo. Mě tento pořad nezaujal, jelikož tanec mě absolutně nezajímá (z tanečních si pamatuji akorát mazurku), humor Ebena mě do kolen nedostává a Kostková zaujme jedině tím, že má oči půl metru od sebe. Do toho všeho hvězdy, po kterých neštěkne ani pes. Tímto si sobotní večery rozhodně nezpestřím. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tance ať už na ledě nebo na parketu. Tento pořad jsem si proto velmi oblíbila a sleduji ho už řadu let, jak v naší tak i ve slovenské televizi, kde mě zvláště pobavily nezapomenutelné taneční kreace Maroše Kramára. Tato, jistě v současnosti nejkvalitnější televizní talentová reality šou mne zaujala příjemným prostředím, krásnými kostýmy, nápaditou choreografií i působivou hudbou. Nesmím zapomenout pochválit vybrané chování moderátora Marka Ebena, který byl pro tento pořad velmi vhodně zvolen a svou noblesou pozvedá jeho celkovou úroveň. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím, co proti tomuto tanečnímu pořadu máte. Nejsem jeho zarytým příznivcem, který by viděl všechny díly, ale nemám nic proti tomu zalehnout k televizi a mrknout se, jak známé tváře tančí s profíky. Někteří tančí opravdu pěkně, sem tam vykoukne i holá prdelka (že Veroniko :D). Eben a Kostková jsou už sice poněkud slabší, než tomu bylo v počátcích jejich spolupráce, ale tak to je dáno i zdravotními problémy moderátora. Klasická průměrná podívaná… ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • Česání a líčení tanečnice ve StarDance trvá zhruba hodinu a půl. Pro soutěžící je 12 šaten a další šatny pro porotu, zpěváky a moderátory. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)
  • Účastnice páté řady Dana Morávková prozradila, že nikdy nenavštívila ples v jiné roly než moderátorky. Důvodem je její manžel Petr Malásek, který má k tanci přirozený odpor. (Olík)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama