Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Zase tak krvavé a drsné to nebolo, ako avizovali niektorý v svojich komentoch. Miestami je krvi dosť, akčné scény sú vynikajúco zvládnuté a gore je na špičkovej úrovni. Celý film však brzdia tony vykecávania a zamotané vsťahy hlavných postáv. Ani občasný trápny žart filmu veľmi nepomáha. Ale ja som sa celkom bavil takže 60%. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Další ze záplavy zombie hororů je originální tím, že se celý odehrává ve zchátralém polo opuštěném činžáku na periferii velkoměsta. Parta policajtů a muklů, kteří si mezi sebou vyřizují účty, se musí spojit, aby přežili. Je to trochu jako Smrtonosná past, ovšem bez Johna McClanea. Nápad umístit děj do stísněných prostor je dobrý, ale po chvíli vyčerpaný. Vyloženě chybí spektakulární postapokalyptické záběry na vylidněné ulice. Zombie Apokalypsa je prostě jen dalším relativně povedeným béčkem, co se nebere zas až tak vážně. Jednoho z muků si navíc zahrál našinec, který do originálu propašoval češtinu: „Ale zavři ty dveře, ať ta krev neteče sem!“ ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Francouzi si za poslední dobu udělali dobré jméno v hororech, proto jsem se rozhodl dát šanci La Horde. Zvolil jsem špatně. Zombíci jsou (nejen) tady nudní. Nekonali se ani žádné velké gore orgie. Jen dvě scény stojí za povšimnutí (pytlík a bratr). Vadil mi taky prapodivný střih a zrychlené záběry při akci. Největším zážitkem z celého filmu je česká stopa, to se opravdu často neslyší :) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jak čtu komentáře, tak je očividné, že někteří lidé nejsou normální. Pokud tento film má něco společného se Španělským REC, tak já jsem koukal asi na jiný film. La Horde není špatný horový snímek se zombíkama. Co se dá od takových filmů očekávat? Prostě masakr a krev, což si myslím, že bylo splněno dokonale. Drsné hlášky chvilkou lezou krkem, ale hlášky dědy byli prostě špičkové. Po akční stránce je to bída a jako horor tento snímek funguje (krev a masakr)... 6/10 =60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době vidim pořádnej zombie film se skvělou atmosférou?? o.O Neuvěřitelný, a já se bál že si budu na do smrti pouštet Romerovu ságu a Planetu teror furt dokola a tohle bylo překvapive super. Drsný postavy zavřený v jednom paneláku, atmoška je parádní, hudba taky, děděk s kulometem..ten konec mě ale nasral. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama