Reklama

Reklama

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (738)

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď je pravda, že Willis mal zatiaľ v každom buddy-movie lepšieho parťáka, tak ani on tomu v tomto filme veľmi nepomohol. Morgan prehrával ako nafetovaná amatérska herečka na konkurze v hollywoodskom štúdiu a Willis sa zas miestami tváril akoby bol po mŕtvici, pretože jeho mimika bola veškerá-žádná. Ukryvdil by som im, keby som nepovedal, že tento film mal pár naozaj skvelých a vtipných momentov, ale Smith v týchto vodách plávať nevie. Vtipné scény boli celkom dobre zvládnuté, ale ich načasovanie a striedanie s akčnými malo niekedy dosť veľkú odchýlku. Scenár žiadna výhra, ale takisto ma vôbec neurazil. 65%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle že natočil Kevin Smith? To i Táta na plný úvazek byl mnohem smithovitější. Poldové jsou divní. Jejich scénář není tak šťavnatý, jak bych čekal, jednotlivé momenty, u kterých jsem se pousmál, bych spočítal na prstech jedné ruky. Smith navíc rozhodně není režisér akčních scén a v tomhle svém nejnovějším počinu ke všemu podezřele odbývá i většinu konverzaček, Tracy Morgan není herec a už vůbec ne komik, záporáci jsou směšní (ale většinou neúmyslně), nelíbila se mi ani hudba... Jediná jistota Poldů má pleš a jmenuje se Bruce Willis. Jenže i on už nám několikrát ukázal, že si ze sebe umí legraci dělat mnohem lépe. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Povedal som si, že to v sebe nechám trochu dozrieť a napíšem komentár až na druhý deň po pozretí. Problém je, že dnes už si na ten film spomínam len veľmi matne. Určite tam bol nejaký hysterický, neustále bľačiaci a zúfalo nevtipný černoch. Bol tam Willis, ale nehláškoval, žiadnu hlášku si nepamätám. Potom tam bol Stifler a mal asi o 30 kilo viac než ten kaskadér, ktorý zaňho predvádzal parkour. No a ešte si spomínam, že tam bolo málo akčných scén a že som bol za to vďačný, pretože ak Kevin Smith niečo totálne nezvláda, tak sú to práve akčné scény. 5/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oddychovka, u které se sice neválíte smíchy, ale na jedno kouknutí to postačí... Sakra, nikdy bych nečekal, že budu muset tuto klišoidní větu použít zrovna u filmu Kevina Smithe, ale bohužel je to tak. Ten se zde opravdu s ničím světoborným nevytasil. Máme tu sice např. jeho klasické citování filmů, ale i to zde působí celkem křečovitě. Navíc Tracy Morgan, kterého ve 30 Rock zbožňuju, je tady na zabití. Aspoň, že ten Bruce Willis si odehraje svoje a Sean William Scott si taky pár humorných momentů odbude. Na Smithe je to ale málo, snad se do příště vzpamatuje a natočí nám další nezapomenutelnou komedii. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

WTF!!! Tohle že je od Kevina Smitha, tvůrce koukatelných komedií u kterých se občas zasměju? Tomu se jen těžko věří po tom co jsem viděl tuhle sračku. Stupidní a prázdný scénář u kterého jsem se ani jednou nezasmál s dialogy které bych raději spláchl do záchodu. Nuda obřích rozměrů, toporní a necharismatičtí herci pomáhají Cop Out akorát potápět ke dnu. Velké zklamání. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • Smith se označuje za velkého fandu Bruce Willise. Ten sám krátce po premiéře filmu Smrtonosná past 4.0 (2007), ve kterém se Smith objevil v jedné z menších rolí, prohlásil, že by si rád v jednom ze Smithových snímků zahrál. Nakonec to však bylo studio Warner Bros., které Willise do filmu navrhlo a přičinilo se o jejich spolupráci. (Gman)
  • Po změně názvu z A Couple of Dicks ("Dvojice detektivů", ale Dick je též anglická nadávka do přirození) na A Couple of Cops se vynořila řada spekulací, zdali není opět Smith tlačen studiem k méně problematickému názvu (měl veliké problémy se svým předchozím filmem Zack a Miri točí porno (2008)). Sám Smith k tomu řekl, že titul byl pouze pracovní a že k jeho změně dojít muselo, aby mohl být film propagován v televizi před devátou hodinou večerní. (CrypzzXD)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama