Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Recenze (504)

Han22 

všechny recenze uživatele

Čistokrevné béčko jak z 90. let. Máme tu tým (velitel, mexický sniper, černošký drsňák, hláškující ajťák a další trošku méně drsný černoch), jednu sexy kočku a jedno ďábelského záporáka, kterého se tým snaží dostat. Je to pohodové, plné hlášek, slušná akce především přepálená likvidace letadla na konci a nechybí i nějaký zvrat a zrada. Jen to není nic na co bych si za týden, za dva vzpoměl a hlavně SPOILER - to že hlavní záporák unikne to se zkrátka v akčním filmu nedělá. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem puvodne dat ***, ale pak jsem se rozhodl jenom pro **. Tomuhle filmu neco chybi. Neco, co by ho odlisovalo. Takhle je to tuctovka a navic uz mi posledni dobou vadi, ze velka cast filmu tohoto druhu nema hlavu ani patu a postrada kauzalitu. Pul filmu se nekdo honi za "panem neznicitelnym", aby se ve finale utkali na zivot a na smrt v naprosto absurdni potycce... Proste hovadina. Par peknych efektu, ale jinak moc nic... Skoda... ()

fantasmic 

všechny recenze uživatele

Prvá teamovka roku 2010. S oveľa menšou reklamnou kampaňou ako má nový A-team a The Expendables. Miestami je to bohužiaľ dosť nemastné, neslané... O jedinú dobre zahranú postavu sa postaral Chris Evans. Váhal som medzi 2 a 3* nakoniec som sa priklonil k lepšiemu rozhodnutiu. Film má predsa len aj svoje svetlé stránky...vtipne hláškujúci zloduch, scénka kde Evans presviedča strážnikov, že má telekinetické schopnosti a dobré akčné finále (hlavne náraz motorky do lietadla). Aby som to zhrnul The Losers nie sú až také nuly :) ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Štúdiá sa predháňajú kto vypustí do sveta najlepšie osemdesiatkové akčné béčko, zatiaľ čo ich už vôbec nezaujíma dnes už prieberčivé divácke oko. A áno týka sa to aj takýchto guillty pleasure filmov. The Losers na mňa pôsobí ako by chcel vyslovene predbehnúť slávu neskôr uvedeného reamaku A-Team, a tak do svojho monštrózneho deja napechoval úplne všetko, len nie inteligenetnú zápletku. Po trápne rýchlom úvode a predvídateľne plytkom ostatku prichádza koniec, ktorý sa dokonca snaží byť ešte aj otvorený, čo už je odvaha roku.....a to už radšej nepripomínam ten silne nepodchytený motív zrady. Záverečné bonmoty a ostatné hlášky vo filme ťahajú na všetky tri hviezdičky. Nebyť toho a vydareného castingu, nebolo by na čo pozerať. Radšej si ja mrknem áčkového Liama Neesona v A-Team.... ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, po komentářích zde na ČSFD jsem čekal nudnou béčkovou akci. Běčkové to je, ale rozhodně ne nudné! Hlášky jsou napsány parádně, kolikrát se prostě nejde nesmát (Evans je hodně dobrý), akce trošku nepřehledná, ale zábavná. Akorát nechápu, co se všem líbí na Zoe, dyť je úplně placatá a vychrtlá, hlavně ve rvačce s Morganem mi to přišlo hodně k smíchu. Záporák je karikatura. Pravda, byl zábavný, ale charisma neviděl ani z rychlíku. Celkově hodně slušných 75 % ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Podařená akční týmovka, které ale pár důležitých bodů sráží dolů dost nevýrazní záporáci (Wade je k smíchu a parchant Maxova formátu si zasloužil lepšího představitele). I tak se ale jedná o podařenou jednohubku, s pár vychytanýma scénkama a hláškujícím Evansem. 6.5/10 ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Absolutně bezduchá věc plná trapného humoru, ale tak nějak se to dalo koukat. Asi proto, že jsem byl zvědavý co zas rejža vymyslí za zhovadilou akci. Takže za 2**, ale znovu už prosím ne, už kvůli té extrémně nesympatické partičce. ()

legatio 

všechny recenze uživatele

V popisku žánru chybí komedie. O to se zde hlavně jedná, je to zábava a vtip a to vše v rychlém akčním tempu. Konkurence A-Teamu. ()

pipapaja 

všechny recenze uživatele

Týmovka která mě velice překvapila sympatickými postavami skvělými nápady a strhujícím příběhem. Myslím si, že by si to tato parta mohla v klidu rozdat s A- týmem a možná i vyhrát. Scénář sice občas zakolísá ale pořád je to velmi dobré a příběh ani nenabízí žádné logické facky. Pro fanouška akčního filmu stojí za zhlédnutí. ()

kedl 

všechny recenze uživatele

Odlehčená týmová tuctovka A-teamu se sexy Zoey....nebylo to špatným hlavně začátek byl dobře rozjetej, ale ta zápletka s tím "pohlcovačem" se my v tom nelíbila a proto 3* ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Klasickej průměrnej "komediální" akčňák, kterých tu už bylo mraky. Ničím neosilní ale ani člověka neunudí. Pokud vás zrovna nenapadá nějáký luxusní film na zkouknutí, tak si tu chvíli, než si na nějáký vzpomenete, bezproblémů tímto filmem vyplnit můžete. 55%+5% za neuvěřitelně sexy Zoe Saldana :-D--->60% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Béčko jak vyšitý. Takovejch filmů kdysi v osmdesátejch letech bylo hromada, v dnešní době ale už moc nefrčej. Což je škoda, páč takováhle nenáročná blbina je mi mnohdy milejší, než nabušený spektákly s rozpočtem nabobtnalým až do oblak. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

chaotické nazáživné.Morgan by hrál ale nebylo co.Teda podle čeho by se dalo kvalitně hrát.Nic co bych chtěla vidět ještě jednou abych jakože vychutnala zážitek z dobře udělaného filmu. ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ačkoli akční filmy nemusím a sporadicky se jím vyhýbám, tak tenhle se mi překvapivě líbil. Dvěma slovy to bylo zábavné a vtipné, což u akčních filmů většinou není. ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

The Losers tak trochu zanikli ve stínu A-Teamu, přesto si myslím, že jsou lepším filmem. Narozdíl od propagovanějšího bratra se v nich furt něco děje, hlášky fungujou, akce je zábavnější (letící tank samozřejmě nepřekonán, ale co jinýho A-Team má?) a hlavně jsem u toho neusnul nudou. Nečekejte nic zázračnýho, ale jako letní akční oddech na mě Losers fungovali rozhodně líp. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Tento film som si len tak zo srandy pustil v jedno nudné dopoludie a na úvod ma hneď zaujal úvod v podobe komixového začiatku, tak som sa nakoniec do toho zapozeral, že ten film o partičke tvrdých chlapcov ktorých podrazí ich šéf (kolkatý krat to tu uz máme???) som dopozeral a uprímne poviem, páčilo sa mi to, zasmial som sa a akčné scény sú fakt dobré, je to proste pohodová oddychovka, kde človek nemusí premýšlať čo a ako sa tam odohráva ale proste má to naservírované v presných linajkách aj ked vie dopredu ako to vlastne všetko skončí...hmm a exotická Zoe Saldana....:-) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne by to chcelo byť našlapanou akčnou zábavou, ale do našlapanej akčnej zábavy tomu chýba hlavne našlapaná akčná zábava. Dej je totožný s A-Teamom, takže partička vojenských hovád sa ocitne v pasci a musia sa vyhrabať zo sračiek ktoré na nich ktosi navŕšil. Ten niekto sa volá Max a je to brutálny zločinec ktorý však ani pri pri najväčšej snahe nepripomína nič iné než unudeného kravaťáka. Kŕčovitý pokus urobiť z neho bezcitné monštrum tým, že pokojne z fleku zastrelí asistentku za to že sa potkla keď mu nad hlavou držala slnečník je skôr trapas. Najlepšie tak bolo keď mu nakoniec dvaja búchači v autobuse šlohli hodinky. Ale áno, občas tu niečo pekne vybuchne, zápas Zoe vs. Clay je vymakaný a scéna kde sa jeden z hrdinov snaží presvedčiť ochranku že ich dokáže zabiť myšlienkou je ozaj vtipná, ale toto všetko sú skôr také občasné atrakcie v suchom rybníku ktoré film vyťahujú z najhoršieho. Inak ale celá tá snaha o super cool akčák vyšumí do prázdna z prostého dôvodu že tvorcovia vlastne vôbec nevedeli ako na to a nemali nič čím by mohli podporiť zo slonieho chobotu vysmrkaný štandardný scenár. Takže aj keď by to podľa otvoreného konca mohlo a dokonca malo mať pokračovanie, pochybujem že k tomu dôjde. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to fakt blbost, která se snaží tvářit hrozně vážně. A snaha o komediální prvky a dialogy to ještě zhoršují. Na moje hodnocení má obrovský vliv sestava. Chlapi parádní na všech frontách a kočka Z. Saldana neměla chybu. Akce povedená, i když jí tam ve výsledku zase tolik není. Hodně keců, zbytečná snaha tlačit na komediální pilu prostřednictvím Ch. Evanse... Nevím. Měli si vybrat, co to bude, ne něco mezi... Ale naštvaný jsem nebyl. Stálo to za těch 80 minut. Nápadité titulky! ()

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama