Reklama

Reklama

Fullmetal Alchemist: Bratrství

(seriál)
  • Japonsko Hagane no renkindžucuši (více)
Japonsko, (2009–2010), 26 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Hiromu Arakawa (komiks)

Scénář:

Hiroši Ónogi

Hudba:

Akira Sendžu

Hrají:

Rie Kugimija, Romi Paku, Iemasa Kajumi, Šin'ičiró Miki, Unšó Išizuka, Daisuke Namikawa, Fumiko Orikasa, Kazuja Nakai, Kendži Nodžima, Kóiči Jamadera (více)
(další profese)

Epizody(64)

Poté, co bratři Edward a Alfonse utrpí fyzická zranění, bojují proti zlu, aby se pokusili získat zpět svá těla. (Netflix)

Recenze uživatele Tucqa k tomuto seriálu (1)

Fullmetal Alchemist: Bratrství (2009) 

Jeden z mých prvních anime zážitků se téměř ihned stal také závislostí. Z počátku se vám snad může zdát, že reakce některých postav jsou přehnaně afektované, nebo že se hrdinové dostávají do absurdních situací, ale o tom už anime občas bývá. Myslím, že oblíbenou postavu si zde hlavně díky různorodosti charakterů najde každý, děj má určitou hloubku, takže rozhodně nehrozí, že byste se začali nudit. Můj největší problém s tímto seriálem spočíval hlavně v tom, že jsem ho sledovala do brzkých ranních hodin, protože prostě nešlo přestat a pak jsem trpěla nedostatkem spánku. Je opravdu velká škoda, že je jenom 64 dílů, ale pokud se tady najdou nějací fanatici jako já, tak vám mohu doporučit jediné - čtěte manga! Opravdu se tam můžete dočíst věci, které nebyly v seriálu zmíněny a na konci každé větší kapitoly máte krátké vtipné příběhy vašich oblíbených hrdinů. ()

Reklama

Reklama