Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Recenze (295)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi se ve filmech o příšerách používaly nekvalitní loutky a šlo většinou o vysokorozpočtové filmy, nyní se používá nekvalitní CGI, které je určeno jen pro filmy nízkorozpočtové. A nejen to. Dříve byla snaha mít alespoň nějaký smysluplný scénář. Tady se na logiku nemyslí a bohapustě se plácá páté přes deváté. Hlavně že se to hýbe a něco se děje. Takže tu máme obrovského žraloka a obrovskou chobotnici. Proč ne? Jenže tak, jak je scénář vystavěný, by se daleko víc hodil do komiksového zpracování než do filmu. Není tu žádná hloubka a hlavně žádná pointa. Postavy jsou nezajímavé a svým chováním možná děsivější než samotná monstra. Filmové studio Asylum je proslulé filmovými braky, které jako by se vrátilo k brakové filmařině padesátých let. Sledovat takový film lze skutečně jen s obrovským sebezapřením, diváckou odvahou a zatemněnou myslí. Ano, fantazii se meze nekladou, ale v tomto případě se přece jen doporučuje sledovat jen na vlastní nebezpečí. ()

lxbch odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, co jsem právě viděl. Skvost, perla v moři světové kinematografie. Myslel jsem, že to bude aspoň trochu zábava, ale ne. Kdyby se vynechaly opakující se stejné záběry, měl by film tak 20 minut. Kdyby Horácio Kejn viděl, jakým způsobem zde probíhá laboratorní výzkum, tváře by mu znachověly hanbou. Jediný, kdo snese přísnější měřítka (už to zní u déčkového filmu směšně), je Lorenzo, protože ten tam sype jednu perlu za druhou. Z toho by se časem mohl stát trezorový film. Ale byl by zapotřebí takový trezor, který nikdy nikdo nedokáže otevřít a který by nejlépe mohl pohltit onen megalodon... ()

CharlieSs odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem viděla jenom začátek... Ale je to přesně jak řekl tatínek: Nedívej se, je to akorát ztráta času. Jo, nízkorozpočtové filmy, co bysme chtěli, že jo. ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct k filmu, na kterém nejvíce zaujme obal - a to je tak všechno. Prohlédnutím obalu navíc neztratíte 90 minut svého času - a to se přece vyplatí !!!! Podrobnější rozbor je jen ztráto času. ()

RajAthen odpad!

všechny recenze uživatele

Film vzpírající se svou povahou rozumnému komentáři... Snad nikoho nepapadne už podle názvu brát jej vážně, bohužel dětinská radost nad očekávanou blbostí je poměrně záhy utopena mořem této blbosti a nastává nuda. Za skutečně nejlepší scény bych označil "výzkumný proces feromonu", kdy filmaři dokazují, že co do kreativity mají ještě menší fantasii o chemii než já, a pak bezkonkurenční útok žraloka na dosti nepravděpodobný dopravní prostředek... ()

nick_sekac odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo na tenhle film dát nálepku "Inspirováno skutečnými událostmi" a i bych se na to podíval:-) . Takhle mi stačil trailer a několik scén z filmu, což absolutně stačilo. ()

DjMetal odpad!

všechny recenze uživatele

Jezin.jeden pise o bečku,dalsi o cečku,neviem ci tu nebolo spomenute aj D...u mna toto je asi Z. na tento film sa da povedat iba :D:D:D...konec. Na palagatoch su aspon fareny. Vo filme su to postavicky apatersky vyrobene cez PC a dokopy z celeho filmu su tam ukazane asi 10min. ()

88blaza88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě rozesmál hned na začátku, kdy si pluje malá ponorka podél pobřeží Aljašky a okolo ní plavou žraloci kladivouni, kteří se vyskytují nejblíže k Aljašce u pobřeží Kalifornie a další nepřesnosti. Taky mě dostal Mega žralok!!! Ano opravdu existoval Megalodon, jen ty rozměry??? Zub žraloka ve filmu měl 11 stop (335,8cm) ovšem ve skutečnosti by dosahoval max 21cm a celková délka skutečného Megalodona by byla maximálně 18 metrů a ne, že by se velikostně mohl srovnat s Golden Gate Bridge. To nemluvím o zvucích které vydávala chobotnice. Film se dá doporučit snad jen lidem, které zajímá co dokáže lidská mysl zplodit. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Víte proč v Americe krachují národní banky? Protože pánové s Asylum si od nich pořád půjčují peníze na nátečení takových kravin jako je toto!!!!!! ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Na Asylum neskutečně nudné. Jediné "zábavné" scény jsou k vidění už v traileru (žralok vs. letadlo a most, chobotnice vs. ponorky) a já stále doufal, že uvidím víc než jen chapadlo ve tmě. Ten nudný balast kolem (myslím herecké výkony) musím ocenit, protože ve chvílích největších krizí to hrdinové svorně promlčeli. Budiž jim alespoň to připsáno k dobru, když po zbytek filmu je nám servírován jeden záběr na žraloka a jeden na chobotnici, to vše opakováno x-krát. Škoda toho, mohla z toho být větší zábava. ()

dannyd14 odpad!

všechny recenze uživatele

Popis filmu podľa mojej verzie: žralok žerie lietadlá, mosty a statickejšie veci a chobotnica je nadržaná mrcha, ktorá si to v závere filmu rozdáva so žralokom. A moje stanovisko? toto vymyslieť pod vplyvom silných drog je ešte také odmysliteľné, ale vymyslieť to v normálnom stave, zrežírovať a ešte to myslieť vážne, to je na samovraždu. ()

Nelishka91 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle ty béčkové filmy jsou snad zlý sen. Jediné plus u všech těchto rádoby "akčňáků" je fakt, že je to tak hloupé, až je to celkem vtipné. ()

Reklama

Reklama