Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim jak drive, ale minimalne za posledni rok to je cisty odpad, s pohlavkem k tomu. Novacke televizni noviny nemaji se serioznima zpravama nic spolecneho, je to jen samy bulvar, reklamy na novacke porady (koho zajima sledovanost tisice a jedne noci?!) a nic nerikajich srackoidnich reportazi se zamerenim na citove vydirani. Fuj. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Ráda jsem v obraze ale to si opravdu najdu stránky na internetu a přečtu si to ve spisovné češtině a ne v nějáké zkomolenině.A když už televizní noviny tak PROČ panebože ranní televizní noviny-takže hned jak se člověk vzbudí ví,že někdo někoho někde usmrtil-dopolední televizní noviny-to aby ste měli do oběda špatnou náladu děkuji-odpolední televizní noviny-pro změnu při obědu čerstvé zprávy ze světa-podvečerní-není nad to si mezi dvěma "skvělými" díly "nejlepšího" seriálu 1000 a 1 noc zlepšit náladičku...a na závěr večerní televizní noviny..a víte co?? já zapomněla na ty poslední televizní noviny co vysílají ani nevím kdy ale někdy pozdě večer..Už z toho člověk není v obraze ale v depresi a to se člověk pak ani nemůže divit těm důchodcům že nás mladé ani nepozdraví, když každý den asi 10x slyší jak se vraždíme navzájem a podobné události. ()

Reklama

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Borec nakonec, jupí. Začnu u žen. Jaké vemínka z nich za zprávařským pultem vždycky udělají. Umělé americké úsměvy jak na nějaké přehnaně optimistické aerobic-rocknroll taneční soutěži. Trapné poznámky společně s umělým smíchem na konci hlavních zpráv, někdy mám pocit že za kamerou musí stát klauni, nebo že si na konci vždy stáhnou kalhoty nebo co. Animace, ách ty animace. Jak pro debily (klidně k tomu můžou pouštět osmibitovou muziku z PacMana). Dále to rádoby moderna písmo přes půl obrazovky, kdy přijdete o většinu obrazu... kdyby si ti debilové aspoň dali bacha na splynutí pozadí s písmem kdy nejde přečíst nic. Předávání květinek, nalíčeným květinkám v čele s Borhyovou. Ten její Cartoon Network animácký úsměv ve stylu BugsBunny dokáže zákonitě zkazit celej večer. K úrovni informací se nebudu vyjadřovat. Zajímavost: Všimněte si, že kdykoli je v Novinách zveřejněna nějaká vyšší peněžitá částka, může jít o nějaký dluh, odměny poslanců apod., reportéři se nám danou hodnotu snaží přiblížit vhodným přepočtem například na nové Octavie, Tatranky, piva či jiné běžné produkty. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televize Nova a její neskutečné bludy. Kdyby tam řekli, že je hovno sladký, tak to každý zkusí.... Celou dobu ukazují nehody, jak lidé trpí, kdo kde koho zabraždil, pak kolik naši politici dostávají peněz z nás, kolik kde utratili, kdo kde koho podělal a o kolik. A v závěru to dokončí srdcervoucí atmosférou v podobě reportáže o miloučkých zvířátkách nebo něčeho podobného. To proto, aby vám po tom mozkovém výplachu z těch vražd a násilí, jak je svět okolo vás tak krutý, nebylo uplně na sebevraždu. Jo a nezapomeňte se ještě podívat na podrobnosti, protože ty najdete jako vždy na tn.cz. Hotová trapárná. Neobjektivní. Překroucený snad každý bod ve zpravodajství. Reportéří děsně monotóní. Každej z nich snad dostává nějakou židopříručku, podle které každý chytá ten debilní tón. To slyším a otevírá se mi kudla v kapse. Jeden můj velmi dobrý přítel řekl, že média maji 3 typy zpráv. Pravdivé - To je datum a čas. Teoretické - To je počasí. A lži - to je ten zbytek co tam melou. Spíše propagandistické. Jasná amerikanizace ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

První zprávy čistě komerční televize. Hon za senzací se zvířátkem na konci. Tenkrát na to všichni koukali jak na zlatý tele. Nic podobného tu nebylo. Nakonec se i malý český človíček dočkal po pádu opony "světového" zpravodajství v západním duchu. Všichni na to koukali. Dnes všichni nadávají. Jak typické. Jeden ze symbolů doby a výpověď o budování české demokracie. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama