Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Maso, maso, maso! Ze Saw se stal definitivně masomlejn, do kterého padají jednotlivé postavy a ze kterého dole leze sekaná. Spíše než plnohodnotný příběh nabízí nám tvůrci skládačku nepěkných osudů většiny protagonistů. Ehm, tvůrci, jeden má spíše pocit, že jde o sadistické pošuky libující si ve zvrácených mordech. Ostatně vynalézavé smrti jsou jediným zajímavým na celém filmu. Mě osobně nutí přemýšlet, jak tohle vlastně udělali. Díry do očí, do úst, do krku, do břicha, stahování z kůže a spousta dalších chuťovek. V jednu chvíli si přejete, aby postava, kterou sice neznáte a nic k ní necítíte, děsivou past přestála ve zdraví. Vzápětí pochopíte, že šílení filmaři by pak nemohli ukázat, jak všechny důmyslné mechanismy fungují. A tak lítají ruce, hlavy i neidentifikovatelné kusy masa, o vyhřezlých střevech nemluvě. Kromě technické stránky zde ale nic světoborného nenaleznete... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Saw 7 alebo Saw: Final Chapter mi ako finále moc nepríde. Príbeh moc nestrhne aj keď flashbacky sú znova zaujímavé. Tak isto poteší aj návrat starých postav, obzvlášť Dr. Gordon (Carry Elves). Pasce sú pôsobivé a ako celok to pekne ladí zo sériou, ale finále a celkové rozuzlenie ma až toľko neuzemnilo ako predošlé diely. 55% - 3* ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Pastí tři prdele, tak jenom za tři doprdele. Na Saw 3D je nejlepší, že není tak komplikovaně zamotaný, je srozumitelný a řemeslně dobrý. Greutert umí a opravdu se těším, až natočí něco vlastního. Finále šlape jak má, gore je luxusní, má to prvky Halloweenu (policejní stanice, naddimenzovaný Hoffman) a jsou tu i zřetelné odkazy na první hru. 65 % a důstojné završení celé série. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, střeva, nečekaná pointa a závěrečné titulky. Původní SAW bylo v mnoha ohledech geniální dílko, následované několika vývary, které pak alespoň trochu rozvíjely krvavé univerzum a místy i překvapily hutnou atmosférou. V (konečně!) posledním díle téhle vymaštěné série není ani jedno z toho. 3D efekt je viditelný akorát na logu Lionsgate a i ta rádoby zabíječka často nevinných lidí je k smrti nudná záležitost. Jonah Hex našel svou konkurenci pro ocenění „Nejzbytečnější hovadina roku”. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Prečo musela táto séria skončiť týmto filmom? Úprimne! Nebudeme si klamať, zo všetkých filmov Saw je tento ten najhorší. Je to čistý ťah marketingu. Už len výber hercov o tom hovorí. Dobrá je maximálne úvodná scénka vo výklade a rozhodnutie chalanov stojí za to. Potom som ešte celkom mal rád mladú Palmerovú, ktorá ale na konci neustále čaká keby sa Gibson ozve a akoby ani ju nenapadlo, že môže byť mŕtvy. Mizerné. Zvyšok filmu absolútne nefunguje. Myšlienka otrasná, herci nie sú dobrí, pasce nie sú zaujímavé, celkovo toto stojí dokopy za veľké tudle. Záver absolútne strašný. Nemám čo viac dodať. Veľmi veľmi veľmi zlé.Hodnotenie: D- ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. října 2010 v Norsku. (Varan)
  • Film byl v Německu zakázán, ale v lednu 2013 byl zákaz zrušen. (Spidey3)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama