Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 7

(série)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 12 h 44 min (Minutáž: 44–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Steven Yeun, Michael Cudlitz, Norman Reedus, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Christian Serratos (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Rick a spol. byli příliš sebejistí. Teď bezmocně klečí na kolenou a čekají, kdo zemře. Nepřátelští Spasitelé mají výhodu několikanásobně větší přesily. Negan, který je vede, už se rozhodl, koho ubije k smrti hrozivou baseballovou pálkou omotanou ostnatým drátem. Začíná nová kapitola příběhu o Živých mrtvých. Hrdinové se musí vypořádat s další těžkou ztrátou i tím, že teď slouží krutým Spasitelům. Jak se k tomu postaví? Přestože jsou zlomení, v okolním světě objevují nečekaná překvapení. Napětí postupně roste. Připravuje se povstání? (TV Prima Cool)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (49)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. Séria - 75% Každá séria mi príde síce dosť zaujímavá na to aby som sa nenudil, ale zároveň mi každá ďalšia príde o niečo slabšia. Veľké mínus je príbeh, ktorý sa znovu opakuje a nikam sa neposúva. Naťahuje sa aj dlžka niektorých časti až na hodinu a niekedy je to už fakt zbytočne naťahované. Na druhú stranu tu máme magora v podaní skvelého Jeffreyho Deana Morgana, ktorý jediný túto sériu robí zaujímavou a drží vás v napätí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá řada začíná jako artové a konverzační cvičení. Pak následuje rozdělení na pět (???!!!) dějových linek (Daril, Carol, Maggie, Tara a zbytek) a nastává nuda. Ale BRUTÁLNÍ. Kecání, kecání, hra na napětí, kecání... každé lince se věnuje epizoda a i když se některé nakonec spojí, nic to neřeší. Všude se žvaní (každá linka totiž potřebuje prohloubit drama). O zombie prakticky nezavadíte (10-15% děje max).Takový sešup jsem od série prostě nečekal :( ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série The Walking Dead pravděpodobně vejde do mého podvědomí jako jedna z nejdepresivnějších sérii všech dob. Však kdo by se tomu po onom vynikajícím, ale opravdu krutým prvním díle divil, hmm? Osobně celou sérii chápu jako takovou velkou expozici a build up. Objevují se nové postavy a komunity, které nám musí být nejdřív náležitě představeny, přičemž teprve potom (8. série) se s nimi bude důkladněji pracovat. Proto ty stížnosti, že se jedná o pomalou a utahanou sérii, jsou asi pravdivé, nicméně v rámci oné expozice podle mého naprosto pochopitelné. Nedá se však říct, že by to bylo nudné, na scéně je zde totiž nový velký záporák, který má styl a charisma jak blázen. A byť je to strašná zrůda, rozhodně s ním není nuda. Každopádně Walking Dead dodnes zůstávají jedním z nejchytřeji napsaných seriálů současnosti, a byť už se delší dobu obávám o jeho budoucnost, furt si v rámci atmosféry, napětí a chytlavosti drží skvělou lajnu. A vzhledem k poslednímu dílu 7. série očekávám příště pěknou dávku husin! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé sérii, která mě spíš zklamala a nudila, přišla velká změna. V první řadě zmíním záporáka, který je prostě skvělý a nešlo si ho i přes jeho nejsvinštější charakter za celé TWD vůbec neoblíbit. Zbytek obstarala opět hromada napětí, v první polovině i beznaděj, a samozřejmě zajímavé zvraty. Jen tu byla opět spousta protahovaných proslovů a ne každý díl bych hodnotil úplně na jedničku. I tak, jsem ohromně spokojen, i když vím, že se další sezóny dočkám až hodně za dlouho. 90% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kola absolutní nenávisti k samolibému Neganovi (v jehož kůži Jeffrey Dean Morgan až sarkasticky exhibuje) se roztáčejí zatraceně zdlouhavě (a na několika frontách), obzvláště příprava, nebo lépe přemlouvání k povstání spojených sil Alexandrie, Hilltopu a Království hraničí s mlácením prázdné slámy. Ani finále se tentokrát nevytáhlo, hlavně po bezkrevné "přestřelkové" stránce. ()

Galerie (427)

Zajímavosti (21)

  • Po příchodu do pokoje hodí Negan (Jeffrey Dean Morgan) svůj červený šál na postel. V další scéně ho drží v ruce a hodí ho na gauč. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (BaBca_)

Reklama

Reklama