Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento film vypráví o nezadržitelně postupující globalizaci vesmíru. Mnoho nám již známých vesmírných forem života se mezi sebou vesele množí a kříží. K dokolanosti těchto mimozemských hybridů chybí už jen to nejdůležitější - lidská DNA. Tak to jen tak na vysvětlenou, pokud by někdo nabyl dojmu typu: "Kurňa, tenhle kousek vesmírné potvory už jsem někde viděl/a". Nakonec však "hybridi" dorazili na správné místo. Jejich strastiplná a miliony let trvající pouť za smyslem života došla úspěšného konce. A my konečně víme odkud se vzali Šmoulové. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Otřepaný námět připomene řadu sci-fi, díky hledajícím chapadlům především Válku světů. Vysávání energie z lidí známe z Životní síly T.Hoopera stejně jako z Matrixu, který připomínají i medúzovité stroje mimozemšťanů. Samotní mimozemšťani jsou podivnými kříženci známých monster Vetřelcem počínaje přes Den nezávislosti, brouky z Hvězdné pěchoty, triceratopse a nestvůrou cthulhu konče. Herci zmateně pobíhají, ani jim nic jiného nezbývá. Přesto - pohled na temnou oblohu s vynořujícími se loděmi je přesně obrazem, který mne napadá v souvislosti s mimozemskou invazí. Takhle nějak by to nejspíš bylo. A samozřejmě by lidstvo nemělo vůbec žádnou šanci. Efekty výborné, ty jsem si opravdu vychutnal. Bezvýchodný a dekadentní film o jednom možném konci lidstva. Pobavilo mne: plakát v pokoji k filmu Invaze z Marsu, song Kings and Queens nazpívala skupina 30 Seconds To Mars a v závěru titulků se objevilo upozornění, že během natáčení nebylo žádné zvíře zabito. Nevím, zda byl myšlen ten malý mopslík, či animální monstra... ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové měli kvalitní materiál k tomu, aby napravili svoji špatnou reputaci po AvP II, který tak skvěle poslali do kytek… svoji šanci samozřejmě promarnili. Efekty vypadají fajn, ale vše ostatní je naprostý brak, který je závěrem více a více otravnější... Teď jen doufám, že Battle: Los Angeles nedopadne podobně… ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Ne že bych od tvůrců AvP: Requiem čekala věci jako je brilantní scénář či dechberoucí kamera, ale přece jen mě ta zdejší esence nemohoucnosti a všeobjímající demence (o nesympatických postavách, kterým lze jen přát co nejošklivější smrt ani nemluvě) poněkud rozladila. Skyline je z větší části nudný, pokud náhodou není nudný, tak rozčiluje zmiňovanou blbostí a ani atomovka či jiná, žel ne zrovna nejlépe nasnímaná akce, to příliš nevytrhuje. Ba ani vesměs roztomilé příšerky a vysávání lidí mne nepřinutily dát vyšší hodnocení, než jednu řádně odřenou hvězdu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,416,355Tržby Celosvetovo $78,693,371Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,839,239 //počet predaných kusov 45,583Tržby za predaj DVD v USA $8,862,011 //počet predaných kusov 487,515║ Otravné béčko s maximálne blbými dialógmi a ničím prekvapivým dejom, bez napätia a dej je len veľký kus vykrádačky, počnúc Matrixom či Cloverfieldom. Triky ušli ale to je asi tak všetko čo aspoň trošku zaujalo. Ešte že to bolo natočené za pár šúp. /20%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Téměř celý snímek byl natočen v domě režiséra Grega Strause v kalifornském Marina Del Rey. (oje)
  • V srpnu roku 2010 oznámila společnost Sony Pictures Intertainment, že zvažuje podat žalobu na bratry Strausovi za údajném plagiátorství některých scén z jejich snímku Světová invaze (2011). V březnu roku 2011 však společnost Sony oznámila, že nenašla žádnou podobu, čímž byli oba bratři očištěni. (Terva)

Reklama

Reklama