Reklama

Reklama

Zombieland: Rána jistoty

  • USA Zombieland: Double Tap (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail BreslinováEmma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem ReesemPaulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (520)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vymodlený sequel, na který fandové čekali 10 let a tak za 10 let dostaneme vzhledem k výsledkům další. Po mém znechucení z Jumanji 3 jsem se bál, jestli Soňáci to samé neprovedli Zombielandu, jemuž jsem přišel na kloub až letos při druhém zhlédnutí, což se nepotvrdilo, nebo minimálně ne zcela. Jedná se o takový ten propočítaný kalkul s více téhož (až nám ta Abigail vyrostla a zakulatila se), což jsme ovšem tak trošku chtěli a tudíž asi bude zklamáno jen málo fanoušků jedničky, jež jistě dvojku viděli o pár měsíců dříve než já. Jsem rád, že si to můj oblíbenec Woody Harrelson stále tak neskutečně dává a pevně doufám, že ještě pár let zůstane cool. Musím ještě poznamenat, že v posledních letech jsem si hodně oblíbil humor scénáristů Rhetta Reese a Paula Wernicka, takže budu taktéž doufat, že neusnou na vavřínech a vypracují se po vzoru Lorda a Millera třeba ještě výše...7/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To najlepšie nie na záver, ale hneď na začiatok. A tou bola pesnička od Metallicy. Inak ale tu je jasné vyvrátenie názoru istého pána, že vraj kvalitu filmu určujú herci. Tak to ani náhodou. Skvelý bol ako vždy Harrelson, veľmi dobrá Stone, tolerovať sa tentokrát dá aj Eisenberg. Jedine Zoey Deutch sa mi zdá, že trocha prehráva, hoci prefarbená na blond sa nejak podobala na Vondráčkovú (samozrejme na tú mladšiu), a to mi možno zahmlievalo úsudok. Aj keď film o zombiekoch neoznačíme za veľdielo len pre dobré herecké výkony, napriek plytkému dielu a nadmernému zabíjaniu tu boli dialógy niekedy aj vtipné. To samotné ale na kvalitu filmu nestačí. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uprimne, kdyby to tvurci neoznacili za pokracovani, ale za remake, vyslo by to na stejno. V podstate by se tak i dal skopirovat muj komentar k prvnimu dilu. Opet tu mame misty trochu nevyvazenej a obcas tempo ztracejici zombie kousek, kde se super cool mega krvavy sceny stridaj s tu vice, tu mene vtipnejma scenkama a hlaskama a do toho sem tam trochu ty lehce nudny vaty mezitim. Pribeh je samozrejme o nicem a jde jen o to, dat hlavni particce sympataku zaminku se dohadovat nebo kosit zombiky. Woody je porad pekelne cool, Eisenberg je porad takovej sprtacek, Emma prekvapive nevyrazna a jedina vetsi zmena je tak u Abigail, kde z maly holcicky je kozata pubertacka. Ja se bavil dobre, ale ze by se z toho mel stat nejakej kultovni kousek, to asi ne. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Balagueró otřásl královským filmovým žánrem v základech a prostřednictvím dnes již kanonického REC donutil mnoho filmových teoretiků k redefinici vztahu mezi objektem a subjektem. Vzpomeňme na tu sugestivní tísnivou atmosféru plnou děsu a bravurně zvládnutou gradaci napětí vrcholící půdní scénou, ze které mi stále běhá mráz po zádech. Jak v této konfrontaci obstojí Zombieland: Double Tap? Balaguerův snímek byl z hlediska hororového žánru natolik důležitým, že kromě rozmachu metody found footage zapříčinil i boom zombie hororů, což se bohužel zásadně podepsalo na kvalitě daného subžánru a vyústilo v jeho současnou agonii. Producenti zavětřili možný komerční úspěch a studia začala chrlit jeden zoufale neoriginální zombie produkt za druhým, přičemž se v lepším případě jednalo o bezduchou brokovnicovou akci, v tom horším o bezduchou brokovnicovou akci s přídavkem infantilního humoru. Pokud máte alespoň elementární povědomí o historii žánru a chápete tedy širší kontext, tak zkrátka nemůžete snímku Zombieland: Double Tap udělit nic jiného než odpad. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zombieland 2 neměl nejlepší vyhlídky a při srovnání s jedničkou ho hodně lidí zhejtilo a odsoudilo, ale sakra my jsme se v kině tak brutálně nasmáli a nepřestali až do závěrečných tituků!:D Nějaká dějová kostra tam určitě je, z hlediska logiky a proveditelnosti to má samozřejmě chyby a není to úplně dotažené, ale co tady funguje na 100% je jednoznačně nejlepší humor za celý komediální rok 2019! Hlášky se tady sypaly jedna za druhou, nové postavy byly trefné a výborné a růžová bárbína jednoznačně vedla celý film a kdykoli byla na scéně, tak se divák nepřestane smát nad její blbostí. Původní složení jedničky je pořád stejně cool, akorát nám Emma Stone zestárla a Breslin se z roztomilé holčičky proměnila na docela škaredou 23ku. Mělo to fakt skvělý drajv a humorem se nešetřilo, akce byla cool a přehledná, takže tomu tu pátou hvězdu přidám. Trojce bych se nebránil, akorát bych se bál, jestli má co nového do téhle série přivést. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (22)

  • Film šel do kin jakožto oslava desetiletého výročí filmu Zombieland (2009). (MeanWhile)
  • Předtím, než se Columbus (Jesse Eisenberg) setká s Madison (Zoey Deutch), můžeme zahlédnout v nákupním centru plakát k filmu „Garfield 3“. (NiWi)
  • Když Tallahassee (Woody Harrelson) vyhodí do vzduchu minivan granátem, jedno ze zpětných zrcátek letí kolem něj. V dalším záběru jsou obě zrcátka na místě nehledě na to, že má i neporušené čelní sklo. (LaserJet)

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

Reklama

Reklama