Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto uz bol filmovy extrem,tolko debility pokope som uz dlho nevidel,nieco hrozne,stastie,ze je to mega-akcne a aj smiesne,inak by to bol jasny odpad...:-) ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Tradičně příšernej Asylum shit plnej hroznejch efektů, chyb a nelogičností, korunovanej dvěma nejspíš bejvalejma pornoherečkama, kterejm už se nechtělo š**at.... ale užije se u toho srandy :-D ()

TomStrom odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu to moc okecávat, bylo to jedním slovem strašné. Jsou tu velký potvory a jiný velký potvory, pak jsou tu dvě hlavní ženské hrdinky, které se po počátečních neshodách (spektakulární ženská bitka ve stanu a přilehlém jezírku) pustí do boje s monstry, máme tu hořící město, surrealistické dialogy, efekty z let dávno minulých a rezignaci na logiku děje. Prostě jako u všech filmů z dílen Asylum. Má tedy cenu na to koukat? Pokud máte zrovna zvrhlou náladu a po ruce pytlík želatinových hadů, tak nepochybně! ()

Pepper_x odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika Asylum. Tyhlety potvory jsou asi první film, kterej jsem od těhle "lidí" viděl, když jsem nebyl ovlivněnej žádnejma látkama zpochybňujícíma úsudek. A výsledek? No...příšernejch plazů je tam tolik, že by si s nima neporadil ani Steve Irwin, hadi se lověj pistolema a puškama a utíká se před nima vodou - WTF? Zřejmě tyhle věci fakt točej kvůli těm lidem, který se krapet sjedou a pak se tomu hlasitě smějou(ano, i já jsem bejval jedním z nich, ale kde ty loňský sněhy jsou). Nabízí se úvaha, jestli by to neměli radší zabalit a snažit se prosadit v jinym odvětví, navrhoval bych třeba natočení grupen sexu nebo hromadný onanie, diváků by určitě míň nebylo a herci by s tim souhlasili, minimálně ta solidně naložená zrzka. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mega python nie je bohužiaľ Monty Pathon, nasmiať sa tu síce dá, ale len na úkor tvorcov, ktorí sa pri práci riadili jediným heslom, čím väčšie, tým lepšie... A všetko, aj to najkrajšie, má mieru, po prekročení ktorej, to už akosi nie je ono... V tomto prípade bola miera dobrého vkusu prekročená minimálne niekoľko stonásobne... Ale istú logiku to má, na zmutovaného hada treba poslať zmutovaného aligátora, len čo potom s ním??? Anedá mi nevysloviť ešte jednu poznámku, väčšina postáv by si za svoje jednanie zaslúžila minimálne nomináciu na Darwinovú cenu, samozrejme in memorial... ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

Sharinka 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stupidní béčkový film, ale zároveň jsem se opravdu nasmála. Z řešení policistky, jak zachovat ekosystém, by si měli vzít příklad všichni ochránci přírody=D ()

milwaukee

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení, páč jsem tento devatenácti procentní kus ještě neviděl. Ale určitě se podívám, abych mohl posoudit, jestli je dle Alexis74 toto "veledílo" vhodné jen pro emeričany nebo i pro našince ze ZLÁŠŇÝCH ŠKOL. ;-) ()

kirmakX6on odpad!

všechny recenze uživatele

já si to stáhl, abych věděl, co dělá odpad odpadem. V případě tohoto filmu jsou to jednoznačně ty "animace" těch hadů a aligátorů -- to je tak neuvěřitelně úděsný, že prostě je to nekoukatelný. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bohužel není debilní, až je to zábavné. Tohle je jenom debilní. A jestliže jsem mizerné Anakondě dal jednu hvězdičku, tohle je nejmíň o řád níž. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po prvním „efektu“ jsem sáhl na knoflík rychloposuvu. Mám pocit, že ty triky dělalo nějaké dítě v nějakém freesoftu. Film naprosto k ničemu, ztráta času. 201309299626bt ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Megakravina versus Hemeroid, no to byl zase jednou film. Hlavně se mi líbilo, jak se vždycky krokodýl, velký jak barák, nepozorovaně připlížil ke své nic netušící oběti, nebo když se dvě ženský praly, jak nevnímaly okolní střelbu, jak v bitvě u Verdunu. I jako komedie mi to přišlo slabé, tak dám jen jednu hvězdičku, a to jen tak, abych se nepřidal k většině, co dává odpad. ()

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

To nezvládnu doktorko Rileyová! Čo to malo znamenať?! To vážne vzniklo v r. 2011? Túto hrôzu je ťažké komentovať, to sa musí vidieť, takúto zbierku blbostí som už dávno nevidel. Efekty na úrovni základnej školy, scenár napísaný počas prestávky na WC. Naj scéna asi keď 100 ročná vykopávka drží revolver ako varechu a strieľa na kreslenú príšerku. Nejaké príšerky by sa im tam mali premnožiť a požrať všetkých, ktorí sa na výrobe tejto hrôzy zúčastnili! Uff! To bola jazda! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Varování! Obsahuje spoilery! Fanatická ekoaktivistka vypustí do volné přírody pár hadů. Hadi trochu vyrostou a začnou žrát aligátory. A taky - jo, lidi. Místní poněkud nekompetentní rangerka vydá lovcům povolení k odstřelu hadů. Lovci jsou postupně loveni a zabíjeni hady a aligátory. Pak rangerka nadopuje aligátory steroidy, aby rostli a mohli konkurovat obřím hadům. Taky je povolán expert z indiánské rezervace (A Martinez, hvězda takových skvostů jako Santa Barbara nebo Terminátoři), kterému pak ale stejně nikdo nevěří (a samozřejmě si to odserou). Hadi a aligátoři se žerou navzájem a pořád rostou. Je tam i pár geniálních a logických nápadů, jako třeba utíkat před aligátorem do vody. Bláznivější film o zvířecích monstrech jsem snad neviděl, nejsem si úplně jistý (:-), jestli bylo záměrem vytvořit crazy komedii, ale povedlo se. Hvězda navíc za krásnou přírodu. ()

Reklama

Reklama