Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hlučná akce a krvavé fontány mutantské krve v kombinaci s revolučním úsilím postsovětských republik, fungují jako samostatné složky, ale v kontextu jednoho filmu se to docela bije díky absenci silnějších jednotících prvků, v tomto případě hlavního hrdiny, který je málo cool a navíc trpí otravnou samomluvou; fandové hry se v tomhle světě budou evidentně chytat více. 3 a ½. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Takhle měl Rozklad vypadat. Zatracení je ve všech směrech lepším dílem než jeho o čtyři roky mladší předchůdce. Tentokrát se povedl příběh na jedničku, zasazení do vymyšlené post-sovětské republiky byl skvělý nápad. A nejlepší věcí na tomto filmu je, že akce je zde habaděj a vlastně nemáte ani chvíli, kdy byste se mohli nudit a říkat, že se ve filmu nic neděje. Leon S. Kennedy opět výborný, některé jeho hlášky byly perfektní. Byl jsem rád i za Adu Wong, která se ve filmu objevila. Závěrečný souboj s vysokými, skoro neporazitelnými zombie byl hodně epický a utvrdil mě v tom, že Zatracení si zaslouží jasných 80 % EDIT: Předtím jsem herní sérii RE neznal tak dopodrobna, tak mi omluvte, že jsem Tyranta označil za "vysokého zombie", docela přešlap :D Jinak, v porovnání s Vendettou to ztrácí, ale důvtip Leona, jenž chrlil jednu suchou hlášku za druhou, osobně považuji za ten hlavní atribut, který z filmu dělá příjemnou zábavu na sobotní odpoledne. Objektivně tak 6/10.......jako fanda série dávám 7/10 ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že kvůli těm nehorázně kulervoucím posledním dvaceti minutám stojí za to prokousat se idiotskou hodinou, která akci na náměstí předchází. No, vlastně i bitka předtím ve skladišti byla cool... Absolutně otřesná postava JDho a debilní hlášky nicméně v první půlce zabíjí, co se dá - vlastně počkat, zabila to potitulková scéna. Nepouštějte si ji! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Resident Evil jako takový je vyjma jedničky jenom tupá řežba. Rákosníci to vzali z jiného soudku a zkusili zombíky a další příšery našroubovat na občanskou válku někde v prdeli. No, být to dva oddělené filmy, tak mohl být každý zvlášť zajímavý, ale takhle z toho vznikl takový divný paskvil, který pořádně nevěděl, na co se má soustředit. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príbeh na zívanie, akcia tiež. Vždy som tvrdil, že animák má neobmedzené možnosti v nápaditosti príbehu, či vizuálnych doplnkov. Laicky vzaté, môžte si nakresliť, čo len chcete a ste minimálne viazaný rozpočtom, tu vás môže brzdiť jedine CGI technológia. A myslím, že tá nieje najhoršia. Mdlé hororové scifíčko. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)

Reklama

Reklama