Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další podprůměrná Klecovina,ve které sice strýček Mikuláš vypadá celkem normálně a nehraje tak děsivě jako obvykle,ale aby to snad divákovi nechybělo je tu Josh Lucas jako hlavní záporák,který to plně vynahrazuje.V první půli ještě celkem solidní béčko,ale druhá půlka a hlavně konec celý snímek poslali do kopru.Cage už asi ne,ale Simon West by měl mít na víc.Expendables 2 jsou toho jasným důkazem...40% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se jednou překonal a to vlastně celkem dvakrát. Za prvé, jsem se v sobotu večer rozhodl koukat na televizi, což znamená čumět minimálně hodinu na reklamy a za druhé, jsem byl ochotný dát šanci Nicolasi Cagemu. S tím je to vždy obrovské riziko, protože jeho výtvory jsou většinou nejistý podnik. Buď stvoří koukatelný film, nebo naopak paskvil, točený někde v Makedonii, partou amatérských filmařů. Tady jsme sice zůstaly u emericých exteriérů, ale amatéři z Makedonie asi dostali pracovní víza a s Nickem ruku v ruce stvořili další ultrapitomou sračku, na téma již miliónkrát natočené a to v různém stupni kvality. Tady nám kvalita jaksi značně pokulhává a hereckým výkonem nepřesvědčuje ani hlavní hrdina, už vůbec ne pošahaný robotaxikář o slečně dceři a zástupcích honičů s odznakem, je už asi zbytečné se vyjadřovat. Takže jsem si užil příjemnou hodinku s reklamou :-) a s podobných filmových experimentů, jsem zase na pár týdnů vyléčen! ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení zvýšilo hodnocení filmu o 1 procento, to mě těší. :-) Tohle byl pohodový akční thriller, mělo to tempo, dobrou akci, dobrý děj, mě se to líbilo. :-) Navíc při koukání tohoto filmu jsem zjistil, že jsem to už viděl asi v televizi, ale líbilo se mi to tak, že jsem to tedy zkouknul znova. :-) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pořádný koule v tomhle městě měl akorát hurikán !!" ;) Unesená platí přes veškeré negativní ohlasy za infantilně zábavný, až hloupoučký, místy příběhově jednoduchý a naivní, joo, David Guggenheim tady tlačil hodně na pilu, leč svěží a přímočarý biják, jak už ostatně žánrově čistá akční béčka bývají !! Nicolas "psí oči" Cage jako zlatokop, špatný otec, geniální zloděj a zdatný znalec švédštiny si odehraje svůj typický standard a hlavně si to rozdá s Joshem Lucasem, který tu prostě dává jasně najevo, co si tvůrci myslí o Oscaru Pistoriovi ..;) Westův rukopis je zřetelný, má to spád, hrozně mě to bavilo.. A mám zkrátka slabost pro krásnou Malin Akerman, u které tu švédštinu naopak docela chápu..;) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tady někdo potřeboval vyprat pěknou řádku špinavejch prachů z ilegálního hazardu. Úplně tuctový thriller, který jede podle tuny neuvěřitelných klišé a scénář je plnej takovejch obyčejnejch chyb a hovadin, že podezřívám Westa z natočení Stolenu jako satisfakce pro Nikiho za neobsazení do dvojky Postradatelných. I když je to úplně tupé, pořád je to to nejlepší co West od Con Air natočil (pořád nechápu jak někdo může natočit tak skvělý film a pak se totálně posrat :) a na Con Air je tady taky pěkná řádka odkazů. Na druhou stránku akční scény jsou přehledné, o čemž si můžete nechat u jiných Westových filmů nechat jen zdát a Cage tady jede fakt výborně a docela mě bavilo ho sledovat kosit agenty ve výtahu, tavit zlato led lampou a mluvit švédsky. Na zabavení a jedno odpoledne dobré, za 2 hodiny si vzpomenu leda tak na to že tam hrála nejošklivější holčička na světě a nechápu, že se v téhle době najde producent, který do tohdle ještě vrazí peníze. Takový filmy se točily před 20ti lety. 50%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama