Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (294)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Před lety mě z ničeho nic zaujal napínavý COLLECTOR, no, a dvojka není nic než okoukanej mrdkou slepenej torture-pornovej sendvič SAW a HOSTELa, s úplně nechutnou záchranářskou misí jako náplní uprostřed. Furt se sice něco děje a krvavýho masa se válí všude dost, ale záporák ztratil jiskru a je to kurva neuspokojivá prázdná nuda kdesi v labyrintu pastí a končetin mrtvých těl. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc, než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krev, Gore scény a brutalita je na diváka pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizuál, je to šílená a úsměvná vykrádačka série "Saw", ale líbí se mi to a zamlouvá. První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuji. /70%/ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokračování lepší prvního dílu, což se zase tak moc často nestává. Jestliže se v Collectorovi s nějakou zápletkou moc nepárali, tak tady to platí dvojnásob. Zkrátka je tu barák se schovanou holkou a komando, co jí má vysvobodit a taky si užít spoustu atrakcí či potkat zajímavý lidi. Nekompromisní krvavá jízda, u který jsem se šklebil blahem. 90% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dunstan: Sám v hotelu (Argento).. Většina z toho, co stavilo Sběratele nad průměr horor-tortúrové produkce a u čeho si člověk nemohl říct, že už to někde Saw, nyní zmizlo jak návštěvníci diskotéky po senoseči. Depresivní atmosféra, mučivá bezvýchodnost situace, strach o osud postav a i ten Juan Fernández v roli Pastičkáře, co má oční rohovky zbroušené jak Riddick. Naopak přibyla nucená akčnost, wtf momenty a jedna sbírka zvadlejch růží - jednotka žoldáků, co jako by z břicha vypadla céčkovým filmům ze Syfy channelu. Dunstan vstoupil podruhé do téže řeky, ale vybral si období sucha.. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krav, Gore scény a brutalita je na divána pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizual, je to šílená a úsměvná vykrádačka série SAW a to se mi líbí a zamlouvá. "SAW was raped!! Excelent!!" První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuju na 4/5. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama