Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

okkac 

všechny recenze uživatele

První Skyline nebyl nic moc, ale vyloženě sračka to nebyla. Druhý díl je o dost zábavnější. V podstatě sledujeme stejnou událost očima jiných postav a jestě pak i za děj prvního dílu, který až tak nutný není vidět, snad jen kromě jedné postavy. Na 20 miliónový rozpočet je to celkem epické a film má v podstatě 3 úplně jiné třetiny. První v Los Angeles, druhá na kosmické lodi a třetí v Laosu, kde se do děje v mísí Iko Uwais a Yatan Ruhian. Bohužel fight mezi Grillem a Uwaisem skončí dřív, než se nějak rozjede a Yayan je tu taky trestuhodně nevyužitý kromě konce, kdy mačetou efektivní rozřeže několik emzáků. Dozvíme se více o emzácích a konec je tak trochu ve stylu druhého Independence Day. V rámci výplachu na jeden večer ideální. Objektivně 6/10, neobjetivně o bodík více. Klidně bych si dal trojku. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako čtyřková akční zábava. První útok a útěk metrem na výtečnou, stejně tak vnitřek lodi a atmosféra. Na rozpočet naprosto vymazlené efekty, masky a desing. Navíc se Grillo stává jakousi dvd béčkovou jistotou, plus navázání na první díl zahřálo u srdce. Jenže po přesunu do džungle které předchází naprosto nesmyslná smrt syna hlavního hrdiny se to změní ve vteřině v brutální céčko plné těch nejstupidnějších možných dialogů a zvratů a finální řežba už s dechem nestačí a občas ty CGI efekty a rádoby melodramatické scény vyvolávali neskutečné záchvaty smíchu. Kdybych se předtim zhulil, jednoznačně bych se udusil. Jako by první polovinu točil schopný režisér a v půlce natáčení dostal lehkou mrtvici a zbytek filmu dotočil s pěnou u pusy, lízátkem a retardovaným úsměvem ve tváři. Ze čtyř hvězd sem potom padal strmým pádem, který se tak tak vrátil zpátky na tři * a to jen díky finálním scénám v titulcích, kdy sem si uvědomil, že si z toho tvůrci aspoň dělali srandu. První polovina naprosto senzační, druhá absolutní haluz plná příšerných dialogů a děsivého neherectví Piko Jauwajse.50%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak po dejovej tak po trikovej stranke ovela epickejsie pokracovanie ako prvy diel. Tesne pred dvojkou som si znova zopakoval jednotku, takze ocenujem naväznost na prvy diel. Behom prvej polhodiny znovu zazijeme od zaciatku celu invaziu, ale tentokrat z pohladu inych postav, ktore su tentokrat dostatocne zaujimave natolko, aby mi ich osud nebol ukradnuty a pri dialogovych scenach som netrpel. Z hercov na seba najväcsiu pozornost strhne Frank Grillo ako hlavny hrdina. Indonezsky import zaujme len bitkami. A bonbonikom pre zasvätenych je roztomila vedlajsia uloha vedca v podani Drazica. Prva polhodina pôsobi ako velkolepejsi a dynamickejsi remake jednotky behom ktoreho su nam zrekapitulovane jednotlive udalosti a nasledne dej konecne pokracuje tam, kde minule tak napinavo skoncil. Do takej polovici filmu som rozmyslal nad stvrtou hviezdou, ale po presune deja do azie ma vyvoj pribehu prestal bavit. Zrazu sa z toho stalo sci-fi kung-fu, co mi prilis nesedelo napriek solidnej choreografii bitiek, ktore nesetria ani krvou. Finale ktore mi bitkou monstier pripominalo stare Godzilly uz islo uplne mimo mna. Neviem aky bol rozpocet, ale trikova stranka vyzera skvele. Akcnych scen je ovela viac ako minule a dej sa konecne nedrzi na jednom mieste, co filmu prospelo najviac. Otvorene dvierka pre dalsi a pravdepodne posledny diel su dostatocne lakave na to, aby som sa na trojku tesil. 6/10. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo tak slibně, po vcelku dobré jedničce, která měla jakž takž ještě dobrou atmosféru i jako sci-fi se zde dostaneme do kosmické lodi, tam jsem ze začátku koukal s otevřenou hubou a říkal si, že toto bude nejlepší sci-fi od Vetřelců, ale pak se děj začal odvíjet jiným směrem ve Vietnamu,, kde si to nakonec se svým bojovým uměním rozdají s emzáky. Jako bych sledoval dva filmy. Přesto se na film stále dobře kouká když vypustíme z hlavy, jaká je to blbost. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama