Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No ty krávo... Robo potkal Terminatora... 8) Ani jsem nevěděl že nějaka 3 vznikla... :D Ja nevim co hejtíte? Vždyť je to uplně stějně pitomé a blbé jako dvojka? :D Navíc bych řekl že je v tomhle díle víc akce. 8)

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Můj milovaný hrdina je zpět, ale ted místo toho aby zabíjel hromadu grázlů, tak sledujte jak: střílí do skupiny gangstrů a zabíjí pouze dva, nechá se zapálit a souboj s kyber-ninjou nebude ani souboj. Ale jinak stále je tam dobrá atmosféra, zbrusu nové vybavení, akce není špatná a Robocop jako jediná naděje pro povstalce je geniální 

lajko

lajko (hodnocení, recenze)

Asi mu zabudli naprogramovat otvaranie dveri, kedze vsetko otvara gulometom.

Pan.Patejl

Pan.Patejl (hodnocení, recenze)

Proč proboha zničili RoboCopa? Ono by to nebylo nic neobvyklého. V druhém díle se o to solidně postaral Kain...ale otázka zní: Proč to ve trojce musel udělat už režisér?!

ozonidas

ozonidas (hodnocení, recenze)

s nadsenim som si stiahol celu trilogiu. Jednotku som dopozeral s usmevom, velka nostalgia, smiesne efekty, ale ten film bol o niecom a hlavne to bol prvy napad :) Dvojku som uz nemohol ani celu dopozeral, bol to otras, no a trojku som uz len preklikal :( dvojke aj trojke po 1* len preto, ze ako maly som ich dokazal s nadsenim pozerat od zaciatku do uplneho konca. A to dokonca v nemcine aj ked som nerozumel ani slovo :))

Reklama

Reklama