Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Třetí RoboCop je už jen zoufalá snaha udržet při životě solidní značku (ne, nevyšlo to, následné televizní seriály už byly ostudné). Co se musí nechat, je, že se nebojí nečekaných zvratů u důležitých postav, ale jako celek už to není temná dystopie, ale prakticky parodie. OCP je tu ve smrtelném sevření japonského kapitálu se zmítající troska vedená Agentem Z z Men in Black, kterému v černohumorných scénkách skáčou manažeři z oken, fyzickými antagonisty jsou ninja kyborgové, a hlavní záporák nosí zásadně nacistickou uniformu:D Příběhově je to taková slabota, že to nezachrání ani sexy as hell vědátorka (se srdíčkem na správném místě, jak jinak;)) Jill Hennessy, která vybaví RoboCopa jetpackem. Wow. Just wow... Není divu, že na restart se čekalo dvacet let. Ode mě smířlivých 50%. Rozhodně to není jeden z nejhorších filmů všech dob, jen je to pohřeb kdysi zajímavého hrdiny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je prostě natahování série a Frank Miller opět ukazuje, že je schopen napsat scénář, kde jsou zajímavé momenty, ale to neznamená, že to bude převedeno do filmu, který bude koukatelný. V tomhle případě už je to nastavovaná kaše, která prostě nemůže fungovat pořádně ani na zapřisáhlého fanouška. Bohužel jen třetí díl, který naštěstí zapadne. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle díl se mi docela líbil. Jistě jednička je nepřekonatelná, ale k tomuhle je potřeba přistupovat jinak. Když se podíváte na jméno scénaristy (F.Miller), mělo by být jasné, že bychom se na to měli koukat jako na komiksovou adaptaci.....nezničitelný hrdina, který navíc i létá, motivovaný smrtí svého parťáka(Lewisová) se konečně postaví proti celé OCP. Několik silných citových momentů (byť kýčovitých až hanba).....hlášky typu: "OCP je nepřítel. A čas běží. Bojujte za své domovy!". Filální souboj dvou robotických samurajů....prostě zábavná nenáročná jízda (a přídavkem je Rip Torn) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka bola ešte celkom fajn, no z nostalgie som jej dal aj tu štvrtú. Robocop 3 nie je zlý, povedal, by som, že iba o niečo slabší ako dvojka, takže zas takéto nízke hodnotenie si podla mňa vôbec nezaslúži. Stále to ma celkom dobré akčné a aj štýlové scény (samopal miesto ruky, Jetpack, zoskok autom s parkoviska), príbeh pokračuje tam kde skončila dvojka a opäť nechýba ani hrdinská Basilová hudba. Akurát tu chýba nejaký záporak s kým si to Robocop rozdal, pretože ten japonský nindža bol hodne slabý odvar. Prvá polka mi prišla ešte celkom fajn, ale v tej druhej to už moc nemalo čo ponúknuť. Obľúbený soundtrack: Robo Flies/ Rehabs Chase Marie. 55% - 3* ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Jednotka je skvelá, dvojka o čosi slabšia, ale stále veľmi dobrá (neviem teda, čo proti nej všatci máte!). Ale trojka?!?! No hnoj, inak sa to nazvať nedá. Na jednej strane samurajský robot, na prvý pohľad nerozoznateľný od človeka (predsa len, doba a technika pokročila) a na strane druhej Robocop, ešte drevenejší a neschopnejší ako minule (a to prosím pokročila doba aj technika). Hlavne, že má na chrbte fajnový jetpack a lieta si ako lietadielko. A lieta si a lieta a lieta... no a spolu s ním niekam uletelo aj všetko to dobré, čo som na Robocopovi mal rád. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (18)

  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 10,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama