Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Začnu podobně jako u RC2. Musím říct, že jsem čekal velký průšvih. Fakt velký. A on se nekonal. Dokonce se konalo i příjemné překvapení. RC3 má totiž fajn zápletku. Vedle ní, vypadá příběh druhého dílu, jako prázdná nádoba. Je bohužel vidět, že trojka je mířena na mladší publikum, než nekompromisní první dva díly. Nutno ale dodat, že to ubírá míň než bych řekl. Co mě mrzí daleko víc je fakt, že se ztratila ona nadsázka a sarkasmus, který hrál prim v minulých dílech. Dále mrzí absence obličeje Wellera, ale v rámci možností je nahrazen. Do trojky se mi původně vůbec nechtělo ale v rámci dosledování další kultovní série a dohnání manka jsem si ji dal. A jsem za to rád. 65 procent za možná až příliš přísně hodnocené zakončení trilogie. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Jednotka je skvelá, dvojka o čosi slabšia, ale stále veľmi dobrá (neviem teda, čo proti nej všatci máte!). Ale trojka?!?! No hnoj, inak sa to nazvať nedá. Na jednej strane samurajský robot, na prvý pohľad nerozoznateľný od človeka (predsa len, doba a technika pokročila) a na strane druhej Robocop, ešte drevenejší a neschopnejší ako minule (a to prosím pokročila doba aj technika). Hlavne, že má na chrbte fajnový jetpack a lieta si ako lietadielko. A lieta si a lieta a lieta... no a spolu s ním niekam uletelo aj všetko to dobré, čo som na Robocopovi mal rád. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je prostě natahování série a Frank Miller opět ukazuje, že je schopen napsat scénář, kde jsou zajímavé momenty, ale to neznamená, že to bude převedeno do filmu, který bude koukatelný. V tomhle případě už je to nastavovaná kaše, která prostě nemůže fungovat pořádně ani na zapřisáhlého fanouška. Bohužel jen třetí díl, který naštěstí zapadne. ()

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dehonestace (mého) oblíbeného hrdiny. Jestli to byla snaha o parodii, tak nechápu proč se názvem zařazuje normálně do série. Ale i tak nebyla skoro žádná sranda. Zato spousta mizerných triků a hereckých výkonů. Námět je extrémně přehnaný až do blba. Tohle že má na svědomí Frank Miller? Já vím že RoboCop je už sám o sobě dělaný formou sebeironie až parodie, ale styl provedení tohodle dílu jsem prostě nepobral. :-( ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti Robocop je pre mna srdcovkou, kedze som ho ako maly videl v kine. Robocop dokonca zacal lietat a to bolo tak cool. Kedze je tento diel do velkej miery cieleny na detskeho divaka, tak sa nedivim, ze fanusikom uchylnych a ultrabrutalnych prvych dvoch dielov nevonia. Mne vynimocne umierneny rating nevadi a dokonca ma trojka bavi viac ako nezazivna dvojka. Vdaka tej umiernenosti aspon tento diel nepôsobi tak absurdne ale ako relativne normalny akcny film. A akcie tu je dostatok a aj po rokoch ma jej prevedenie bavi. Kopa vybuchov a prestreliek, nejaka ta nahanacka a k tomu velkolepe finale. Konecne Robocop dostal aj nejakeho adekvatneho supera. Namiesto obrneneho kuraťa z predoslych dielov, ktoremu robia problemy aj blbe schody, tu je schopny samuraj cyborg. A hned niekolkokrat. Slabsie je na tom hlavny zaporak, ktory nepôsobi prilis drsne. Asi preto lebo mi cely cas pripominal Steve Martina. Pamätam sa, ze ako maleho ma mrzela smrt postavy Nancy Allen. Teraz som si ju celkom uzil, kedze jej postava bola v celej serii zbytocna. Trochu otravne pôsobi detska vsetkehoschopna hackerka. Toho sa mohli vyvarovat. Zmena predstavitela Robocopa ani nie je prilis viditelna. V maske a behom akcnych scen to je jedno a osobnu liniu tu uz nema skoro ziadnu. A ako bonus som si po rokoch vsimol aj Shane Blacka ako jedneho z policajtov. Ten chlap ma prsty snad v kazdej serii z prelomu 80/90 rokov. Plusom je aj soundtrack, kedze tu skvela ustredna tema hra castejsie ako v minulych dieloch. Takze ja som s tymto dielom celkom spokojny, ale ako celok ma seria o Robocopovi zdaleka nenadchla tak ako volakedy. 6/10. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)
  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)

Reklama

Reklama