Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zoskupenie béčkových hercov dávalo nádej, že to pôjde. Obrovský pytón terorizujúci nejaký ten americký okres. A poviem vám, že ten veľhad, za to moje hodnotenie veľmi nemôže. On sa len chudák narodil medzi jedničkami a nulami niekde v compjútri, pričom tí živí okolo neho ( okrem hercov aj scenárista a rejža ), pôsobia ako keby prišli z tej digitálnej sféry s ním. ()

senoritar odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci být malicherná detailistka, ale odkdy had řve?? Vetšinou mi nevadí sledovat horory z levnějších produkcí, ale tahle sračka by se měla zavřít někam do sejfu pro nejhorší filmy, které by už nikdy neměly přijít na televizní obrazovku. Divím se, že i ten had se nezděsil a neutekl. Casper Van Dien by měl vážně začít číst scénáře, než nějakou roli přijme. Nekoukatelné. ()

Reklama

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Beckove horory mam rad, ale toto nema nic: atmosferu, aspon podpriemerne efekty, zaujimave smrti a ked nic ine aspon beckoveho humoru mohlo byt viac... Bol by aspon jeden dovod tento shit pozerat. Kvoli niekolkym scenkam a vdaka Freddymu nedavam odpad. Nech ziju telenovely - aspon maju ako-tak pochopitelny dej! (to som asi prehnal) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí dvojky som čakal, že originál tiež nebude mať nejaké vyššie ciele a samozrejme, že nemal. Tato kategória bečkových filmov je robená pre menšinového diváka, ktorý sa poväčšine nezaoberá hnusnými a lacnými trikmi či amatérskymi hereckými prejavmi. Toto všetko tu aj bolo, ale aspoň tu bol Robert Englund, ktorého si vždy rád pozriem v ktoromkoľvek filme. Film v pohode ubieha, bodycount je dosť vysoký a roztopene mŕtvoly mi strašne pripomínali nejaký film, kde bolo niečo podobné, ale už si neviem spomenúť, kde to bolo. Celkom nečakane som spokojný, čakal som oveľa horší priebeh Slabé 3*. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Předem chci říct, že za tuhle jednu hvězdičku se stydím. Devizou dobrého příšerářského hororu je kvalitní děj a dobře provedené montrum, které děj slušně doplňuje. No a z téhle věty vyplývá asi tolik, že ani příběh, ketrý by za něco stál a ani monstrum které by bylo vydařené se tady nekonají. Prvně se nepovedlo vztažení ruky po dvou známých jménech, tj. Robert Englung alias Fredy, kterého ovšem bez masky prakticky málokdo pozná a Caspera Van Diena jež dokáže zvednout kvalitu akoráte reklamě na vůni do záchoda. Druhou chybou bylo myslet si, že čím větší, tím děsivější, takže to hádě který by bez problémů polklo kamión i s návěsem se v počítačové grafice jeví jako šmouha na monitoru plná legračních pohybů a zvuky co vydává mi připomínají dívčí kostelní sbor, jemuž pod nohami proběhla krysa. Takže ta jedna hvězdička je za leckdy slušnou atmosférů, která ovšem dřív než zapůsobí vyprchá. Takže kouknout a zapomenout (pokud možno hodně rychle). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama