Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Hlas....." je parádní soutěž, i když...........:-) Má své mouchy. Složení poroty celkem ujde, ale nějak mě tam nesedí pan Vojtek. Myslím, že tvůrci měli vybrat někoho jiného. Baví mě "Rytmus". Takový namyšlený člověk mě dokáže vždy zaujmout:) Sličná Dara tu je na svém místě. Pan Michal David se tu také hodí. Moderátor Leoš je už okoukaný a jeho "umělá" radost z toho, že soutěžící postupuje, mě už nějak nebaví. Chválím nápad s "otočením křesel", je to přeci jen zajímavé, že porota slyší jen soutěžícího hlas a neví jak vypadá. Někdy je to překvapení. Nevíte, jestli zpívá muž, nebo žena:) Nevýhodou soutěže je to, že už u nás nemají moc smysl, protože je vidět, že je tu zpěváků spousta. Ať vyhraje kdokoliv, není to v podstatě vítěz, poněvadž není nikdy jisté, že právě "on" či "ona" si právem zaslouží první místo. Většinou kariéru dotáhnou dále ti, kteří nevyhrají! Tento pořad hodnotím pěknými třemi hvězdami. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Česko hledá SuperStar, Česko Slovenská SuperStar, X Factor, Hlas ČeskoSlovenska. Kolik těchto přiblblých "hudebních" soutěží už továrna na sračky Tv Nova vyprodukovala a kolik jich ještě bude?! To si opravdu každý poloimbecil, který měl na základce dvojku z hudebky myslí, že se může proslavit a vydělávat těžké prachy ve světě pop music (nehledě na to, že v českém ani slovenském showbyznysu se v dnešní době vydělávat nedá a všichni končí jako žebráci v zapadlých kulturních domech nebo lokálních minidivadlech a zpívají či hrají za almužnu). Moderátorská dvojice Mareš-Tina je tradiční novácké zlo, k tomu snad ani není potřeba se vyjadřovat. No a čtveřice "umělců", která si vybírá "pěvecké hvězdy" do týmu, ve složení Pepa Vojtek (hospodský rock), Michal David (neidentifikovatelné pazvuky z dob mládí našich prarodičů), Dara Rolins (pop) a Patrik "Rit'mus" Vrbovský (opět pop), tak to je věru katastrofa, protože vybrat tak zoufalé idioty, to chce už opravdu kuráž. Abych to zkrátil, prostě skončit s tím, hned. Zakopat všechno se značkou nebo přívlastkem pop do hlíny, nakopat řediteli Novy prdel a hlavně se poučit z chyb a namísto toho radši nasadit do vysílání nějakou další úchylnou emérickou kriminálku. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná soutěž, kterou, zvlášť kvůli výběru porotců nemůže brát nikdo vážně. Dara má jeden jediný "hit" který nazpívala jako malá holka a nyní akorát tak plní bulváry tím s kým chodí a nebo, že někoho přejela. Rytmus je prostě řízek, který se prosadil, ale čím, to nevim, protože ehm, Zlatokopky vyjebané??? Michal David je muzikant už dávno patřící do šrotu, který si svou slávu odbyl už v 80 letech a tam by dle mého měl taky zůstat. No a Josef Vojtek, ten to s Kabátama aspoň někam dotáh (haha), ikdyž už dávno poznal, že do světa se nepodívá a že už by se taky neměl tak moc cpát dopředu. Opravdu, už jenom ten Landa (ano ano, ten co ve vidlácích udržuje národní hrdost již od roku 1988) tam chybí. Soutěžící jsou dost nevyrovnaný. Ten kdo zpívat umí už je většinou známý (Markéta Poulíčková) a spoustu těch ksichtů si pamatuju už z první nebo druhý řady Superstar (Nikoleta Spalasová) a nechápu, že jim jedna soutěž nestačí a ti co zpívat neumí, těch je mi líto. Netuším, proč tam ti soutěžící jdou, když všechny ostatní soutěže mluví za své. Jediný kdo je známý a nemusí se za své vystoupení stydět (třeba zpívat na besídce v Zapadlý Lhotě) je akorát Aneta Langerová. Je úplně jedno v jakém hávu soutěž bude, ať si mají křesílka klidně na pérku, vystřelujíc jejich zadnice na stupnici od 50 centimetrů do deseti metrů podle líbivosti, všechno to vyšumí a po nikom ani pes neštěkne. Možná tenhle komentář vyzněl ošklivě a nepřejícně a uraženě, ale pokud je zpěvák takový jaký má být, svojí cestičku si najde a sem si vlastně skoro naprosto jistá, že přes Hlas Československa nevede. ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama