Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Attta

všechny recenze uživatele

Začnu hned od "podlahy" a to porotou. Michal David přes to, že jeho výstupy jsou mi minimálně odporné a jeho muzika ještě z minulého režimu se mi hnusí, tak se v muzice vyzná a tak ho jsem tam ještě překousl, ale Rytmus, který se tváří že muzice rozumí a místo toho jen posuzuje jak by dané lidi "prodal" a jak jsou cool je nehoráznost, která v hudební soutěži nemá co dělat! I přes to že Dara má kolikrát vcelku rozumné názory, nemám k ní jako hudebníkovi i člověku žádný respekt a neberu ji jako hudební autoritu a věděl bych o 100 dálších lidech, kteří si tam zaslouží být daleko víc než právě ona! Pepa Vojtek muzice rozumí, ale je hodně jednostraný což by mi až tak nevadilo pokud by se jako hudeník více "rozevřel" a využil svůj hudební potenciál k posuzování. Soutěž jako všechny tyhle soutěže mají jedno společné a to KOMERCI, která srší všudypřítomnou atmosférou! Proč se někdy nesejdou inteligentní lidi a nesnáží se udělat něco na úrovňi to nepochopím. Tímto tuto sutěž odsuzuju do hlubokého zániku a jediná výhoda je že jsem se nemusel dívat na úplné trotly z hvězdné pěchoty!!! Opravdu jsme dospěli do fáze kdy se nám kultura rozpadá pod rukama kvůli všem takovým zámořským sračkám, které tu přichází (a většinou se ještě snaží okopírovat vše a nakonec to není vůbec originální a srší z toho trapas!!!)! Jak by řekl náš známý professor z Futuramy: "I don't want live on this planet anymore!" Pokud bude sledovanost takovýchto pořadů u nás stoupat tak je u nás rozmanitá a seriózní kultura mrtvá během 20 let! Místo čučení na takovouto zhovadilost si raději koupím lístek do divadla!!! ()

Reklama

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Já nedávám moc rád "odpad", vždy se snažím dát alespoň jednu hvězdu za snahu, jeden dobrý vtip, popřípadě hezkou holku. V tomto případě jdu ale až na dno. Proč nás s něčím takovým stále někdo otravuje. Populární hudba si stejně půjde svým směrem, bez ohledu na to co se tady děje. Čtyři celebrity, které jsou sice mediálně známé, jsou ale opravdu "ti", kteří mají rozhodnout o umění či neumění ? Michal David zblbnul mladé před třiceti roky, dnešní mládež je jinde. Pepa Vojtek je roker a jde si svým směrem, mnoho mladých mu svým zjevem a stylem nemůže nic říct. Rolincová nazpívala jedny "zvonky" a co od té doby ? Ten poslední exot je úplně bez komentáře. Ten má opravdu možná jen rytmus, ale rytmus není hudba. Do toho poblázněné publikum, když někdo zmáčkne svůj "čudl" a všichni hltají proč je chtějí do týmu. Pro pána krále o čem to je, vždyť je to pořád to stejné dokola. Vlastně pardon, dokola se točí teprve až teď, ten kdo chce mít ksicht přes celou obrazovku. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak čistě ze zajímavosti a nechuti přemýšlet o vhodnější a zajímavější alternativě na těch pár minut jsem si to pustil k večeři, jen než ji dojím. Chytil jsem akorát ultradojemný a slzydolující (u mě to však skoro byly spíše slzy smíchu) příběh chlapce, zpívající svému mrtvému otci. Čekal bych, že to fláknou až na konec jako dramatické zakončení. Smát se cizímu neštěstí je asi morálně trestuhodné, ale v pořadu TV Nova je to jaksi omluvitelné. Protože to nikdy nepůsobí jinak, než jen zábavně a směšně. Když došlo na porotu, naštěstí jsem měl večeři již v sobě a s obrovskou radostí jsem to znechuceně vypnul s tím, že už nikdy. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mé dojmy dokázala dostatečně vystihnout snad většina komentářů, které zde jsou. Když se dívám na ty postupující, říkám si, že jsem to vlastně mohla zkusit taky. Vždyť k postupu člověk vůbec nemusí umět nijak extra zpívat, nemusí mít talent, či zajímavý hlas a osobnost. Z těch co jsem viděla, mě zaujalo možná tak pět lidí, ale nebyl tam nikdo, kdo by svým hlasem dokázal bořit skály. Ale vždyť o to vlastně ani nejde, že. Stačí "zapět" nejnovější popový hit a všichni porotci nadšeně tleskají, vykřikují a skládají obdivné pochvaly. Co na tom, že to zní příšerně a soutěžící se ještě mnohdy chovají afektovaně v dojmu, že jsou velkými zpěváky. Vrcholem pro mě bylo, když jsem viděla, čí podobu to má Rytmus na tričku. Chudák Al Pacino, čeho se to jen dočkal... Kdyby jen věděl, že je přitisknut na hrudi člověka takového kalibru, který o sobě směle tvrdí věci jako "Já som king of pop" či "Já rozumiem mladým a spolupracujem jen s kvalitou." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama