Reklama

Reklama

Stoupenci zla - Série 1

(série)
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, 2013, 11 h 15 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Kamera:

Ramsey Nickell

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Adan Canto, Kyle Catlett, Maggie Grace, James Purefoy, Billy Brown, Michael Roark (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Myslel si, že ho zastavil. Sériový vrah Joe Caroll utekl z vězení a na svobodě mu pomáhají jeho stoupenci, které dokázal i ve vězení získat na svou stranu. Proti Joeovi bojuje hlavně Ryan Hardy, který se podílel na případu Joea Carolla od začátku, proto ho FBI kontaktuje a chce ho do týmu jako konzultanta. Ryanovi je přidělen tým, ve kterém jsou agenti Reilly, Masonová a Weston. Jediný úkol je najít Joea a jeho stoupence a zabránit jim ve vraždění. Začíná šílený případ plný bitek, tajemství, střílení a klamů. (Varan)

(více)

Recenze (5)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem jednej, konkretne 13tej nadpriemernej casti, sa jedna o znacne hlupu, divaka neustale natahujucu zalezitost. Pociatocny predpoklad, ze totiz zvucne mena budu nejakou "zarukou", je mylna. Nelogickych, ci dokonca hlupych dejovych aj charakterovych prvoplanovych zvratov je ozaj prilis vela. Cast svojho sklamania pripisujem na vrub i tomu, ze pozeram serial natoceny pred siedmymi rokmi. Co vsak nemozno odpustit, je absencia sudnosti. Bolo to az tak iritujuce, ze nebyt FastForward funkcie, tak to zabalim najneskor po 8mej casti. To je tak, ked divak dufa aspon v nejaku skrytu pointu. Neodporucam. Absolutna strata casu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zrozumiteľne z flashbackov na princípe seriálu “100 Code” vyskladaná krimi o budovaní odkazu prívržencami sériového vraha. No a tu veškeré plusy vrátane dejovej dynamiky končia, pričom všetko ostatné je doslova “hard kick” útok na zdravý rozum diváka. Klobúk dolu pred tými, čo toto dokáže stolerovať. Otras a “tragédia”, že potenciál a nádych, aký sa v tomto seriáli podarilo za pár minút vybudovať, zabila debilita najhrubšieho zrna. Po 7 epizóde to balím, a to je údajne tá “lepšia polovica”. Nič no, treba si vážiť samého seba. ()

Reklama

cejkon odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu vysoka hodnoceni. Je to proste sracka. Logicke chyby, klise kam se podivate, hlavni padouch pobodan (nekolikrat a i z odstipen nekolika hodin) a jemu to proste nevadi a funguje dal. tldr; sracka ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě celá řada byla dobrá. Začátek byl skvelej, pak už šlo o kult a jeho řádění. Cekal jsem spíše více krimi, různé vraždy a patrani po vrazích. Tady to spíše bylo o honu kočky a myši, což je trochu jiny styl detektivky, nez jsem očekával, ale to nevadí. Druha pule serie a samotný konec se rozjel a napětí stoupalo. Nicméně, samotný konec mi přišel laciný no a cliff a poslední scéna zase hustá. Takže hodnocení je někde mezi 3a4*, ale já se spíše přikláním ke 4* ()

Galerie (117)

Reklama

Reklama