Reklama

Reklama

Pád

(seriál)
Trailer 1
Drama / Thriller / Psychologický
Velká Británie, (2013–2016), 17 h 26 min (Minutáž: 58–90 min)

Tvůrci:

Allan Cubitt

Scénář:

Allan Cubitt

Hrají:

Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi, Bronagh Waugh, Niamh McGrady, Sarah Beattie, Stuart Graham, Bronágh Taggart, Valene Kane (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(17)

V dramatickém seriálu ze Severního Irska se představí Gillian Andersonová v hlavní roli policejní komisařky Stelly Gibsonové, jež byla převelena z londýnské policie do Belfastu, aby zde pomohla dopadnout ďábelsky chytrého sériového vraha. Zatímco Gibsonová absolvuje cestu z Londýna, představí se nám samotný vrah Paul Spector (Jamie Dornan). Drama se soustředí kolem policejního vyšetřování, které odkrývá příběhy rodin na straně obětí i vraha, jejichž životy zůstanou navždy poznamenány.
Kritikou opěvovaný seriál The Fall se vrací se svou druhou řadou. V pokračování této strhující napínavé hry se vrací Gillian Andersonová v hlavní roli policejní komisařky Stelly Gibsonové, která je na stopě sériovému vrahovi Paulu Spectorovi v podání Jamieho Dornana. Druhá sezóna se odehrává v Belfastu v Severním Irsku a navazuje přesně tam, kde skončila první řada. V šesti hodinových epizodách uvidíme, jak se stíhání Spectora stává tím zoufalejší, čím více se kolem něho utahuje smyčka. Vrah je totiž po psychologické stránce nebezpečnější než kdy dřív. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (3)

Pád (2013) 

Zdlouhavé, rozvleklé až nuda, policajti nezvykle klidní, emoce 0. Pachatel je znát prakticky od prvních vteřin a to mi celkem vadilo, jak se ho snaží celou dobu "jenom" dostat. Ale zase na druhou stranu je to hezky natočené a náruživá blonde Anderson neztratila nic ze svého umu. Teprve při třetí sérii jsem přišel na to, proč tomu dát 4 frčky. Seriál se zdál být pomalý a místy nuda, ale třetí řada do toho začne tak zvláštně vtahovat. 75% ()

Série 1 (2013) (S01) 

Já jsem asi trochu mimo, protože první řada podle mě na 4 frčky není. Děj je poměrně obsáhlý, je tam spousta postav a celé je to takové ospalé, nikde žádné emoce, policajti jsou v klidu, až to skoro nudí. Ale vizuálně slušná práce. ()

Série 2 (2014) (S02) 

Poslední díl druhé série konečně přinesl tak očekávané napětí a zvědavost na třetí řadu. Navíc Julča nám tak trochu taje a začíná se z ní stávat ta lačná po pomstě. ()

Reklama

Reklama