Reklama

Reklama

LEGO® příběh

  • USA The Lego Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

M.a.t.y.y

M.a.t.y.y (hodnocení, recenze)

Acqua: chod si vzit prasky ultratrapaku

 

Trailery velice vtipny a cele je to takove sympaticke, uvidime uvidime...urco se tesim :)

TheNext

TheNext (hodnocení, recenze)

Mám veľmi rád humor Lego hier ktoré vychádzajú na konzole a PC,  ale film postavený celý na tomto humore? ... Rýchlo , sem sním, už sa neviem dočkať. Za mňa palec hore. 

Acqua

Acqua (hodnocení, recenze)

ok tak spravim vynimku...napalim odpad niecomu co som nikdy nevidel...toto bude ultrapicovina

amim

amim (hodnocení, recenze)

Proč se na tohle těším tisíckrát víc než na cokoliv jinýho v tomhle a příštím roce? No, asi bych neměl být tak překvapenej, když se jedná o LEGO!!!

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Těším se strašlivě moc! LEGO byla v mládí moje nejoblibenější hračka a videohry jsou taky super. Doporučuji LEGO Batman 2, což byla první videohra, kde postavičky mluvily a i když je hratelnost dost dětská, hra stojí hlavně na skvělém humoru a vkusné parodii, která sklouzává k trapnosti velmi ojediněle. Trailer (2.) mě nadchnul.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

To je tak nějak účel, ne? Čili ano, dělají ,-)

 

Inirdin: To je zase názor. Ve svém zjednodušení stejně blbý, jako ty "blbé a trapné" filmy pro děti. Navíc tohle evidentně nemíří čistě jen na děti. LEGO si již léta buduje značně specifický smysl pro humor (viz nejen "jejich" videohry"), který někdy trochu příliš tlačí na pilu, ale v těch nejlepších momentech rozhodně je v tom nejlepším smyslu "rodinný". A film tento image zdá se bude dodržovat rovněž; jestli to je či není dobře, je pak věc zcela jiná...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Hem.m

V dnešní době bohužel platí: Co je blbé a trapné bude se líbit dětem. Nelíbí se mi tento přístup k animákům. Ale musím zase říct, že konec druhého traileru mě donutil k pousmání :-)

na příspěvěk reagoval Hem.m

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Abych řekl upřímně, tak první trailer je podle mě celý trapný. A v druhém je to prostě to samé, jen bych dodal, že je méně trapný, než ten předchozí. Asi kdybych se vrátil do svých dětských let, tak bych se více zasmál.. ( : Teda vůbec zasmál : ) 

na příspěvěk reagoval LizianShaw, Inirdin

Uživatel mARLL smazal svůj příspěvek.

Uživatel mARLL smazal svůj příspěvek.

Uživatel mARLL smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama