Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (1 054)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nemusíte být master builder, abyste si uvědomili, že nejzásadnějším přínosem snímku je jeho podvratná revolta vůči dánskému magnátovi, jenž chrlí jeden kostičkový set za druhým, z něhož postavit cokoliv dle vlastní fantazie je dneska už vlastně zhola nemožné; hromada humoru, akční dostihy jak z bruckheimerovské stáje a skvělý balanc na všechny divácké cílovky jsou už jen příjemným bonusem. 4 a ½. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně kámošů mi říkalo, že je to blbost, tak jsem moc nevěděl co od toho čekat. A nakonec jsem byl příjemně překvapený. Má to docela zajímavou myšlenku. Ty Lego světy byly vážně úžasné. Ale přece jen je to orientované spíš pro dětské publikum. Ale i starší si v tom najdou své. Samotný nápad s vyvoleným ve stylu Matrixu moc originální není. Ale potěšila mě hlavně přítomnost komixových postav. Hlavně teda Batmana a jeho hlášek. Líbilo se mi jak tam pořád něco stavěli, to bylo super. A ještě mě dostala scéna s Willem Ferrelem. Určitě to ocení všichni, kteří si někdy hráli s legem. A písnička Všechno je tu boží vám bude ještě dlouho hrát v hlavě. "Kde mám kaťata?" :D ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Kostičkový svět se vším všudy. Jako malý jsem nikdy stavebnici Lega neměl (maximálně tak pár igráčků), všechno jsem si ale vynahradil nedávno, jelikož jsem pro tuto firmu pracoval. Celý den jsem si mohl hrát a ještě jsem za to byl slušně placenej : ) Pravda, tenhle filmový svět je rozlehlejší a akčnější než byl ten můj na pracovním stole, takže bych měl přimhouřit nějaké to očičko, jenže něco mi k té kýžené páté hvězdičce chybí. Nejspíš si tolik nerozumím s humorem pánů režisérů Lorda a Millera. Abych to shrnul tak napíšu, že LEGO příběh je úžasně nakažlivý, barevný a kýčovitý, jen škoda že ne tak docela boží .. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...KDY JEDINEČNÝ SE ŽLUTÝM OBLIČEJEM KOUSEK ODPORU OBJEVÍ V ÚKRYTU V PODZEMÍ A SPOLEČNĚ S UŠLECHTILOU ARMÁDOU CELOU NAŠI ŘÍŠI SPASÍ...“ /// Tak tohle je totální uchylárna! (skoro jako když koukám na ty japonský kokotiny!) Film vo Lego® postavičkách, udělanej z Lego® kostek. Budiž. Emmet je vobyčejnej průměrnej chlap (typizovanej stavební dělník) a mluvilo se vo něm v proroctví. Ovšem pak začnou lítat Lego® střely, Lego® mozek, Lego® voda, Lego® prach, Lego® výbuchy a nesmí chybět ani Batman (Lego®). Květnatý řečičky… vlastně ne – spíš kraviny vypouštěný Lego® úst. A taky plno hloupejch nápadů, který zachráněj svět. Jako bonus hezký poselství o výjimečnosti (hned po spoustě filmovejch vodkazů!). Bezva nápad! To se kurva cení! Že děcka? A dospěláci? Vy mazejte do hračkárny! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V neděli beru parchanty na Legopárek. 2.) Toužím po světě, kde by spoustu problémů vyřešil odlakovač. 3.) Thx za titule ,,.Bac. a Araziel“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ano je to pecka, to ne že ne, ale přece jenom mi k tomu něco scházelo. Recenzenti neváhali sáhnout i mnohdy k absolutnímu hodnocení a u mě to výrazně zvedlo očekávání. Což o to, ono je to opravdu vtipné, zábavné a v nejrůznějším smyslu hravé a navíc s perfektně zpracovanou poslední třetinou filmu (teda je to skvěle zpracované celé, ale konec je prostě libovka), ovšem já nevím no, nějak mi to úplně nesedlo (jak se to jen říká) jako prdel na hrnec, nýbrž spíš na plochý talíř. A přitom mám lego rád, jako malej sem si s tim hrával (měl jsme oblíbenější), občas si zahraju na počítači nějakou tu lego hru (ale fakt jen občas dříve) a mám k tomu vztah. Nevím, jestli je to tím, jestli třeba nejsem konzervativní, ale asi mi úplně nesedla ta animace. Jinak příběh v pohodě, spousta známých postav, což je fajn a určitě to mám v plánu vidět znova, nejlépe v původním dabingu, ačkoli ten český opravdu špatný není...75%..[13.02.2014_Cinestar_Černý most] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (50)

  • Tvůrci filmu uspořádali v souvislosti s filmem soutěž, kdy lidé mohli postavit z Lega jakoukoliv bláznivou věc. Tvůrci poté vybrali tu nejlepší a zakomponovali ji do filmu. (Moloko_El)
  • Ve filmu nebyla použita žádná simulace rozmazaného pohybu. Když bylo potřeba udělat rozmazaný pohyb, animátoři vytvořili lego kostku, která vypadala jako pruh a měla stejnou barvu jako filmová postava. (Cheeker)

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama