Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem rokov po tom, čo malá Cassandra záhadne zmizla, začnú na povrch vychádzať skutočnosti, ktoré indikujú, že by ešte stále mohla byť nažive. Polícia nevie, čo má robiť, ale postupne sa odhaľujú nové a nové fakty, napríklad aj to, že Cassandriných rodičov niekto sleduje. Vysvitne tak, že ich dcéra bola pravdepodobne obeťou zvláštneho únosu. (readan)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (68)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Docela znepokojivý thriller, především díky tématu dětské pornografie, unášení dětí a podobně. Ale na prvni pohled vyděsí hlavně role Duranta se Speedmanem. Durant jako úchylný blond magor a Speedman jako naprosto apatický šílenec, oba na odlišné straně zákona. Tyhle dva sledovat je teda věc, v dobrém slova smyslu. Jinak průměr. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dovolím si částečně převzít a upravit komentář od Pilda17, který se mi při otevření profilu filmu zobrazil jako první a který jsem si také jako první po zhlédnutí filmu přečetl. ~~~ Thriller, který mě vůbec nezaujal způsobem vyprávění, které bylo natolik na přeskáčku, že jsem po nějaké době ztratil přehled co se kdy děje a přestával to postupně vnímat. A rozhodně to nebylo příběhem, který má nápad a šlo by z něj vykřesat něco koukatelného. Ano, od začátku mě film nenechával v klidu a stále jsem u něj musel něco dělat, jinak bych nudou chcípnul, protože po většinu času se nic zajímavého neděje a jen si to hraje na sofistikovaný promyšlený thriller. Ryan Reynolds zahrál své, ale ničím nevynikne. Zpočátku se vše tvářilo daleko zajímavěji, sice se to táhlo, ale dávalo to naději, že se příběh rozvine a začne se něco zajímavého dít. Určitě dříve než v polovině se ale vše přehouplo do vyhloubené neprázdné jímky a v tu chvíli jsem již pomalu vypínal mozkové závity. Potenciál na velmi solidní krimi thriller film měl, ale naprosto ho nevyužil, zahodil a zcela zazdil, což je zásadní a esenciální chyba. Chtělo to nějakou, jakoukoliv akci, napětí namísto unylé nudy a hlavně nějaký moment, který by vyrazil dech, něco, co by dokázalo smysluplně překvapit a probudit diváka. Vše si propluje nezáživným a přichcíplým tempem a nenabídne NIC. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Námět s netradičním únosem řízlým obchodem s dětmi byl výborný, ale Egoyan ho dokázal úspěšně zprasit. Nejvíc mi vadilo styl vyprávění. To nepřehledné skákání v čase mi lezlo na nervy. Nemám nic proti občasným retrospektivám, ale musí tam být nějaká spojka, která vysvětluje, z jakého důvodu se děj vrací do minulosti. To tady absolutně chybělo. Nijak zvlášť mě neoslovilo ani obsazení. Proti jednotlivým hercům osobně nic nemám, ale pod režisérovým vedením nedokázali svým postavám vtisknout osobnost, o nějakých emocích ani nemluvě. Reynolds s Mireille Enos se sice snažili zahrát zdeptané rodiče, ale působili křečovitě. Durandův záporák byl vyloženě směšný. Škoda promarněného tématu. 30% ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

No, chvílema jsem teda nevěděl, jestli jsem v minulosti, nebo v přítomnosti .. Možná se mi to i líbilo, každopádně za pár sekund to bylo vždycky objasněný. Mireille byla dost přesvědčivá, i když jako postava ve filmu, kdy celou dobu (8 let?) dávala ztrátu dcery za vinu manželovi, za to bych jí rozmlátil hubu . Kevin zahrál božího psychouše! Dokázal, že umí hrát.. Vesměs nízký hodnocení mi smazalo veškerý očekávání, takže mě to dost příjemně překvapilo, i když možná nemělo, protože kanadský filmy jsou podceňovaný. A jelikož mám rád Ryana, a byl to dost kvalitní krimi thriller, dávám full. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Thriller, který zaujme způsobem vyprávění a zajímavým příběhem. Od začátku nenechá diváka v klidu a po většinu času se něco děje, do toho není moc dobré vypínat mozkové závity. Ryan Reynolds zahrál své, ale ničím nevynikne. Zpočátku se vše tvářilo daleko zajímavěji, v polovině se vše přehouplo a stávalo se z toho tak trochu klišé, nemluvě o závěru. Potenciál na velmi solidní krimi thriller The Captive měl, ale dle mého ho z velké části nevyužil, což je zásadní chyba. Chtělo to více akce, napětí a hlavně nějaký moment, který by vyrazil dech. Vše si propluje svižným tempem a nenabídne nic, čím by diváka posadil na zadek, něco tomu prostě a jednoduše chybělo .. 6/10 = 60% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na mnohých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama