Reklama

Reklama

Lucifer - Série 2

(série)
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2017), 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Charles Edward Bae, Jeremiah Birkett, Matty Finochio, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Lucifer se vrací v nové sérii a brzy bude muset svůj „čert to vem“ přístup trochu poupravit. Do města totiž přijíždí jeho matka. (Netflix)

Recenze (31)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé řady seriálu jsem byl dost překvapen, čekal jsem těžký propad proti první sezóně, ale kvalita mi přišla prakticky stejná, pořád jde o pohodovou oddechovku, u níž se můžu solidně pobavit a nechat přitom 70% mozkových buněk odpočívat. Postavy Lucifera a Mazikeen u mě jasně vedou, v těsném závěsu se drží Linda a pak už je následuje nepřehledný peloton ostatních figur. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série ohromí několika silnými díly, jako je Monster, A Good Day to Die apod.. Bohužel tomu i sekunduje celkem zpomalení rytmu dění. Mezi hlavníma postavama se něco neustále děje a vlastně zároveň neděje. A bohužel pro mě nás tu celou dobu provází Luciferova matka, kterou strašně nemůžu vystát, což mi dojem z dvojky taky lehce kazí. Každopádně pořád jsem skvěle naladěná a uvidíme, co nám ještě tahle pekelná jízda přinese. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla zbytečně dlouhá a často nacpaná průměrnou vatou. Třeba díl s Candy bych úplně vynechala. Hlavní hrdinové se prakticky nezměnili - teda Chloe určitě ne - a vůbec mi přišli dost nudní. Silnější a zábavnější mi přijdou vedlejší postavy, protože s těma se aspoň něco děje a vyvíjejí se. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem z pilotu nijak nadšený nebyl, uplynulo pár dní a mám schroupanou i druhou řadu. Úroveň se postupně zvedala a i když detektivní zápletky nebyly tak úplně vymakané, pořád zbylo dost zajímavého ohledně rodiných trablů Lucifera. Přestože jeho postava vyměkla, v každém dílu se našel nějaký ten dobrý moment. Tom Ellis mi projevem a hlavně barvou hlasu připomíná Huga Haase ve filmu Andula vyhrála, kde hrál podobně sobeckého blba. Postava Lucifera jistě působí jinak na ženy a jinak na muže. Zatímco pro ženy má přidanou hodnotu v tom, že je fešák, vtipný, umí hrát na klavír, jezdí v kabriu a je bohatý, většina mužů má pro takového týpka vyhrazené pouze suché konstatování, že je to kokot. Nicméně z nějakého důvodu, se na to dívá dobře a člověka jen zamrzí, že to nefičí v eRkovém provedení s podstatně temnější atmosférou. Fajn oddechovka ()

holka218 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla o něco horší než první, ale i tak to stálo zato. Lucifer začíná být chvílemi dost otravný, ale pak vždycky přijde jeho chvilka a nápad a je to fajn. Ne/vztah Chloe a Lucifera už by chtěl taky trochu změnu. Případy zajímavé, ale občas takové jednoduché a nedokončené. No a postava Charlotte byla opravdu ukázkou totální nesympatičnosti a otravnosti. Ale i přes to všechno je to pořád dobrý seriál. Uvidíme další série. Snad bude trochu změna. ()

Galerie (262)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě je zmíněn film Kmotr (1972). (SONY_)
  • Lucifer (Tom Ellis) zpívá píseň „Eternal Flame“ od The Bangles. (SONY_)

Reklama

Reklama