Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 3
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele DwayneJohnson k tomuto seriálu (1)

Broadchurch (2013) 

1 série- Možná je to mou seriálovou přesyceností, nicméně tenhle splnil moje očekávání tak asi zhruba z půlky. Pochválil bych určitě hudbu, nádherné prostředí, kde se natáčelo, ale to je asi tak zhruba vše. Dost mě zklamalo herecké obsazení, kde se nenašel ani jeden herec, který by podal nějaký výkon, který bych si mohl zapamatovat. David ( snad mě to jeho fanynky odpustí) se mně nelíbil vůbec a Olívia, tak podala mnohem lepší výkon třeba v Tyranosaurovi. Vůbec vykreslení všech postav pokulhávalo a k tomu se přidalo celkem dost nelogických momentů, nad kterými mi občas zůstával rozum stát. Broadchurch má zajímavý námět, ale zpracování, které mohlo být rozhodně mnohem lepší, což se snad podaří, v další připravované sérii. 2 série- Všechno je kupodivu lepší, smysluplnější a přesvědčivější. Když pominu první díl, jsem velmi spokojen. Nelogické momenty byla záhy vysvětleny a určitě pomohlo i rozdělení na dvě dějové línie a zajímavě udělaný konec. Na Davida jsem si už tak nějak zvykl a když k tomu připočtu (nejen) herecký souboj Marianne a Charlotte, jsem nucen konstatovat, že už se tak nějak těším na třetí řadu. A to jsem teda vůbec nečekal. 3 série- Možná to bude znít blbě, nebo jako klišé, ale Broadchurch je vpravdě rodinný seriál. I když se tu v každé sérii vyšetřuje nějaký zločin, hlavní postavy jsou povětšinou stejné a dohromady, aspoň pro mě tvoří jednu, trošku rozvětvenou rodinu, která mi za ty roky tak nějak přirostla k srdci. A to platí i o té zatím poslední, kde kromě osvědčené, hlavní dvojice, mě nejvíc překvapila Julie v roli Trisch, na jejíž herecký výkon a velmi osobitý vzhled asi dlouho nezapomenu. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama