Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říká se: "Nedráždi hada bosou nohou". John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát. Střední zlodějíčkové to nevěděli, jejich bossové v podsvětí ale ano. A musí jednat. Takže zatímco se John Wick vydává na svou drsnou vendetu, stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů - nájemných zabijáků. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (1 879)

mararati odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě jeden takový trash, a ten Reevesův medvědí gesicht se konečně stane ikonou filmové topornosti a tuposti. Keanu by skutečně neměl hrát v tak debilních pokusech o film, proč ho jednoduše nenahradí počítačová simulace? Výsledek by pak byl možná i lepší. Tohle není ani minimál, ale spíše nějaký intermediate hovnival. Nemá to žádné tempo, ani styl a ani to střílení do hlavy nemá žádnou úroveň. Otřesné. ()

punco 

všechny recenze uživatele

Sympatický akčák so stále sympatickým Keanum. Niekoľko dobrých nápadov (hotel pre nájomných vrahov) a posctivé headshoty, zvláštny nápad pre revenge naštartovanie, a finále pre mňa vzhľadom na predchádzajúcu akciu neuspokojivé. Každopádne John Wick je veľmi solídny akčný film ale Equalizer u mňa predsa vyhráva, čiže známku vyššiu dať nemožem. ()

Drakersss 

všechny recenze uživatele

Konečně...konečně po dlouhé době dostal Keanu Reeves dobrou roli. Přehnaný, sympatický nájemný vrah který chce přestat s touhle prací a jít normální cestou životem ale jak se to stává není mu to umožněno a já jsem za to opravdu rád. ()

JenomDominik 

všechny recenze uživatele

John Wick mě opravdu překvapil a hlavně mě překvapil Reeves do tohoto filmu jsem o něm nevěděl, ale je to neskutečný herec a to jak tady tak i v Constantine. Dost ale o Reevesovi a zpátky k filmu, krásné akční scény, příběh byl tak nějak predvídatelný, ale přesto příjemný. Je to prostě "akčňák" jak má být a já jsem se u něj příjemně bavil. Na větu "ty jsi zabil psa Johna Wicka?!!" nezapomenete. Určitě skvělý film. 4* (80%) ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co tady většina viděla, ale já sem byl na filmu, jehož scénář by napsal i puberťák, tak hloupý, předvídatelný a samoúčelný jsem dlouho nezaznamenal. Ano, filmů o pomstě, kde forma vítězí nad obsahem je hodně, ovšem ne hodně je jich povedených, ten styl musí být opravdu originální. No tak musí mu někdo umřít to je jasný, pár flashbacků ať víme jak moc se milovali, a přidáme do toho ještě větší páku - domácího mazlíka. Dejme tomu ještě to bych ustál. Ale aby to celý vzniklo na tom, že potká nějaké týpky v čele povolání mafián syn na benzínce a když jim nechce prodat auto, které si takový máfoš může klidně koupit, tak ho pak doma přepadnou a zabijou psa, no tak to bylo na mě už moc teda! To si snad děláte prdel, fakt "geniální a nápadité"! Dále otec kápo hned ví jak to se synem dopadne, přesto to tak nechá, aby se mu za to pak mohl pomstít a dal tak vzniknout nějakému závěrečnému střetu, ty voe..to sem se musel už fakt smát! Nemohu ovšem vynechat dobré bojové scény a skvělou hudbu, což bylo na tom filmu asi to nejlepší a občasný vtip, čerpající z odstrašující pověsti hlavní postavy. Bohužel to není pro mě ani na ty tři*, znovu bych to totiž nevydržel koukat.Jednoduše jsem si skoro pořád musel říkat: a co jako, to se mám po***? Škoda Keanu, měl bys jít do něčeho uplně mimo žánr, jak "ti" řekl Morpheus: "technika není všechno". ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Akcni filmy me nebavi cim dal tim vic. Hrdina pobije vsechny a nic se mu nestane, po stopadesate uz me to asi nenadchne vubec nijak, ani Keane ani Marilyn to nezachranil a jeste me stve ze nemam podzemni bazen :D Musim uznat ze postupem casu je to dobra akcarna, Continental tomu dava smrnc. Zbytek porad nic moc. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Kdysi byl uznávanou a obávanou personou podsvětí. Po tom, co potkal osudovou ženu a zamiloval se, z vlaku zločinu vystoupil. Nyní se však vše mění. Jeho láska zemřela a k tomu mu rozmazlený floutek zločineckého bosse ukradl oblíbeného Mustanga (auto) a zabil psa, který byl jeho poslení připomínkou na ženu. Tento sled událostí ho vyprovokuje k pomstě. Tuctový, ničím originální béčkový snímek. Nedá se říci, že Keanu Reeves nebyl dostatečně přesvědčivý, avšak jeho role byla tak nevěrohodná a přepálená, že mu jakékoliv snažení nebylo nic platné. Nejvýznamějším plusem filmu byla role Alfieho Allena, který hajzlíky hrát vážně umí. Jinak je John Wick spíše ztrátou času. 45%. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Co si budeme vykládat.Jedná se o béčkový film o béčkový kvalitní film abych byl přesnější.Zápletka?Jednoduchá(kterého chlapa by nenaštvalo,kdyby mu někdo zlikvidoval štěně).Hlavní postava?Zajímavá(Neo je Neo).Záporné postavy?Padají jako mouchy(to mají za to štěně)....pozn.ve filmu není myšleno štěně jako malý soudek piva ... :D ...Přímočaré, jednoduché,akční a dobře se na to dívá. KVALITNÍ BÉČKO!!! ()

BartYs 

všechny recenze uživatele

5* Nejen proto že mám rád Keana ale hlavně proto že je to jeden z mála filmů kde zásobníky mají váhu. :D ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Typický Americký akčnák, který však zanechává největší stopu roku 2014 napětí je zde dalo by se říct celý film nonstop, Stahelskimu se tohle jednoduše povedlo! Osobně nemám příliš rád herce Reevese, ale v tomhle akčnáku předvedl výborný výkon! Film podobný 96 hodin, Equalizer atp. tento však pro mě nejlepší . Hvězda dolů za scénář s kterým se dalo pohrát podle mě o moc lépe a z filmu vyždímat více. 80% ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Zlí Rusi v Amerike a matrixový hrdina. Akcia ide na plný plyn, len divák nesmie začať premýšľať o akčných scénach, pretože sa snímok dostane do sféry frašky. Celý príbeh je však dosť naivný a pretkaný nevkusným humorom. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. S přirovnáním k Maxi Payneovi celkem souhlasím, už jen tím, že i on ztratil manželku a stejně jako on se i John Wick rozhodne zkoncovat s každým, kdo se mu v cestě za pomstou chce postavit do cesty. Možná tomu chybí ještě trochu lepší podkreslení atmosféry, ohavnější záporáci a více emocí, ale...ne zas tak moc a v rámci poslední tvorby Keanu Reevese je to zlatej důl. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Pátý John Wick je v přípravě

Pátý John Wick je v přípravě

26.05.2023

Šéf studia Lionsgate Joe Drake potvrdil, že první debaty ohledně pátého Johna Wicka již proběhly a snímek tak v budoucnu nejspíš opravdu vznikne. Víceméně tak ujistil především akcionáře, kteří by… (více)

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Reklama

Reklama