Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2015, 7 h 54 min (Minutáž: 43–54 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos, Miriam Colon, Raymond Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill býval neúspěšný právník, který měl co dělat, aby dal dvě a dvě dohromady. Ale při pátrání po svém osudu se jeho dráha protíná s příběhem Saula Goodmana. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (55)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémně populární seriálová událost, nenásilně propojená s legendárním Perníkovým tátou. Kvality jsou nepopiratelné ale prozatím mi chybí něco, co by mě drželo u sledování a většina dílů se vleče a tak trochu působí, že nikam nesměřují. Geniálnost zatím nevidím ale dám šanci i druhé sérii. Odenkirk geniální, Banks ještě o fous víc. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak žil Saul Goodman před události seriálu Breaking Bad? Myslím, že spin-off Better Call Saul je důstojný navázání na nejlepší seriál ever - Breaking Bad! Rukopis Vince Gilligana jde cítit, a proto se Better Call Saul může pyšnit kvalitním scénářem. Bob Odenkirk dokazuje, že dokáže utáhnout vlastní seriál, a jeho postava je jedna z mála ze seriálu Breaking Bad, která si zaslouží vlastní show. Takže, jestli máte rádi Breaking Bad, určitě nebudete zklamáni tímto dílem. Já jsem spoko. :) ()

Reklama

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než jsem čekal. Better Call Saul není jen čekání na to, jestli se v záběru mihne Jessie nebo Walt. Je to zajímavý a vtahující samo o sobě. Stejně jako u BB skvělá režie, super POV záběry, práce s muzikou a hlavně už od atmosferickýho černobílýho úvodu první epizody je z toho na míle daleko cítit gilliganovská komplexnost a promyšlenost. Důležitý je, že Saul není jen komickou figurkou jako v BB. Je plnohodnotnou a propracovanou postavou. A Mike? Ten je snad ještě lepší. Když člověk najednou pozná jeho minulost (6. epizoda je dokonalá), zjistí proč v BB dělá všechny ty věci a ví, jak to s ním nakonec dopadne, je to prostě srdceryvný. Do budoucna čekám velký věci. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin-offy u mě většinou nebudí úplně důvěru, nicméně tady jsem se nechal "ukecat" vesměs velmi pozitivními recenzemi a nelituju. První série Saula má svoje nesporné kvality, zejména herecky je to přesné a Bob Odenkirk utáhne sám jakoukoli scénu. Není tu tolik akce, ale vůbec to nevadí, postavy jsou dostatečně zajímavé a nejednorozměrné, tuhle kvalitu už tvůrci ukázali u Breaking Bad. Jsem zvědav na další sérii, kam se to vyvine. (Netflix 4k, orig.) ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Better Call Saul jsem měl v hlavě už delší dobu, ale mohl jsem se k tomu krůček po krůčku dostat až po dokoukání a odpočinutí okolo Breaking Bad. Důležité je, že to hold Breaking Bad není, ale pokud máte zlomené srdce z Baby Blue, tak já special love, I have for you. Better Call Saul není žádná pecka, na kterou byste koukali bez zastavení pořád a pořád dokola, ale je to dobrá záplata na bebíčko. Na Saula jako postavu si velmi rychle zvyknete a začnete ho mít rádi. První série umí mít nějaké tempo, ale bohužel umí i docela viditelně zpomalit. Ale co... pořád je toto skvělá jízda. ()

Galerie (286)

Zajímavosti (10)

  • Ke konci epizody hraje píseň „Find Out What's Happening“ od Bobbyho Barea. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama