Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 3

(série)
Promo
USA, 2017, 8 h 13 min (Minutáž: 46–56 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Vincent Fuentes, Manuel Uriza, Frank Deal, Gabriel Rush (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku nové řady seriálu znamenají následky Chuckových plánů takovou zatěžkávací zkoušku pro začátečnické právnické praktiky Jimmyho a Kim – a jejich románek – jako nikdy předtím. Bezprostřední existenční ohrožení nutí střelku Jimmyho váhavého morálního kompasu, aby se obrátila až k nejzazší mezi. Mezitím Mike pátrá po tajemném protivníkovi, který, jak se zdá, ví o jeho činnosti všechno. Jak řada pokračuje, objevují se nové postavy a sledujeme vedlejší epizody, které už poměrně zřetelně naznačují souvislost se světem "Perníkového táty". (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (47)

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Super! Konečne sa veci hýbu dopredu a Jimmy dostáva skúšky, Hank si prezerá Albequerque každú epizódu, ale robí pri tom zaujímavé veci a mňa to proste bavilo o level viac, ako predošlé 2 sezóny. Konflikty sa rodia, riešia a vznikajú výborné situácie, ktoré som si strašne užíval. Ani zďaleka to ešte nie je level BrBa, ale baví ma to teda veľmi. Už to bude iba temnejšie, čiže som pripravený na všetko. Vince ma má opäť v hrsti. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sérii se celkem zpomalilo a přijde mi, že je to trochu na škodu. Soudní proces s Jimmym se povedl, hlavně jeho vyústění bylo jedním z dosavadních vrcholů seriálu, ale pak zase jako by trochu došel dech a nápady. Pořád to má svou vysokou kvalitu, ale ty 4 hvězdy jsou tentokrát s hodně přivřenýma očima. (Netflix 4k, orig.) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci od začátku vsadili na jiný styl, než co proslavilo Breaking Bad. Tempo je pomalejší, vyhrocených situací je méně, ale když už přijdou, tak to opravdu stojí za to. Občas to Vince Gilligan a spol s tím vyhráváním si trošku přeženou, ale víceméně jsem se dobře bavil. Fakt to chce ale ještě tu jednu sérii, pár střípků přecijen ještě chybí, nebo naopak přebývá (Kim, Nacho). Po dvou sériích čeká se konečně objevil Gus Fring a myslim, že to s Mikem ještě rozjedou. A z Jimmyho se pomalu ale jistě stává Saul Goodman. Já budu i příště u toho...8/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály stále nejsou mojí úhlavní prioritou, stále jsem spíše filmový Fanda, to ale neznamená, že se tomu druhému nestačím věnovat. Mile rád se mu patřičně přikláním v případě, kdy narazím na seroš, co mě natolik vtáhne, že na něj myslím, i když jej sledovat nemůžu, těším se jak malé kido, kdy dostanu možnost vidět další epku a po ní hned utíkám jí nasázet maximální hodnocení. To byl přesný příklad 3. sérky Better Call Saul, protože takového nástupce fenomenálního BB jsme nikdo nečekali. Svému předkovi se to už začíná fakticky podobat a já to miluju! [viděno na Netflixu] ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrtví z Breaking bad tu pomaleji, tu rychleji vstávají z hrobu a válka mezi bratry, z nichž jeden je za 18 a druhý bez dvou za dvacet, nabírá na obrátkách. Moc se mi líbí, že nic není černobílé. Jimmy je opravdu malý příštipkář, který hledá svoje zkratky a neváhá občas někoho využít. Narozdil od mstivého nesmiřitelného, i když evidentně nemocného, Chucka má ale měkké srdce a tak , pokud je něco opravdu přes čáru, dokáže to napravit i za cenu své osobní újmy. Každopádně, žít bych nechtěla ani s jedním, a tak jediné, co v seriálu opravdu nechápu, je vztah mezi Jimmym a Kimberly, vždyť ta by s ním nemohla vydržet. Ale co, zkusím zavolat Saulovi, třeba mi to vysvětlí.:-) ()

Galerie (219)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kde Saul/Jimmy (Bob Odenkirk) „trénuje“ v obchodním domě, lze nad vchodem do jednoho z obchodů vidět název „Crazy 8“. Jedná se o narážku na postavu „Krazy-8“, která se objevila v první sérii seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (Stibak)
  • Po skončení relace o počasí začne z Mikeova (Jonathan Banks) kapesního rádia hrát skladba „Memory“ od Morrie Morrison Orchestra. (ČSFD)

Reklama

Reklama