Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 5

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 46 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Ben Bela Böhm, Stefan Kapičič, Tony Dalton, Roland Buck III (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V páté řadě seriálu Better Call Saul, která obsahuje deset epizod, povede rozhodnutí Jimmyho McGilla, že v kůži Saula Goodmana bude dále působit jako advokát, k nečekaným a neobvyklým změnám v jeho okolí. V dalších rolích: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian a Tony Dalton. Během prvních čtyř řad byl seriál Better Call Saul dvaatřicetkrát navržen na Cenu Emmy, třikrát na Golden Globe a třikrát na Cenu kritiky. Kromě toho získal mnoho dalších ocenění. (AMC Czech)

(více)

Recenze (53)

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím konstatovat, že Vince Gilligan to opět dokázal. Stejně jako u Breaking Bad, kde jsem si celou dobu říkal něco ve smyslu - jo, je to výborný, ale neni to tak moc výborný jak jsem dle ohlasů čekal, přišla 5.série, která mě posadila na prdel. 10 dílů zhltnuto asi za 3 dny a závěrečné dvě epizody opět patří k absolutnímu vrcholu seriálové tvorby ever. Čistejch 5 hvězd. Normálně bych řekl, že 5 sérií na seriál je až až, ale tady si teda na tu 6. milerád počkám! (Netflix 4k, orig.) ()

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od série k sérii lepšie a lepšie, čím sme bližšie ku koncu seriálu, resp. k začiatku a udalostiam BB. Zatiaľ čo v prvých sériách bolo napojenie seriálu na univerzum čitateľné viacmenej len z formálneho hľadiska, postupné zapojenie starých známych mu dodáva tú pravú šťavu a už sa neviem dočkať definitívnej premeny Jimmyho na Saula se vším všudy. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, že můj entuziasmus nevydrží do konce. A on vydržel. Kombinace práva, Narcos a Breaking bad tomu nehorázně sedí a já se nemůžu dočkat, jak završí Saulovu minulost a důsledky Breaking bad. A já vlastně nevím, na co se těším víc. Protože záporák Lalo tomu dodal sakra šťávu. Bravisimo Vincente! ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci čtvté série se konečně zrodil Saul Goodman, a v páté se mu docela rychle podaří dostat se s pomocí své čerstvě obnovené právnické licence do solidních problémů. No a je samozřejmě radost to sledovat. Vztah Jimmyho a Kim začíná být minimálně stejně fascinující, jako býval ten mezi Jimmym a Chuckem, a Lala je extrěmně zábavný sledovat. Bagman je zatím asi nejlepší díl, a vzpomněl jsem si při něm na Pine Barrens - neméně fantastickou epizodu Sopranos. 10/10 ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Napriek záveru, ktorý ma nezaujal, je to dobré. Zas čakať na pokračovanie? Neviem, možno už stačilo. ()

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Holy shit, keď už Vince pritvrdí, postavy a ich osudy pekne prepletie a pridá niekoľko napätých sekvencií, tak sa z toho stáva top seriálová tvorba, ktorá ma neskutočne baví. Saul a Kim už sú v hre a ja som v úžase, ako nádherne sa to všetko rúti do finále, na ktoré sa absolútne neviem dočkať a som fakt zvedavý, ako toto všetko chcú ukončiť. Čiže emočná príprava musí byť, pretože s tými postavami je mi jednoducho strašne dobre a za chvíľu sa to všetko skončí. Bravo! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každou sérií se to akorát lepší. Neexistuje jediná věc, kterou by seriál dělal špatně. Tohle opravdu must see s velkým vykřičníkem. Pokud jste seriál ještě neviděli, okamžitě si předplaťte Netflix a běžte to napravit. ()

Lupes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drží si to stále dobrou úroveň. Uff! Kartelová odbočka se neúprosně spojuje s osudem Jimmyho, což je překvapivě napínavé a netuctové. Nažehlení právníci už zcela ustoupili do pozadí, ba zdá se, že svět Chucka a prvních třech sérií mizí i ze života Kim. Samozřejmě je to stále rozvleklé, nic se na konci nevyřeší, ale ať! Je to zábava! Ta svatba!! A velikým objevem je Lalo Salamanca, souhlasím s recenzenty, že tak trochu nechává hrát ostatní herce druhé housle. Je perfektní. Brrr. Pět *, kdyby to nebylo chvílemi tak málo věrohodné a přitažené za vlasy (klient neřešící podraz od partnera vlastního právníka, nevěrohodné mrhání miliony a ničení vlastního majetku drogovým bossem Fringem atd.). Inu zase ****. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší a konečně to má ten feeling Breaking Bad, který tak milujeme. A už jsem nevěřil, že to přijde, ale dokonce se tu většinou i něco děje a příběh jde kupředu. Tvůrci mi najedou dělají radost a doufám, že do cíle Saul bude sprintovat stejně jako v posledních dílech 5. řady! ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to zlé, ale nemôžem sa zbaviť pocitu, že to už predsalen trochu násilne naťahujú. Na rozdiel od Breaking Bad, ktoré som sledoval v posledných sezónach dychtivo časť za časťou, na Saula už v tejto fáze pozerám skôr zo zotrvačnosti. Možno by pomohlo zostrihanie do 7/8 epizód. Samozrejme to má stále svoje momenty a tradičný “gilliganovský” dôvtip, ale pôvodným obľúbeným postavám (Saul, Mike, Fring) akoby začínala miestami dochádzať šťava. Naopak bavila Kim a predovšetkým charizmatický záporák Lalo. Suverénne najlepšou bola tentokrát epizódka v púšti. Za to od tej finálnej som čakal omnoho viac. Záver poslúžil viacmenej len ako navnadenie na pokračovanie. 3 & 1/2* ()

peter316 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšie posúvanie latky a nárast kvality v tejto sérii. Zlepšuje sa to každým rokom podobne ako Brba. Scenáristicky najlepší seriál za posledných 7 rokov určite. Každý "fanúšik" breaking bad, ktorý toto prestal pozerať v prvej sérii môže ľutovať ale srať na vás. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série už je víceméně BrBa. Salamancovi úřadují naplno a jména jako Howard nebo McGill se objevují sporadicky. V tom vidím největší výkonnostní progress a proto se jedná o dosavadní nejlepší sérii. Ovšem nedá se předpokládat, že by šestá byla nějak závratně horší. ()

Reklama

Reklama