Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (86)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bravurně napsané, temné pokračování nechá zlomeného Matta Murdocka a jeho (až přespříliš umíněně odháněné) přátele padnout na samé dno (psychických) sil, jak podřízeně vystupující Wilson Fisk trpělivě utahuje (kolem krku půlky FBI) omotané nitky a promyšleně realizuje svůj plán. Choreograficky intenzivní bitky, úžasné postavy (Kingpin se jednoznačně zařadil do špičky MCU záporáků, Ben Poindexter nepostává moc opodál - škoda, že na jeho "upgradeovanou" verzi se již nedostane), nečitelné dějové cestičky a profesionální filmařina tak dělají 3. sérii Daredevila tou nejlepší; téměř bez zaváhání, pomineme-li mírně řečeno neuspokojivé vyústění závěrečného fightu. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní bomba, na Matta se valí jedna sračka za druhou a vše se sere a sere...závěrečná bitka s Fiskem a Bullseyem byla absolutní špička a rozhodně nejlepší bitka marveláckého Netflixu. Je opravdu až zoufale smutné, že tohle je absolutně o několik levelů jinde než ostatní marvelácké netflixovky.... ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím méně akce, víc dialogů, některé epizody se trochu vlekly, ale druhá polovina série naprosto strhující, poslední dvě epizody bezchybné a celkový výsledek víc než dobrý. Zajímavě působily také nové postavy agenti Nadeem a Poindexter. Doufám, že pozrušení Iron Fista a Luka Cage se netflix nevykašle i na Daredevila, protože by to byla škoda. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávaná třetí série je odlišná než ty dvě předtím, ale pořád vynikající. Spíš než typický Marvel, má seriál blízko k temným 90-tkovým Thrillerům, kde vládnou záporáci ( Kingpin má všechny pod palcem neskutečně) a potěší i nový záporák Bullseye. Matt Murdock je opravdu zničený v téhle sérii, přišel o vše, učí se znova bojovat, trénovat a získává zpět své schopnosti. Svůj oblek za celý seriál ani nenavlékne a po akční stránce nejsem až tak spokojen ( Krom scény z vězení mě nic moc nenadchlo), ale dávka zvratů, emocí, hutné atmosféry a působivých dialogů je zde dostatek, abych byl se třetí řadou nadmíru spokojen. 85% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který si drží svůj luxusní standart ve všech svých řadách. To se často nevídá, notabene televizní série o hrdinovi z Marvelu. Vždy mě na Daredevilovi fascinovalo, že nesází na nějaké superschopnosti, které z hlavního hrdiny nedělají nějakou nepřemožitelnou osobu, prostě je to normální chlápek, co má vybroušené smysly kromě zraku. Rány ho bolí, musí se dávat dlouho dohromady, únava se po pár minutách boje projevuje. Celkově na mě seriál v tomto ohledu působí nesmírně lidsky, ne přehnaně. Návrat Fiska potěšil, jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy mohl vidět. A Bullseye také zafungoval, pokud se dostaví čtvrtá série, tak bych ocenil nějaký propracovanější origin o jeho minulém životě (dostal podle mě minimum prostoru). Akční sekvence opět bezkonkurenční, ta bitka ve věznici, no, v rámci televizní tvorby absolutní TOP. Ale za nelepší postavu stejně považuji agenta Raye Nadeema z FBI, tu postavu jsem si oblíbil :( Konec opět epicky vyhrocený, už to chce další sérii. Jinak budu mít absťák. Za mě dávám 93 % ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)
  • První a jediná zmínka o postavě Jessicy Jones ze stejnojmenného seriálu ve všech třech sériích. (NiWi)

Reklama

Reklama