Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (86)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší, ze všech tří sérií. I když jsem vlastně všechny hodnotil stejně, tuhle řadím určitě nejvýš. Pozvolnější rozjezd, pár nových postav, výborné souboje a pak už jen stará, známá dvojka Murdock a Fisk, která si stále dokáže udržet divákovu pozornost i v tomhle dalším pokračování. Prostě komiksový seriál té skoro největší kvality, který ubral maličko akce a víc vykreslil charaktery jednotlivých postav. Pro mě jen a jen dobře. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem tomu nevěřil, ale třetí sezóna Daredevilovy cesty je opravdu tou nejlepší nejen kvůli návratu Kingpina, ale i díky nově vyvstávajícímu záporákovi a jedné z ústředních postav, které až do konce nevíte, zda máte fandit nebo ji máte nenávidět. Nebudu se bránit Daredevilově resurekci pod záštitou Disney+, ale pokud k tomu nedojde, tenhle třísériový zážitek mi bohatě stačil. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím méně akce, víc dialogů, některé epizody se trochu vlekly, ale druhá polovina série naprosto strhující, poslední dvě epizody bezchybné a celkový výsledek víc než dobrý. Zajímavě působily také nové postavy agenti Nadeem a Poindexter. Doufám, že pozrušení Iron Fista a Luka Cage se netflix nevykašle i na Daredevila, protože by to byla škoda. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní bomba, na Matta se valí jedna sračka za druhou a vše se sere a sere...závěrečná bitka s Fiskem a Bullseyem byla absolutní špička a rozhodně nejlepší bitka marveláckého Netflixu. Je opravdu až zoufale smutné, že tohle je absolutně o několik levelů jinde než ostatní marvelácké netflixovky.... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu neuvěřitelné, jak se skvěle povedlo zakončit trilogii. Když si teď vzpomenu, jak mě tenkrát mrzelo, když kvůli vrácení práv Marvelu byl zrušen dlouho připravovaný a nekompromisně vyhlížející filmový projekt, vůbec mě to netrápí. Jediné, co mě trápí jakožto komiksového fanouška po dokoukání, nikoliv při sledování, je to, že tvůrci jsou si plně vědomi seriálové šablonytovosti, tím spíše té na Netflixu, který vychrlí celou řadu najednou a není tudíž kam spěchat a laskat diváky vděčnými záběry, aby se za týden zas vrátili...a komiksovost jde na druhou kolej. Vždyť jsme čekali tři roky na moment, kdy se konečně zrodí Kingpin, nebezpečný král zločinu v bílém, ovšem jakmile se tak stalo, měl jsem celý díl husinu. Vincent D’Onofrio už předtím dvakrát dokázal, že je (nejen) v této roli naprosto úžasný a ačkoliv nemá tolik akčních scén, kolik si žádám, ta finální bitka mě skutečně naprosto odrovnala. Ovšem mužem číslo jedna této řady je navenek obyčejný Fbi agent Ben Poindexter (mrk mrk), který má sice lehce nepřesvědčivou proměnu, ovšem herec je vybraný naprosto dokonale a typově to skvěle ladí. S agentem Nadeemem tvoří skvělou dvojku nováčků. Nicméně kvůli tomu, bohužel záměrnému držení se zpátky, ta třetí sérka nepřekonala dokonalou a akčnější druhou, niceméně jsem strašně rád, že se to povedlo, recenze jsou skvělé a jestli neudělaj další pokračování, tak se vzhledem k tomu nádhernému pomrknutí na konci (nikoliv cliffhangeru) asi půjdu zastřelit. Dokonalost sama a bojím se, že po ukončení seriálu neméně výborný Charlie “Daredebil” Cox upadne v zapomnění. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Na pohřbu otce Lantoma řekne Matt (Charlie Cox), že ho otec v dětství učil jak být „mužem beze strachu“. Muž beze strachu (Man without fear) je komiksová přezdívka právě Daredevila. (NiWi)
  • První a jediná zmínka o postavě Jessicy Jones ze stejnojmenného seriálu ve všech třech sériích. (NiWi)
  • V jedné ze scén dá Vanessa (Ayelet Zurer) Wilsonu Fiskovi (Vincent D'Onofrio) do klopy saka růži (v angličtině „rose“). V komiksech je jejich syn známý jako kriminální lord s přezdívkou The Rose. (NiWi)

Reklama

Reklama