Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 6

Recenze (81)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Motiv problémů ve vztahu mezi otcem a synem se táhne celou sérií. Zatímco v Lego příběh to byl plně funkční rámec, do kterého byl příběh zasazen, v Lego Batmanovi byl podaný z pohledu sebestředného a smutného otce Batmana, tady je to z pohledu syna Lloyda, který se zoufale snaží přimět svého čtyřrukého otce-záporáka, aby se konečně jako otec začal chovat. A celé to ztratilo jiskru i smysl pro humor. Lego je jen prostředek, jak vyjádřit rodinnou problematiku. Není důležité, postavičky by klidně mohly být kreslené nebo ze dřeva. Snímek divákovi předkládá především sentiment s očekávaným završením. SHNRUTÍ: Když je u animovaného filmu nejlepší úvodní hraná sekvence s Jackie Chanem .... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Lego movie bylo super zpříjemněním na poli animovaných filmů s vyváženým poměrem mezi vtipem a příběhem, Lego Batman už byl výrazně víc pro děti, mockrát jsem se nezasmál, ale furt to na jedno zkouknutí bylo ok. Jenže Warner v roce 2017 poslal do kin další Lego film, a to Ninjago, a tam už to moc zábavné nebylo. Hrozně upovídané, kiďácké a bez absence smysluplného příběhu. Snad jen ten Jackie Chan potěšil. A v tomto případě Warnerům Lego frančíza zakopla a v kinech komerčně neuspěla. Nedivím se. 2* ()

Reklama

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik LEGO Ninjago série som bol dosť sklamaný. Niežeby som od tohto filmu čakal veľa, ale Ninjago je niečo úplne iné. Film odštartoval novú tématickú LEGO sériu a tak to nemá ani s pôvodnymi stavebnicami/seriálom skoro nič spoločné. Je to dosť veľký mínus. Aj napriek tomu, že sa tvorcovia ako-tak snažili zachovať pôvodný výzor a postavy nindžov, veľmi sa im to nepodarilo. Vo filme sú z výborných postáv (Kai, Jay, Cole, Zane, a Majster Wu) úplne iné postavy, ktoré sa odlišujú od ostatných. A trápna Nya bola už niekto úplne iný. Celý príbeh bol úplne iný. Film sa hrá na emocionálny film s neskutočne veľkou myšlienkou. Celé je to jedná veľká nepodarená paródia na Star Wars, v ktorej je Lloyd Luke Skywalker a Garmadon Darth Vader atď. A najhoršie na tom je, že to robia pre deti. Malé 6-7 ročné deti prídu do kina na "rozprávku", zasmejú sa na tých zopár vtipoch a odídu. A viac nič. Nepochopia to. LEGO Paródie na Star Wars mám rád, nie však v takomto prevedení. Napr. výborne sa vydaril televízny seriál Lego Star Wars: Droid Tales. Meowthra (veľká živá mačka) bola úplna hlúposť a úplne narúšala celý príbeh a dej. Všetko sa tu miešalo, moderná technológia, nindžovia, mačky.. Jeden veľký neoriginálny mix. Takže príbeh bol dosť odfláknútý a nepáčil sa mi. Čo sa týka technickej stránky, film je urobený veľmi dobre. Špičkové stop-motion s pridanou 3D animáciou tu pôsobilo celkom dobre až na to, že sa tu len "bezdôvodne" bojovalo a scény sa mihali jedna za druhou, a bolo to dosť chaotické. LEGO filmy neberiem vážne. Neexistuje vážny LEGO film. A tento rozhodne patrí medzi ne. Veľmi premarnený nápad. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,0/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 55%, Audience Score - 46% | FDb.cz - 69,3% | Ach my hlupáci! Vtipný trailer nás svedl do kina a byla to totální (až na těch pár scének, které byly v upoutávce) ptákovina, která nám akorát otrávila náladu, zklamala a naštvala, takže kdybychom se museli rozepisovat, tento komentář by asi neobsahoval úplně vhodné výrazy! ... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $59,281,555Tržby Celosvetovo $123,081,555Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,225,870Tržby za predaj DVD v USA $3,675,754║ Z Lego video alebo kino filmov mi to príde príliš slabé, málo úderné, či už po príbehovej, akčnej či tej zábavnej stránke. Rodinné hodnoty sú tu dosť na silu natlačené a akcia, ktorá tu je stále je akási bezúčelová od buka do buka. Trvalo mi asi polovicu filmu pokiaľ ma to aspoň trošku začalo baviť. /40%/ ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Film mal premiéru vo Fox Theater vo Westwood Village, 16. septembra 2017. (LuiCJ)
  • Tvorcovia si dali špeciálne záležať na bojových scénach, ktoré sú už tradične silnou stránkou Lego filmov. Ich choreografiu vytvoril Jackie Chan. (krasomama)
  • Úvodní útok na město je velice podobný úvodnímu traileru hry „Command & Conquer: Red Alert 2“. (LordArthas)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama