Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

golfista 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé série bych chtěl použít staré přísloví "konec dobrý všechno dobré" ale musím zůstat pouze u toho "konec dobrý".... Už v první sérii mi vadila roztahanost a hodně "vaty". Druhá série má všeho víc. Zbytečných postav, záporáků, zbytečných linií, blbostí ve scénáři, špatnýho castingu, PP a fakt hodně "vaty". Těch sedm dílů je prostě moc. Scenárista se pak snaží dodržet smlouvu a takhle to dopadne. Zlatý časy trilostrachologií :) ... Chápu, že Strach je prostě v kurzu, ale lepší je "neředěný"... ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první, skvělé, sérii celkem propad. Uznávám, že jsem nečekal takové rozuzlení. Jen jsem se neubránil pocitu, že by se to hodilo více do sérií Ďáblova lest a Ztracená brána. Ps. obsazení hájka a Vilhelmové mi naprosto nesedělo. Shlédl jsem nyní 3. sérii a nechápu, že všechny tři měli stejný tvůrčí tým. Dvojka je jednoznačně statická a průměrná, což je u tak schopného týmu zvláštní. ()

Reklama

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Jiřího Langmajera se vždycky ráda podívám a tady se před kameru dostává po velkou část stopáže, potud je to v pořádku. Táňa Vilhelmová, která je přisámpánu stejný prcek jako já, mi ale jako policajtka fakt nesedí. Může se tvářit jako profík a herecky se snažit o stošest, ale ne, tohle neberu :-). Co se kvality zápletky, stylové čistoty děje a tahu na branku týká, tak první série z toho vychází jednoznačně lépe. Ano, tady je postav jako na demonstraci a toho prostoru k rozvinutí nějaké té divácké teorie i poskytnutých indicií je jako šafránu. Ale pořád je to v porovnání se všemi těmi Kriminálkami Anděl, Horní Dolní či Praha Sedlec, nebo co, pořád velmi velmi nadprůměrný počin s výtečnou režií a hodně slušným scénářem. Spoiler!!! Tak ona to byla Šifra mistra Leoparda počesku... No tak nakonec proč ne. Je to takové, milé, historické a lokální :-) ()

markotter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší. Sice příběh nebyl tak komplikovaný, ale o to víc mu musely pomáhat různé berličky. Některé dějové linie (třeba ta s Křížem lobbistou skoro zbytečná, spíš to byla taková vata pro vyplnění). Oproti 1. sérii taky o hodně víc ochotníků v čele s Donutilem. Namátkou třeba mladý Donutil, Vrzalová a naprosto nehodící se k roli kriminalistky Vilhelmová. Ale dokoukal jsem to, no. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně jsem v posledním díle poznal Labyrint! Sice byla opět povinná čtvrt hodinka, kdy jsem se orientoval v kupě postav, ale pak to začalo mít ty pravý obrátky a nakonec z toho vyklubal suverénně nejlepší díl série. Vysvětleno bylo asi vše, ale to nemůžu posoudit, protože v pár věcech jsem se prostě ztratil. Je hrozná škoda, že "Přemyslovská" linka nebyla v seriálu tou hlavní a dostala se do popředí až k závěru, protože to je IMHO to, proč jsou Jirkovy série tak dobré. Škoda zbytečných mafiánů, milostných motivů a různých odboček, které tentokrát zmátly trochu přespříliš a nerozvíjely zajímavější universum tajemna, záhad, spekulací a konspiračních teorií. I tak se ale jednalo o nadprůměrný počin, který asi až po druhém zhlédnutí dostane ten správný smysl (teda doufám). Jinak herci byli vybráni opět na jedničku, lokace také, Ondrova hudba pasovala a kdyby si pan Šec odpustil neustálé přibližovačky kamery, bylo by to pro očíčko příjemnější. Píšu to už poněkolikáté, ale scénář je přece jenom základ. Příště trochu zjednodušit, vystříhat zbytečné postavy, razantně přidat temnoty a tajemna a bude to zase na sto pro. Budu se těšit. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Filmovalo se na zámku Hradec nad Moravicí a v Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Opata klášterní knihovny hraje Jaroslav Kuneš, který je však v závěrečných titulcích chybně uveden jako Jaroslav Kunš. (pávek)
  • Přestože první série končí tím, že strážmistr Souček (Vojtěch Kotek) dostal nabídku od brněnské kriminálky, aby k nim nastoupil a měl z nabídky velkou radost, v dalších dílech se již neobjevil. (sator)

Reklama

Reklama