Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Miroslav Donutil, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Jiří Dvořák, Martin Donutil, Gabriela Štefanová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý drajv mysteriózna, zbytečně roztahané bloudění v labyrintu jmen a nepodstatných dějových vsuvek (malí kluci na tajném výletě, milenecký pár před autonehodou), otravné zoomování, nebývale mdlé herecké výkony (Vilhelmová s bouchačkou by zapadla leda do týmu Mahoneyho; řád ve složení Vitásek, hlas Harrisona Forda, pan Fajst, správce ze zámku a counselor Štěpán Šafránek působil tak neskonale krutopřísně, že by se na jeho pokyn templářští rytíři zřekli víry). Tohle Strach nemohl vyhrát.. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Roztříštěné vyprávění, které má tolik více či méně důležitých linek, že je s týdenními rozestupy nemožné se ve všech patřičně orientovat. Co naplat, že je režijní řemeslo na perfektní úrovní se skvělým hudebním doprovodem a bravurním hereckým obsazením s nespočtem známých snažících se tváří. Dejte si druhou řadu Labyrintu radši jako víkendový maraton, s týdenním rozestupem je to náročná podívaná ve špatném slova smyslu. 6/10 Více v mé recenzi zde. ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší. Sice příběh nebyl tak komplikovaný, ale o to víc mu musely pomáhat různé berličky. Některé dějové linie (třeba ta s Křížem lobbistou skoro zbytečná, spíš to byla taková vata pro vyplnění). Oproti 1. sérii taky o hodně víc ochotníků v čele s Donutilem. Namátkou třeba mladý Donutil, Vrzalová a naprosto nehodící se k roli kriminalistky Vilhelmová. Ale dokoukal jsem to, no. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ondřej Brzobohatý si doplnil i jméno po matce a napsal ještě lepší hudbu, než pro první sérii. Výborná je linie s Křížem, Jirka Dvořák je krásně prohnilý a zároveň zbabělý záporák. Bavila mě i linka se Zachariášem. Tajemství lháře z Ostravy bylo napínavé až do finální části. Pointa sice byla docela podivuhodná, ale přišla mi logičtější, než ta z první řady. ()

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Takové dlouhé titulky! To jistě všichni dostali plat, to je zase vyhozených peněz! Nechápu, proč tohle ČTV financuje. Opravdu jsem dokonale informovaná nejen o tvůrcích, ale i o čtyřech lidech, co se starali o gáblík a šesti, co jezdili auty. Postrádám jen informaci, kdo pronajal mobilní WC, ev. jmenovitě která hajzlbába seděla u drobných, pokud byli na exteriérech v hospodě. Nechápu to, příště žádám informaci kompletní. Nakonec jde to i z mých peněz! ()

Galerie (133)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se v Brně, zámku Hoštice, zřícenině hradu Templštejn, Kuřimi. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, Vranově, Říčanech u Brna, klášteru Hradisko v Olomouci, zřícenině hradu Templštejn, Ivančicích, na mostě přes řeku Jihlava v Dukovanech, vojenské nemocnici v Olomouci. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Přestože první série končí tím, že strážmistr Souček (Vojtěch Kotek) dostal nabídku od brněnské kriminálky, aby k nim nastoupil a měl z nabídky velkou radost, v dalších dílech se již neobjevil. (sator)

Reklama

Reklama