Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 001)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná oddychovka preplnená hláškami pre tých zdatnejších. Vyzeralo to skoro aj na štyri, no v závere im došiel benzín.. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Komiksové filmy moc v paměti neuchovávám, protože je považuji za jednorázovou zábavu, ikdyž neváhám vypálit pět hvězd jakékoliv Marvelovce, pokud mě k tomu donutí. Přesto si myslím, že první Deadpool byl o dost lepší. Nějak mě to nechytlo. Příliš bylo cítit nastavovanou kaši. Odkazy a vtípky na účty všemožných hvězd a hvězdiček z "šoubyznysu" mě bavily jen zčásti, protože jsem některé neznal a tudíž je nepochopil. Vizuál samozřejmě v pořádku, ale děj trochu vykrádá například Loopera i jiné filmy. A tak mě snad nejvíc bavily až ty mezititulkové scény, hlavně ta poslední s "BabyHitlerem". ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ještě nějak překousl. Přecejen to bylo námětem něco kompletně nového na celém filmovém světě. Beru, pro někoho to fungovat mohlo. Ale tahle dvojkja je už prostě moc. Vtipy trapný, akce divná, celkové pojetí tohohle "hrdiny" nevýrazné, spíš opravdu směšné. Ale ono to asi směšné být má. Bohužel, na mě to vůbec nezapůsobilo :-( ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem silně nad plnou palbou, ale přeci jen se to pro mě nestane kultovní záležitostí. Nicméně je to zatraceně dobrý, vtipný, v rámci možností i originální a překonává to jedničku. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

V narážkách vtipný, v akci zábavný, v celku zbytečný film. Když mi před očima vyběhly závěrečné titulky, došlo jaké zbytečno s promrhaným potenciálem mi před očima proběhla. Děj absolutně o ničem, což u Marvelu nepřekvapí, ale u do všeho rýpajícího Deadpoola zamrzí. Famózní Brolinův "záporák" absolutně nevyužit, stejně jako samotný Deadpool, který sice hláškuje jako zběsilý,ale možná je to i nevýrazným Reynoldsem, že mi k srdci nepřirostl. Přitom tam tolikrát vidíte ten nevyužitý potenciál. Ve vlně stereotypních komiksovek příjemné osvěžení, ale jen do té doby, než Vám dojde, že existují Nolanovky, Singerovky a vlastně i Snyderovky. 60% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Víc toho samého, jenom s epičtější prezentací a spoustou skvělých nových postav. Zápletka je docela klasika, ale to byla i v jedničce. Tam to vyvážila dějová struktura, tady zvraty na zvratech. A Josh Brolin. A vynikající záporák, který má navíc veškeré právo záporákem být. A Peter. Akce je podle očekávání výborná, vtipy přesně tak pubertální, jak čekáte (všechno okolo Deadpoolova týmu je komediální zlato) a i co do emocí je to překvapivě silné. Dokonce ani Domino mi nevadila tolik, jak jsem si myslel, že bude – štěstí sice řeší všechno, ale jelikož se díky tomu film každou chvíli mění v best of Final Destination, nemám námitek. Konečně komiksová série, u které se fakt těším na pokračování. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Deadpool dvojka je urcite lepsia ako jednotka,ale stale to nedosahuje piatych hviezdiciek,cize za mna to bude za styri,akcia opat dobra,viac vtipne,vizualne tiez fajn a Morena Baccarin by stale za hriech...:-) ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Pro mě byla dvojka velkým zklamáním. Velká očekávání po jedničce zas jednou tvrdě narazila. Pár vtipných scén bohužel nedělá film, který byl z většiny spíše přehlídkou trapnosti - už dlouho se mi nestalo, že jsem měla nutkání kino opustit ještě v průběhu promítání. Snažit se být vtipný za každou cenu fakt nefunguje, zvlášť když se "vtipy"snížily na úroveň hnijícího jídla v mezeře úsměvu... mezi dvěma nemytými půlkami. Ne, dík. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před tím, že dvojkový Deadpool drží laťku sebeparodické zábavy zatraceně vysoko a to tak, že překvapí kupa vsuvek, zvratů, natřískanejch hlášek a cameo rolí. Faktem ale je, že scénáristi si z nás, potažmo z filmu, dělají trhací kalendář, protože, ruku na srdce, příběh je tak strašně plytkej a povrchní, až je s podivem, jakej fame okolo toho je. OK, dobrá, bavíme se, řehtáme se, chřoupem u toho popcorn, ale i jen malinko hlubší pohled do děje prozradí, že film je opravdu jen snůškou nekonsistentních skečů a gagů, protože film popře, zvrátí, znehodnotí a změní úplně vše, co se v něm už odehrálo. Nadchází otázka, co s tím udělá trojka, protože výsledkem tady toho scénáristického bordelu je: "Můžem všechno a všechno pak můžem změnit." Ale co, vlastně to byla slušná prdel, ale stejně jako první díl. Tyhle hlášky mě už do kolen nedostanou ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2 se spolu s Foxem konkurence nezalekl a vletěl do kin mezi Avengers: Infinity War a Solo: Star Wars Story a dokázal se prosadit zejména na úkor Han Sola. Kostýmovaný hrdina s regenerací si opět střílí z celého komiksového umiversa, ze sebe i svých kariérních přehmatů. Ve dvojce přibudou nové postavy a scénář opět chrlí jednu zábavnou scénu za druhou. I proto dvojka Deadpool tržebně neklesla (vydělala o 3 mg $ víc než jednička) a dokázala se znovu prosadit a udělat radost fandům i studiu Fox, resp. Disney. 4* ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Jednička je... jo, jako fajn... ale ta dvojka je prostě skvělá! Bylo to hodně vtipné, akční a i romantické... ta linka Wade a Vanessa se mi moc líbila, ale chápu, že to pro každého... za mě ale velké plus. Už se těším, až se mrknu někdy znovu. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Minor spoilers Deadpool nezklamal a opět připomněl, že u filmu v kině se dá i zasmát. Stejně jako předtím je film plný různých narážek (na Marvel, DC, Fox..no prostě snad všechno možné) a různých komických a absolutně šílených scén. Ačkoliv je pravda, že některé scény se z hlavy budou dostávat jen těžko (zvláštně některé odhalené partie. Vážně nechápu, jak to může být jen od 15 let :). Ryan Reynolds si prostě našel postavu, která mu byla ušitá na míru a dává ji neuvěřitelný náboj. Vedlejší postavy už tolik prostoru nedostávají, výjimkou je snad Cable, který byl prostě luxusní. Domino nebo „X-Meni“ už jsou spíše na efekt, ale i tak bych řekla, že jde o jeden z nejlepších „X-Menovských filmů“ hned za First Class. Škoda, že jejich série nedokáže vytvořit stejnou atmosféru, jako v Deadpoolovi, zejména co se prvního setkání s Russelem. Naopak některé postavy mohly mít prostoru daleko méně, protože byly prostě až moc „awkward“ a moc tlačily na pilu (Weasel, Taxikář), takže už to nebylo ani vtipné. CGI efekty byly perfektní, hudba naprosto ujetá a mohli se více krotit v praskání kloubů. Brrrr! Určitě doporučuji počkat na potitulkové scény (2 ks), protože ta poslední byla jedna z nejlepších, jakou jsem kdy viděla. Moc se těším na další díl. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

První díl, který dorazil do kin před třemi lety, způsobil ve společnosti pořádný rozruch, protože dokázal, že komiksové filmy se dají točit a hlavně dělat zcela jinak. Tento přístup lze patřičně docenit, spousta vtípků byla trefných, ale dle mého názoru scházel snímku pořádný a poutavý příběh. Omáčka okolo byla kolem prvního filmu velice chutná, ale samotný děj za moc nestál. Deadpool 2 je zkrátka akčnější, vtipnější, barvitější a větší ve všech směrech. To nejlepší z jedničky se vrací, to nejhorší z prvního dílu bylo potlačeno. Jedná se o kvalitní zábavu, kdy příběh dokáže zaujmout od první minuty, hlavní postavu provází celá řada charakterů, která je dostatečně zajímavých. A pokud se bojíte, že vás ve filmu nečeká překvapení, tak jste na špatné adrese. Ve snímku jsou dva tři momenty, které opravdu nelze čekat, a jež rozhodně potěší. Suma sumárum Deadpool 2 je rozhodně lepším filmem než jednička a myslím si, že svým pojetím a stylem vyprávění sedne více lidem. Série má stále velký potenciál a my tak budeme doufat, že Disney a Kevin Feige nechají pana Poola takového, jaký nyní je. Ryan Reynolds se pro tuto roli narodil a je to určitě jedna z jeho životních rolí. On je ten, který film dostal tam, kde je. Jeho propagace filmu je úžasná a nese celou sérii na svých bedrech. ("více zde":https://www.edna.cz/x-men/novinky/recenze-deadpool-2/) ()

Torpid

všechny recenze uživatele

Ironizuje to, čemu sám zištně podléhá. Viděl jsem pouze jedničku a už tam mi to vadilo. Podle komentářů tohle pokračování už neuvidím. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama